Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sessiz sedasiz geliyordur belki miniğin
ağzınız bal yesiiiinnn

İlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum
Aslında geçen ay adetim gecikti ve belirtilerini bilmedigim halde uyuyor bazı şeylerden tiksiniyor sabahları bulantı ile uyanıyordum. Görümcem bunlar hamilelik belirtisi diyince test yaptım. Aybaşıdan 2gun gece sikil cizgiyi gördüm. Bir kaç gün sonra çöküntü halinde kahve lekeler geldi sonra pembe daha sonra kırmızı. 2gun sürdü ama ped dolmadan. Lekelenle başlayınca kan testi yaptırdım beta 2.6cıkınca ben de aybaşı oldum işte dedim geçtim kenara))) aslında boyle erken istemiyordum ama öyle 2cizgi olayı falan heveslendim))) gecen ayki testi atıyorum.

Bu ay içerisinde hiç test yaptınmı

Bekleyelim inşallah güzel haberleri alırız.
Benim geçen ayki gibi karnima kasıklarıma batmalar oluyor. Oturma pozisyonu olunca kasıklarım ağrıyor.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor. Daha günüm var diye test yapmaya başlamadım çünkü geçen ayda böyle olmuştu. Kaset test yaptım negatif ti. Kan verince hamile olduğumu öğrenmiştim

Gercekten öylemi olmuştu canm normal kaset testte negatifmiydi hep ne zaman kan vermiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…