Ikinci yumurtlama catlama olmasin o? Olanlar oluyormus da. Degerlendirsen mi acaba :)Ovulasyan simdi yaptim canim siliklesmis maalesefben kesin adet olucam agrim tuhaflasti zaten belli gelicek hayirlisi artik
Senden gebelik bekliyordukKızlar benden de kahverengi lekeler geldi akıntıyla karışık sanırım geliyor gelmekte olan
Bende bekliyodum biraz önce wc gidene kadar zaten ıslaklık hissettm gittim baktım peçeteye kahve sarı karışık akıntı geldi reglimden önce de hep böyle olur zatenSenden gebelik bekliyorduk
Sağlık olsun diğer aya inşallahBende bekliyodum biraz önce wc gidene kadar zaten ıslaklık hissettm gittim baktım peçeteye kahve sarı karışık akıntı geldi reglimden önce de hep böyle olur zaten
Bende bekliyodum biraz önce wc gidene kadar zaten ıslaklık hissettm gittim baktım peçeteye kahve sarı karışık akıntı geldi reglimden önce de hep böyle olur zaten
İki güne aynı sonu görürüz üzülme
umarım sen görmezsin bebeğim
Zor gibi ama hayırlısızaten bizim sadece bir tanecik korunmasız oldu ama yumurtlamadaydi işte plansız programsız hani olurya tutarsa dediiydim ama i ih olmaz bence , eşimde varikosel de var , zor... O da korkudan sıkı sıkı korunuyor
belli mi olur mart ayında biz eşimle 3 4 ilişki yaşadık sadece korona fln geçirdik o ay ben hamile kalmıştım nasıl olduysa dikkat fln da etmedk dönemine de bakmamıştım
3. Bebiş mi olcak Allahın iznyle oh maşallaaahBakacegiz canım bir var gibi geliyor bir yok gibi3. De iyice ne hissettigimi hissedecegimi şaşırmış durumdayım
Insallah devami gelmez kuzum nasil durumKızlar benden de kahverengi lekeler geldi akıntıyla karışık sanırım geliyor gelmekte olan
Sildikçe peçeteye geliyo kahvemsi katı akıntıInsallah devami gelmez kuzum nasil durum
Her zaman böylemi başlar reglinSildikçe peçeteye geliyo kahvemsi katı akıntı
Evet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyleHer zaman böylemi başlar reglin
Ya yapma böyle lütfen kuzum daha kırmızıları görmedik . Hala ümit varEvet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyle
Yapma oyle. Hayirlisiyla gelir mutlaka. Aslinda boyle dusunup stres yaptikca olmuyor gercekten. Cevremde de o kadar tanidigim var ki senelerce tedaviler falan ugrasip en sonunda tam bosverip evlat edinelim dedikleri anda hamile oldugunu ogrenen. Ben de artik bu stresi cekemeyecegim demistim esime bu ay. Tedavilerle falan da ugrasmak istemiyorum demistim. Her ay yeniden umitlenmekten de yoruldum bir sure cocuk isini rafa kaldiralim demistim. Randevu falan aldim andulasyona falan gideyim dedim spora baslayayim dedim. Oncesinde yine de tedbirli olayim diye test yaptim pozitif cikti. Rahat birak sen de kendini. Gun saydikca ovulasyon testleriyle ugrastikca hic olmuyor stresten. Evde bi kutu daha ovulasyon testi vardi, olursa olur nasipte varsa dedim kullanmamistim bu ay onlari. Dongum de duzensizdi gunleri de bilmiyordum. Bu ay cocuk yapalim diyerek calismadik hic :) onceki aylar da oyle yapiyordum hep. Kafa rahat olunca oluyor demek ki. Uzulme sen de lutfen oyle depresyona falan da girme. Kalk bir kahve yap ya da bir cay demle. Sevdigin muzik film bir sey ac. Ya da sohbet edelim. Takma kafana.Evet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyle
Yaaa kuzum yapma öyle lütfen herşeyin hayırlısı . Üzme kendini. Kapanma içine. Ayrıca o eşine söyle gelsin seninle ilgilensin. Senin ona daha çok ihtiyacın var. Işıkları kapatip tavana bakma eşine sarıl. Motive ol. Bak ben geçen ay iki günlük hamile kaldım o mutluluğu yaşadım. Sonra düşük yaptım. Bak şimdi yine bekliyorm. Bozma moralini.Evet canım maalesef böyle başlar 2 3 gün giderek artar sonra regl gelir.dayanamadm kalktm kaset test yaptım bembeyaz iyice moralimi bozdum depresyon moduna girdim eşimde yok şu an kuzenleriyle buluşmaya gitti.evde ışıkları kapatıp yatağa girdim tavana bakıyorum öyle