- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Profil resmini kast ediyor her halde cnmHangi fotoğrafı canım bende direkt pembe kaban ve yannda pembe renkli K harfi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profil resmini kast ediyor her halde cnmHangi fotoğrafı canım bende direkt pembe kaban ve yannda pembe renkli K harfi
Hesap detayları var oraya girince canımKız nasıl fotoğraf ekliyonuz buraya
Aynen bende de öyle görünüyor. Ekran resmini eklicektim ekleyemedimHangi fotoğrafı canım bende direkt pembe kaban ve yannda pembe renkli K harfi
Profil resmini kast ediyor her halde cnm
Bir miktar ortalığı karıştırdım. Az önceki mesajıma ekran resmi ekleyecektim ekleyemedim.Hesap detayları var oraya girince canım
Boş gebelik değil dedi kuzum bebek var dediBebek var yok bi şey dedi mi canım
Dosya ekle de fotoğraf arşivi de ordan seçBir miktar ortalığı karıştırdım. Az önceki mesajıma ekran resmi ekleyecektim ekleyemedim.
Belki kacamak sekilde degerlendirebilirsiniz kuzum hayirlisi
Yapıyorum canım ama eklenmiyor benim telefonla ilgili olabilir belkiDosya ekle de fotoğraf arşivi de ordan seç
Malesef yine olmadıSonucunu aldın mı canim
Ay hadi bakalım inşallah küt küt kalp seslerini duyup gelirsin inşallah cnmBeklemedeyim hala iki gün sonra belli olucak 6 haftamda kese göründü sadece bugün 7+0 oldum bakalım cuma günü boş kesemi yoksa gebelik mi belli olcak bende bilmiyorum
Yapıyorum canım ama eklenmiyor benim telefonla ilgili olabilir belki
Olmadı canım
iyiiyiz nazlıcım sen nasılsın minnak mercimeğin nasılll :)Selam kızlar
Nasılsınız
iyiiyiz nazlıcım sen nasılsın minnak mercimeğin nasılll :)
Sanmıyorum bebeğim ama bakalım hayırlısı artıkBelki kacamak sekilde degerlendirebilirsiniz kuzum hayirlisi
anne ben burdayım diyor :))) gaviscon yada rennie önerecektir kuzumMide ekşimesi yaşıyorum 2 gündür zorluyor şahsen Cumartesi gününü bekliyorum doktoruma konuyu danışmak ve mercimeğimi görmek için
İyiyiz kuzum sen ve miniğimiz nasıllarSelam kızlar
Nasılsınız