Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar adet olacak gibi ağrılarım başladı. Bacak ağrım başladı. Geçen ayda boyleydi. Ve hamileydim inşallah şuan hamileyimdir
Kuzum ben adet olacağını düşünüyordum . Ağrılarım hep o yöndeydi ve dediğin gibi sağ kaşığım ve bacağım çok ağrıyordu . Adet olacağım derken hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️

Kuzum ben adet olacağını düşünüyordum . Ağrılarım hep o yöndeydi ve dediğin gibi sağ kaşığım ve bacağım çok ağrıyordu . Adet olacağım derken hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
Maşallah 🥰 işte bende geçen ay adetime on gün kala aynı ağrıları yaşadım. Ve hamileydim. Ne yazık ki düşük oldu. Bu ay yine adetime on gün kala başladı aynı ağrılar. Normalde olmazdı

Evet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyle
Canim benim cok iyi anliyorum seni eninde sonunda olucak uzulme lutfen adet oluyoruz bitiyo yumurtlama su bu derken zaman akip geciyo umut hep var yapma boyle nolur bak benim de agrilarim var adet olucam biliyorum takmamaya calisiyorum uzulme bitanem

Evet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyle
Her son yeni bir başlangıçtırrr bu ay olmazsa sonra ki ay olurr üzülmeye değer mi? Tuttuğu ay diceksin ki iyi ki şimdi tutmuş iyi ki şimdi anne oluyorum 🥰 spor, yürüyüş, kitap, yemek tarifleri.. ne mutlu ediyosa seni onlara odaklan 💞 bedenini dinle neye ihtiyacı varsa onu yap ama emin ol stres en son ihtiyacı olan şey. Bir ay daha gezip tozmanız gerekiyomuş demek 😊

3. Bebiş mi olcak Allahın iznyle oh maşallaaah🧿☺️
İnşallah canım 🥰💕
Ama ben sana hiç yakıştıramadım bu olumsuz modu, dobarlan gendüne gel bakem 😅😘 olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor, daha doğru zamanda daha güzel şekilde gelir inşallah kuzum 😘

yerleştikten sonra hcg hormonu salgılayacak sonra hormon böbreklerden geçecek kii idrar testinde çıksın, o yüzden çıkmamış olabilir
test yaptım odaya gidip gelmem 10 dk almadı baktığımda böyleydi ama bugün adet oldum galiba ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi nedir bilmiyorum yeni evliyim

Kızlar benim ayın 21inde sağlık ocağında kan sayımı testim yapılacak, bat 25 temmuz sizce hcgde baktırayım mı ?

X