Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eltimin var ikizleri beraber büyüdüler bile okulda filanda iyi oluyor canim sikma canini ne guzel bak Rabbim acilarini gostermesin
Ayy inaşllah güzel yandan bakmaya çalışıyoruz biz de sağlıklı olsunlar da
Olabilir canim ikiz olunca daha hizli ilerlemistir surecler. Bakalim adet agrilarim gelmeye basladi bacaga vuruyo boyle olunca hemen oluyorum bekliyorum misafirimi bugun yarin insallah gelmez
Ayy inşallah gelmez canım tekrar ovulasyon testi yaptın mı

Kalp atışı için gidip ikiz görme sende
Eşimin annesinin ikizleri var eşimin abisininde ikizleri var olursa şaşırmam ama benim kan değerlerim 2 katı çıktı çok artış yoktu seninkinin maşallahı vardı sağlıkla gelsinler Rabbim kolaylığını verir canım

Ayy inaşllah güzel yandan bakmaya çalışıyoruz biz de sağlıklı olsunlar da

Ayy inşallah gelmez canım tekrar ovulasyon testi yaptın mı
Ovulasyan simdi yaptim canim siliklesmis maalesef ben kesin adet olucam agrim tuhaflasti zaten belli gelicek hayirlisi artik

Sizde baya çokmuş yaa bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek çift önemli değil

Valla bende de gaz var adet öncesi gibi ama o da hamilelik belirtisi işte insan ne düşüneceğini şaşırıyor, testler negatiff dese de , atesimin düşmesini bekleyecem e tanı bir de bat gununu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…