- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Ben de bu ay felaket bir karin agrisi yasiyorum sabah 7den beri bekarligimdan bu yana hic boyle olmamistim.
Bacak agrisi ve mide de isin icine girince basim oyle bir sersem oldu ki ben ben degilim kizlar. Ay cok fena oldum bu ay
Ilk gun bu kadar olmuyodu yavrum bilemicem olabilir iste erken yapmak bu yuzden iyi degil. Varsa da habersizce duser adet gibi gorulur. Belki defalarca yasadikKanaman çok mu peki. Belki düşük oluyordur
Bilmiyorum kuzum dun test bombostu amakimyasalmıydı ki
6 gün kaldıKaç gün var peki adetine.
Aynen öyle. Farkında olmadan belki çoğu kez yaşadık aslında.Ilk gun bu kadar olmuyodu yavrum bilemicem olabilir iste erken yapmak bu yuzden iyi degil. Varsa da habersizce duser adet gibi gorulur. Belki defalarca yasadik
Aşağı yukarı aynıyız.bekleyelim bakalım6 gün kaldı
Ya belirti arama herkesin aynı değil. Ben ilk gebeligimde sıfır belirtiyle öğrendim ama geçen ay düşük yaptım ya o ay hamile olduğumu hissediyordum değişik sancılarım oluyordu. Esime de diodum bu ay biseyler var çünkü vücudumdaki değişiklikleri görebiliyorum.gebelik yoksa da biseyler oldu eminim diyordum
ağzınız bal yesiiiinnnSessiz sedasiz geliyordur belki miniğin
Bekleyelim inşallah güzel haberleri alırız.Aşağı yukarı aynıyız.bekleyelim bakalım
Canm sen adetin 3 günü git bi kadın doğuma hormonlarına baktırBilmiyorum kuzum dun test bombostu ama
Aslında geçen ay adetim gecikti ve belirtilerini bilmedigim halde uyuyor bazı şeylerden tiksiniyor sabahları bulantı ile uyanıyordum. Görümcem bunlar hamilelik belirtisi diyince test yaptım. Aybaşıdan 2gun gece sikil cizgiyi gördüm. Bir kaç gün sonra çöküntü halinde kahve lekeler geldi sonra pembe daha sonra kırmızı. 2gun sürdü ama ped dolmadan. Lekelenle başlayınca kan testi yaptırdım beta 2.6cıkınca ben de aybaşı oldum işte dedim geçtim kenara))) aslında boyle erken istemiyordum ama öyle 2cizgi olayı falan heveslendim))) gecen ayki testi atıyorum.İlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum
Bu ay içerisinde hiç test yaptınmıAslında geçen ay adetim gecikti ve belirtilerini bilmedigim halde uyuyor bazı şeylerden tiksiniyor sabahları bulantı ile uyanıyordum. Görümcem bunlar hamilelik belirtisi diyince test yaptım. Aybaşıdan 2gun gece sikil cizgiyi gördüm. Bir kaç gün sonra çöküntü halinde kahve lekeler geldi sonra pembe daha sonra kırmızı. 2gun sürdü ama ped dolmadan. Lekelenle başlayınca kan testi yaptırdım beta 2.6cıkınca ben de aybaşı oldum işte dedim geçtim kenara))) aslında boyle erken istemiyordum ama öyle 2cizgi olayı falan heveslendim))) gecen ayki testi atıyorum.
Aybaşı bittikten sonra yaptım bembeyaz çizgi olunca kan testine tekrar gitmedim.Bu ay içerisinde hiç test yaptınmı
Benim geçen ayki gibi karnima kasıklarıma batmalar oluyor. Oturma pozisyonu olunca kasıklarım ağrıyor.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor. Daha günüm var diye test yapmaya başlamadım çünkü geçen ayda böyle olmuştu. Kaset test yaptım negatif ti. Kan verince hamile olduğumu öğrenmiştimBekleyelim inşallah güzel haberleri alırız.
Çift çizgi görünüyor valla maşallah
Ala ala tuhaf canm teste göre gebelik var gözüküyor ama neden sonra negatif çıktıAybaşı bittikten sonra yaptım bembeyaz çizgi olunca kan testine tekrar gitmedim.
Ama olmadı işte dediğim gibi aybaşı oldumÇift çizgi görünüyor valla maşallah
Gercekten öylemi olmuştu canm normal kaset testte negatifmiydi hep ne zaman kan vermiştinBenim geçen ayki gibi karnima kasıklarıma batmalar oluyor. Oturma pozisyonu olunca kasıklarım ağrıyor.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor. Daha günüm var diye test yapmaya başlamadım çünkü geçen ayda böyle olmuştu. Kaset test yaptım negatif ti. Kan verince hamile olduğumu öğrenmiştim
Hiç birşey anlamadım Hasretçim.Ala ala tuhaf canm teste göre gebelik var gözüküyor ama neden sonra negatif çıktı
Bence bi kadın doğum uzmanına git canmAybaşı bittikten sonra yaptım bembeyaz çizgi olunca kan testine tekrar gitmedim.