Bat kaçtı sizin? Benim de bağırsak hareketi mi ağrı mi ne oldugunu cozemedigim şeyler oluyor karnimdabenimde akıntım var kızlar arada giren sancılar bir de ... testte çıkıvermedi sağlık ocağı sağolsun 4 gibi çıkar dedi beklemedeyim
Akıntın nasıl canım? Benim de başladı bugün ama regl öncesi mi anlamadım. İnşallah regl belirtisi değildir.benimde akıntım var kızlar arada giren sancılar bir de ... testte çıkıvermedi sağlık ocağı sağolsun 4 gibi çıkar dedi beklemedeyim
Kuzum o hesaplama biraz farklı istersen Banu çiftçinin uygulamasını indirebilirsin . Çok detaylı güzel videoları varInsallah ama kafami karistirdi bazi okuduklarim pazartesi 423 tu benim 4. Haftanin son gunu oluyordu o zaman cok dusuk degil mi bu deger? Hala hic kanamam olmadi. Neyse yarin ki sonuclara bi bakalimne cikacak. Gerci gec yumurtlama da olabilir benimki. Gecen ay 36. Gunde regl olmustum o zaman normal oluyor sanirim bu deger. Ultrasonda gormeden onceki son beta degerin neydi kac gun onceydi senin?
Böyle sanki tüm bağırsakların yer değiştirmiş ne yesen hazmedemeyecek gibi sanki ağzından çıkacak gibi mi hissediyorsun ?Bat kaçtı sizin? Benim de bağırsak hareketi mi ağrı mi ne oldugunu cozemedigim şeyler oluyor karnimda
Valla öyle karnım şiş gibi bir ağrı oluyor çok afedersiniz tuvalete gidiyorum bir şey de yok kuru gürültüBöyle sanki tüm bağırsakların yer değiştirmiş ne yesen hazmedemeyecek gibi sanki ağzından çıkacak gibi mi hissediyorsun ?
Test için kendimi tutamayabilirimBen de çok merak ediyorum.Sabır taşı olduk.
Bende de durum aynı. Yarın yapıcam.Test için kendimi tutamayabilirim
Ben bir hafta sonra başlıyorum , ama ilk defa yapacaksan biter bitmez başla, belki erken yumurtluyosundur :)Peki adetim biter bitmez mi başlayayım bu teste
sormaaa e-nabıza giriyorum gözlerim kapalı.. sürekliiiOff çok heyecanlı ya. Zaman geçmez
bildiğin renksiz kuzum regl belirtisi de olabilir nasip bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsinAkıntın nasıl canım? Benim de başladı bugün ama regl öncesi mi anlamadım. İnşallah regl belirtisi değildir.
25 temmuz , yok benim bildiğin sancı gibi böyle, öyle bağırsak değil, regl sancısı gibi ama daha hafifBat kaçtı sizin? Benim de bağırsak hareketi mi ağrı mi ne oldugunu cozemedigim şeyler oluyor karnimda
Ablamın ilk hamileliginde adet sancısı olmuştu. Umarım senin de öyledir25 temmuz , yok benim bildiğin sancı gibi böyle, öyle bağırsak değil, regl sancısı gibi ama daha hafif
Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu aradaBen bir hafta sonra başlıyorum , ama ilk defa yapacaksan biter bitmez başla, belki erken yumurtluyosundur :)
Regl belirtisini senin için demedim canım. Ben kendimden şüphelendim. İnşallah değildir.bildiğin renksiz kuzum regl belirtisi de olabilir nasip bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım :)Ablamın ilk hamileliginde adet sancısı olmuştu. Umarım senin de öyledir
rica ederiim bizimlede paylaşabilirsin, yorumlamak adına :)Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu arada
anladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .Regl belirtisini senin için demedim canım. Ben kendimden şüphelendim. İnşallah değildir.Oturunca artıyor mu ağrın.
Benim de otururken oluyor. Sürekli yatasım varanladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .
ahh sorma onu özellikle böyle günlerde bende çok istiyorumBenim de otururken oluyor. Sürekli yatasım varoturunca ağrıyor. Çalışmasam bol bol yatardım.