Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum o hesaplama biraz farklı istersen Banu çiftçinin uygulamasını indirebilirsin . Çok detaylı güzel videoları var

Şöyleki sen adet olurken aslında vücudun bir yandan gebeliğe kendini hazırlıyor . Aslında o an bebeğin yokken bile 1. Hafta sayılıyor . Sonuç olarak bebeklerimiz adet bitiminde direk olmuyorlar

Hesaplama son adet tarihine göre olduğundan öyle . Mesela benim bat tarihimde betam 276 ydı Yani 4. Haftamda böyle olmuş oluyor . 2 gün sonra tekrar yaptık ve 500 leri geçmişti

Aklına kötü bir şey getirme . Her şey güzel ilerliyor Allah’ın izni ile

Böyle sanki tüm bağırsakların yer değiştirmiş ne yesen hazmedemeyecek gibi sanki ağzından çıkacak gibi mi hissediyorsun ?
Valla öyle karnım şiş gibi bir ağrı oluyor çok afedersiniz tuvalete gidiyorum bir şey de yok kuru gürültü belime de vuruyor arada sürekli bir sey yiyim diyorum çabuk kesiliyorum iki lokmada

Ben bir hafta sonra başlıyorum , ama ilk defa yapacaksan biter bitmez başla, belki erken yumurtluyosundur :)
Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu arada

Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu arada
rica ederiim bizimlede paylaşabilirsin, yorumlamak adına :)

Regl belirtisini senin için demedim canım. Ben kendimden şüphelendim. İnşallah değildir. Oturunca artıyor mu ağrın.
anladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .

anladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .
Benim de otururken oluyor. Sürekli yatasım var oturunca ağrıyor. Çalışmasam bol bol yatardım.

Kızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…