Tabi kuzucum senden H Hasretimm123 den guzel haberler alalim insallahh daha temmuzun bitmesine cok var❣H Hasretimm123 ve ben de varııız daha durun kızlar :)
olma olma çağırma
Ay hadi bakalım. İnşallah hayırlı haberler verirsin kuzum. Dur seni gaza getiriyim.Benim yarın belli olur 27. Günüm oluyor yrın gün içinde olmam lazım bakalım
İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.Ay umarım biz hamileyizdir. Bari bu ay bikac kişiden güzel haber duyalım . Geçen ay ne güzel hamisler vardı . Bu ay uğursuz geldi sanki
Kaç gün var peki adetine.İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
Yaptım kuzum bir şey cıkmadıAy hadi bakalım. İnşallah hayırlı haberler verirsin kuzum. Dur seni gaza getiriyim.Sen erken gebelik testi yapsan çıkar ama.
girmesin de alalım minikleri kucaklarımıza hayırlısıylaÇagırmıyorum ya bacadan girersen
Kız tamam da batı Haziran olanlardan bahsettik az once. Şimdi temmuz ayında adet olacaklari planlıyoztemmuzdayız bacım aaa
Himm bakalım bekle ya belirti falan var mı pekiYaptım kuzum bir şey cıkmadı
İnşallah canm benmgirmesin de alalım minikleri kucaklarımıza hayırlısıyla
Ne adet belirtisi ne hmilelik belirtisi hiç bir şey hissetmiyorumHimm bakalım bekle ya belirti falan var mı peki
Ya belirti arama herkesin aynı değil. Ben ilk gebeligimde sıfır belirtiyle öğrendim ama geçen ay düşük yaptım ya o ay hamile olduğumu hissediyordum değişik sancılarım oluyordu. Esime de diodum bu ay biseyler var çünkü vücudumdaki değişiklikleri görebiliyorum.gebelik yoksa da biseyler oldu eminim diyordumbende hiçbir belirti yok kızlar çok ilginçinsanın göğüsleri bari sızlar beeee
Sessiz sedasiz geliyordur belki miniğinbende hiçbir belirti yok kızlar çok ilginçinsanın göğüsleri bari sızlar beeee
Kanaman çok mu peki. Belki düşük oluyordurBen de bu ay felaket bir karin agrisi yasiyorum sabah 7den beri bekarligimdan bu yana hic boyle olmamistim.
Bacak agrisi ve mide de isin icine girince basim oyle bir sersem oldu ki ben ben degilim kizlar. Ay cok fena oldum bu ay
Sen bikac gün bekle kuzum hiç test yapıp kafa karistirmaNe adet belirtisi ne hmilelik belirtisi hiç bir şey hissetmiyorum
İnşallah bebeğimİlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum