- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
demek bebişine kavuşmaya bir ay daha yaklaştın kuzucum pes etmeden devam yeni umutlara inşallahAdet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek bebişine kavuşmaya bir ay daha yaklaştın kuzucum pes etmeden devam yeni umutlara inşallahAdet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Oyle hayatim bebis vaktini bekliyor ben bebisi bekliyorum hayirlisi olsundemek bebişine kavuşmaya bir ay daha yaklaştın kuzucum pes etmeden devam yeni umutlara inşallah
Sağlık olsun çiçeğim öteki ay yine bekleriz napalımAdet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Oyle bitanem saglik olsun bekliycezSağlık olsun çiçeğim öteki ay yine bekleriz napalım
Canm onu bende gördüm ama normalde yok göremiyorum resmde gözüküyorKuzu günaydın bi gölge var sanki ya ben mi yanılıyorum?
Hakkımızda hayırlısı canm yine bekleriz bizAdet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Kuzu günaydın bi gölge var sanki ya ben mi yanılıyorum?
Amiin hepimiz inşallahHayirlisi olsun canim hakkinizda insallah cok guzel haberler aliriz agustosta
Kuzum gölge var gibi ama gölgeye inanma çünkü benmkide böyleydi sonra hüsran yani bak atıcam şimdi açık halini de çekmiştim ben size göndermemiştim
Ben göz yanılması düşündümde olsa zaten iki gün kala bu kadar belirsiz çkmazdı canmKuzum gölge var gibi ama gölgeye inanma çünkü benmkide böyleydi sonra hüsran yani bak atıcam şimdi açık halini de çekmiştim ben size göndermemiştim
diğer fotoğrafta gördüm sanki kuzucum bekleyelim bakalım
Kız daha adetin geçmedi belki geç dollenmedir. Erken gebelik testinde belli olmayabilir. Adetin geçsin direk kan ver .Ben hiç bir şey göremedim yok işte yine
Eki Görüntüle 3099748
Gugummm sağlık olsun üzülme sakın. Vardır bı vakti. Elbet çift çizgiyi gorecezAdet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Golgeler yaniltici olabiliyor kuzum insallah vardir ama hayirlisi olsun insallah
Seni üzmek istemem sakın yanlış anlama beni canım sadece benm yaşadığım hayal kırıklığını yaşama diye.inşallah vardır ben isterm ki hepiniz hamiş olun çok sevinrim kendim gibi.ama bu üzüntü farklı oluyo var sanıp yok çıkınca.inşallah geç döllenmedirde geç gösterir kendiniBen göz yanılması düşündümde olsa zaten iki gün kala bu kadar belirsiz çkmazdı canm
11haziranda evlendim canımNe zamandır evlisin canm
İnşallah onümüzdeki ay sevinirsin canımGolgeler yaniltici olabiliyor kuzum insallah vardir ama hayirlisi olsun insallah
Yok kuzum cok istediğimiz için yanıltıcı geliyor bize. Asla yanlış anlamıyorumSeni üzmek istemem sakın yanlış anlama beni canım sadece benm yaşadığım hayal kırıklığını yaşama diye.inşallah vardır ben isterm ki hepiniz hamiş olun çok sevinrim kendim gibi.ama bu üzüntü farklı oluyo var sanıp yok çıkınca.inşallah geç döllenmedirde geç gösterir kendini
Oo daha taze gelinsin11haziranda evlendim canım
İlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum11haziranda evlendim canım