Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay umarım biz hamileyizdir. Bari bu ay bikac kişiden güzel haber duyalım . Geçen ay ne güzel hamisler vardı . Bu ay uğursuz geldi sanki
İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.

İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
Kaç gün var peki adetine.

Ben de bu ay felaket bir karin agrisi yasiyorum sabah 7den beri bekarligimdan bu yana hic boyle olmamistim.

Bacak agrisi ve mide de isin icine girince basim oyle bir sersem oldu ki ben ben degilim kizlar. Ay cok fena oldum bu ay

bende hiçbir belirti yok kızlar çok ilginç insanın göğüsleri bari sızlar beeee
Ya belirti arama herkesin aynı değil. Ben ilk gebeligimde sıfır belirtiyle öğrendim ama geçen ay düşük yaptım ya o ay hamile olduğumu hissediyordum değişik sancılarım oluyordu. Esime de diodum bu ay biseyler var çünkü vücudumdaki değişiklikleri görebiliyorum.gebelik yoksa da biseyler oldu eminim diyordum

Ben de bu ay felaket bir karin agrisi yasiyorum sabah 7den beri bekarligimdan bu yana hic boyle olmamistim.

Bacak agrisi ve mide de isin icine girince basim oyle bir sersem oldu ki ben ben degilim kizlar. Ay cok fena oldum bu ay
Kanaman çok mu peki. Belki düşük oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…