- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Ay başı iyi gidiyorduk sonradan nazar oldu hep kırmızılar arttıYaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay başı iyi gidiyorduk sonradan nazar oldu hep kırmızılar arttıYaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızı
Sen de mi kirmizi kart yedin kuzum kimizilarla o guzelim listede hic hos durmucaz Yeni tarihini istedigin zaman soyleyebilirsin devam ediyoruz buradanGuguuu canım kırmızıyı bana da koyabilirsin gelecek ay için liste yapılırsa bende eklenmek isterim yeniden
Ahh istenmeyen misafirler geldi yine evde yokuz deseydin keskeSabah erkenden geldi hanfendi bana da kırmızı kart geldi
Yaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızı
Hadi bakalim kizlar umudumuz sizsiniz tembihleyin de gelmesinler size dukkan kapali diyinBen de bekliyorum tüm psikolojik belirtileri göstererek
Valla aynen öyle tükkan kapalı . Gelmesin lütfenHadi bakalim kizlar umudumuz sizsiniz tembihleyin de gelmesinler size dukkan kapali diyin
Ay umarım biz hamileyizdir. Bari bu ay bikac kişiden güzel haber duyalım . Geçen ay ne güzel hamisler vardı . Bu ay uğursuz geldi sankiBen de bekliyorum tüm psikolojik belirtileri göstererek
Aynen ha geçen ay ne güzeldi hamisler vardı. Bu ay yokAy başı iyi gidiyorduk sonradan nazar oldu hep kırmızılar arttı
Hayırlısı kuzum bi kaç kişi var daha bakalım inşallah kalan sağlar bizimdirAynen ha geçen ay ne güzeldi hamisler vardı. Bu ay yok
Hahahhaaaa aynen aynen önümüzdeki maçlara bakarız artıkHayırlısı kuzum bi kaç kişi var daha bakalım inşallah kalan sağlar bizimdir
Aynn canm ben senden ümitliyimH Hasretimm123 ve ben de varııız daha durun kızlar :)
temmuzda biri ikiz olmak üzere 8 gebe haberi aldık kız maşallah daha nolsuuunAynen ha geçen ay ne güzeldi hamisler vardı. Bu ay yok
Beklioz hadi bakalım geride kalanlar hamiş olsn bari. Bakalım kim önce haber verecek. Bnm haftaya belli olurH Hasretimm123 ve ben de varııız daha durun kızlar :)
O kadar varmıydı kıztemmuzda biri ikiz olmak üzere 8 gebe haberi aldık kız maşallah daha nolsuuun
Kiz bnde onu diom işte. Bu ay kimsede yok. Çoğu adet oldutemmuzda biri ikiz olmak üzere 8 gebe haberi aldık kız maşallah daha nolsuuun
İnşallah kuzum sende bende herkes de güzel haberler versin :)Aynn canm ben senden ümitliyim
Benim yarın belli olur 27. Günüm oluyor yrın gün içinde olmam lazım bakalımBeklioz hadi bakalım geride kalanlar hamiş olsn bari. Bakalım kim önce haber verecek. Bnm haftaya belli olur
temmuzdayız bacım aaaKiz bnde onu diom işte. Bu ay kimsede yok. Çoğu adet oldu
olma olma çağırma :)Benim yarın belli olur 27. Günüm oluyor yrın gün içinde olmam lazım bakalım