- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Canlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi
Benim öyleydi halada öyle hatta burayada yazmıştım. Enfeksiyon olabilir mi diye insAllah enfeksiyon değildir yarın randevum var hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep sarı oldu akıntımSarımsı katı şekilde akıntım olmaya başladı böyle olan olmuş muydu hamişler bata yakınkenasyadan olmadibe @Evimmis U Uykucupandaa
Yaaa insallah beklemek ne zorgelmicekkk beklemeeee :)
Dukkan kapali diye yazip asayim bari gelmesin kimseMisafir kabul etmiyoruz
Bencede kilit vur senYaaa insallah beklemek ne zor
Dukkan kapali diye yazip asayim bari gelmesin kimse
Haaa bundan sonra cinsiyet tahmini
Ultrasonla tahmin edenler var yaHaaa bundan sonra cinsiyet tahmini
Ayy hadi inşallah yarın bende dilik çizgi görürümCanım bende 30 haziran eeken gebelik çok silik çizgi olarak çıkmıştı 1 temmuz yeniledim yani 1 gün sonra laboquick marka kaset testle hafif pembe 2. Çizgiyi bildiğin görmüştüm
Hadi ya umarım benmde öyle olur gugummBen o sekilde suphelenmistim oglumda kuzucum sarimsi koyu akintim oluyodu ve bir kez cokelek gibi kesik kesik kati bir akinti gelmisti bata yakinken
Anladım bebeğim inş enfeksiyon diildirBenim öyleydi halada öyle hatta burayada yazmıştım. Enfeksiyon olabilir mi diye insAllah enfeksiyon değildir yarın randevum var hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep sarı oldu akıntım
Aa ayip ettin daha ultrasonda bile gorunmeden cinsiyet tahmini yapilir sizin bebeleri de tahmin etcem
Bebegim senden oglan hissiyati aliyorum oglusun olcak bence
bencede oğlannn nazlıcım seninBebegim senden oglan hissiyati aliyorum oglusun olcak bence
bencede oğlannn nazlıcım senin
Hahaha üzdünüzbencede oğlannn nazlıcım senin
Allah gönlüne göre versin kuzucum :))Hahaha üzdünüz
Amin kuzum :)Allah gönlüne göre versin kuzucum :))
Hayır canım Aydınlı değilim o eşimle tanıştığımız ay aklıma bişey gelmeyince her yere yapıştırıyorum 9 uEkliyorum canim listeyebu arada 09 var kullanici adinda dikkatimi cekti sen de mi Aydinlisin
Bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız diye teoriler vardı bi ara ama
İstanbullKızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz . Ben Mersin
Cumartesi bi bakayımBebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız diye teoriler vardı bi ara ama