- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Hemen ulturason resmini at tahmin edelimCumartesi bi bakayım
3,5 4 ay gibi her haldeAmin kuzum :)
Ay cinsiyet ne zaman belli oluyordu ya
Ayy inaşllah güzel yandan bakmaya çalışıyoruz biz de sağlıklı olsunlar daEltimin var ikizleri beraber büyüdüler bile okulda filanda iyi oluyor canim sikma canini ne guzel bak Rabbim acilarini gostermesin
Ayy inşallah gelmez canım tekrar ovulasyon testi yaptın mıOlabilir canim ikiz olunca daha hizli ilerlemistir surecler. Bakalim adet agrilarim gelmeye basladi bacaga vuruyo boyle olunca hemen oluyorum bekliyorum misafirimi bugun yarin insallah gelmez
Kalp atışını duyduğumuzdaki var ama cumartwsi kesin olsun onu atayımHemen ulturason resmini at tahmin edelimbilir kişi yorumu yapacaz
Kalp atışı için gidip ikiz görme sendeolmadibe tebrik ediyorum sağlıkla büyüsünler inşallah bende cumartesi günü kalp atışı için gideceğim doktora
Ay inşallah farklı olurlarsa daha güzel olur sanki
Eşimin annesinin ikizleri var eşimin abisininde ikizleri varKalp atışı için gidip ikiz görme sende
Biz 13 haftalikken ogrenmistik kizlar genelde daha gec gosteriyorAmin kuzum :)
Ay cinsiyet ne zaman belli oluyordu ya
Ovulasyan simdi yaptim canim siliklesmis maalesefAyy inaşllah güzel yandan bakmaya çalışıyoruz biz de sağlıklı olsunlar da
Ayy inşallah gelmez canım tekrar ovulasyon testi yaptın mı
Atsana gugum bakalım nasıl olmuşOvulasyan simdi yaptim canim siliklesmis maalesefben kesin adet olucam agrim tuhaflasti zaten belli gelicek hayirlisi artik
Atsana gugum bakalım nasıl olmuş
Anladım bebeğim ama yine de kırmızılar gelmeden hiç bişe belli diil bakalım görcez dha var 2 gün
Sizde baya çokmuş yaa bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek çift önemli değilEşimin annesinin ikizleri var eşimin abisininde ikizleri varolursa şaşırmam ama benim kan değerlerim 2 katı çıktı çok artış yoktu seninkinin maşallahı vardı sağlıkla gelsinler Rabbim kolaylığını verir canım
Hayırlısı olsun canımm inşallah bir dahaki aya diyelim o zamanOvulasyan simdi yaptim canim siliklesmis maalesefben kesin adet olucam agrim tuhaflasti zaten belli gelicek hayirlisi artik
2 gün kalmış kuzum batına hadi bakalım hayrlısı olsun inşallaaahValla bende de gaz var adet öncesi gibi ama o da hamilelik belirtisi işte insan ne düşüneceğini şaşırıyor, testler negatiff dese de , atesimin düşmesini bekleyeceme tanı bir de bat gununu tabi
Adet gelmeden moral bozmak yok kuzucum
Kuzum 18 olan kurumuş o yüzdrn o akdar belirgin en son yaptığında bekleyince aynı onun kadar koyu durur bence
Ay insallah :) kocam duymasin bunu :) erkek de erkek diyor:) saglikli olsun tabii oncelikle de suslu puslu ciciler giydirmek tokalar takmak isterim yani :)