Bence bi kadın doğum uzmanına git canm
O zmn ya fazla idrar döktün. Yada testin bozukAma olmadı işte dediğim gibi aybaşı oldum
Evet kaset testte negatif çıkıyordu. Kanda da değerim daha çok yeniydi 12.41 çıkmıştı..o yüzden idrarda daha belli olmuyordu.Gercekten öylemi olmuştu canm normal kaset testte negatifmiydi hep ne zaman kan vermiştin
Bizim geçen ay bir kazamız olmuştu. O zaman istemiyodum. Ama içten içe heveslenmiştim. 4 gün gecikmeli regl oldum. Şiddetli kanamam ve ağrım oldu. Kaset testler negatif çıkıyordu. Neydi neyin nesiydi bilmiyorum. Bu ay da ağrım var ama geçen ay ki gibi değil. Aynı senin gibi oturur pozisyonda ağrım oluyor. Ben dayanamayıp sabah test yaptımBenim geçen ayki gibi karnima kasıklarıma batmalar oluyor. Oturma pozisyonu olunca kasıklarım ağrıyor.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor. Daha günüm var diye test yapmaya başlamadım çünkü geçen ayda böyle olmuştu. Kaset test yaptım negatif ti. Kan verince hamile olduğumu öğrenmiştim
Adetin geçincemi verdin kan tahliliEvet kaset testte negatif çıkıyordu. Kanda da değerim daha çok yeniydi 12.41 çıkmıştı..o yüzden idrarda daha belli olmuyordu.
Sağlık olsn ne diyelim. Önümüzdeki maçlara bakarız artıkBizim geçen ay bir kazamız olmuştu. O zaman istemiyodum. Ama içten içe heveslenmiştim. 4 gün gecikmeli regl oldum. Şiddetli kanamam ve ağrım oldu. Kaset testler negatif çıkıyordu. Neydi neyin nesiydi bilmiyorum. Bu ay da ağrım var ama geçen ay ki gibi değil. Aynı senin gibi oturur pozisyonda ağrım oluyor. Ben dayanamayıp sabah test yaptımtabiii ki negatif.
O zmn ya fazla idrar döktün. Yada testin bozuk
Evet üç gün geçti verdimm değerim düşük çıktı. Ama hamilesin dedi doktor. Yeni olmustur falan dedi. Sonra değerim düşmeye başladı. O zaman bile testte çıkmadıAdetin geçincemi verdin kan tahlili
O zaman tek ihtimal düşük yapiosunEki Görüntüle 3100140 Bu da başka bir testdi. Bir tane yapmadım
Dur kız daha günümüz var inşallah güzel haberler alacağızSağlık olsn ne diyelim. Önümüzdeki maçlara bakarız artık
İnşallah cnm öyle umut ediyorumDur kız daha günümüz var inşallah güzel haberler alacağız
Tuhaf valla yaEvet üç gün geçti verdimm değerim düşük çıktı. Ama hamilesin dedi doktor. Yeni olmustur falan dedi. Sonra değerim düşmeye başladı. O zaman bile testte çıkmadı
Yapacak bir şey yokTuhaf valla ya
Hayırlısı kuzum bu ay olur inşallahYapacak bir şey yok
Şu an değil bahsetdigim konu ayın 10u bitti reglim. Bakalım. Ben de öyle düşündüm. Ama ağrı gelan olmadı sadece biraz belim ağrıdı o kadar. O da ilk kanama başlamadan. Şu an da agrılar var belimde uzanınca hiss ediyorum. Bilemedim. Bakalım ne olacak)))O zaman tek ihtimal düşük yapiosun
Canım ben adetim birkaç gün geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum.Tek çizgi görmekten sıkıldım
Anladm. Hayırlısı . Bat ne zamanŞu an değil bahsetdigim konu ayın 10u bitti reglim. Bakalım. Ben de öyle düşündüm. Ama ağrı gelan olmadı sadece biraz belim ağrıdı o kadar. O da ilk kanama başlamadan. Şu an da agrılar var belimde uzanınca hiss ediyorum. Bilemedim. Bakalım ne olacak)))
Hadi bakalım inşallah vardırCanım ben adetim birkaç gün geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum.Tek çizgi görmekten sıkıldım
İnşallahHayırlısı kuzum bu ay olur inşallah