Amin canım.Tabii ki yaptığımda hemen sonucu paylaşırım canımInsallah kuzum insallah hepimize burdan guzel haberler vermek nasip olsun. Yarin testini yapincs bizimle paylas sonucunu merak ederiz
Aaaaa , bekliyor muydun canımKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Ay hayıır hiç beklemiyordum ailede de yoktu. Sadece beta biraz fazla Yükselince grupta seninki ikiz olabilir demişlerdiAaaaa , bekliyor muydun canım
Ay çok şaşırdım valla .Hayırlı olsun kuzumAy hayıır hiç beklemiyordum ailede de yoktu. Sadece beta biraz fazla Yükselince grupta seninki ikiz olabilir demişlerdi
Yaaa maşallah çok sevindim ya. Neden korkuosun kız.ne güzel bir tasta iki kuş misss .sağlıcakla gelsinler meleklerKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Maşallah çık güzel artmış canımKizlaaaarrr cumartesi 139,2 idi. Bugun 423,1 cikmisss sevinesim geldi ama hala korkuyorum sevinmeye.
Kız saçmalama sevin tadını çıkar çok güzel her gün iki katı artmis. Maşallah sağlıklı gebelikKizlaaaarrr cumartesi 139,2 idi. Bugun 423,1 cikmisss sevinesim geldi ama hala korkuyorum sevinmeye.
Evet ikisinden de duyduk kalp atışı zaten doktor başta tek dedi son dk masadan kalkarken cihazı bi kaydırdı ayy bi dk iki tane var dediAy çok şaşırdım valla .Hayırlı olsun kuzum
Geçen keseyi gördüğünüzde tekti ama değil mi ?
Peki nasıllar ikisinden de duydunuz mu kalp atışlarını
sağolun allah isteyen herkese nasip etsin zor olacak gibi şimdiden hissediyorumYaaa maşallah çok sevindim ya. Neden korkuosun kız.ne güzel bir tasta iki kuş misss .sağlıcakla gelsinler melekler
Ya demek diğer kese sonradan oluştu yada geçen farketmedi doktorunEvet ikisinden de duyduk kalp atışı zaten doktor başta tek dedi son dk masadan kalkarken cihazı bi kaydırdı ayy bi dk iki tane var dedi
Ayyy ne kadar güzeeeeelKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Çok sevndm kuzum inşallah böyle devam eder❤Kizlaaaarrr cumartesi 139,2 idi. Bugun 423,1 cikmisss sevinesim geldi ama hala korkuyorum sevinmeye.
Aaa çok ilginçAy dur sana da gostereyim testleri
Eki Görüntüle 3098885
Ustteki 6 gun onceki ovulasyon testim
Alttaki bugun yaptigim
Aksam tekrarliycam koyulasmasini umut ediyorum
Emin ol tek çocukta olsa uykusuz kalacaksın. Yorulacaksin. En azından ikiz olursa bir defada iki çocuk buyuteceksin. Bnde çok dua ettim ikiz olsun diye desağolun allah isteyen herkese nasip etsin zor olacak gibi şimdiden hissediyorum
Anneannemin annesi ikizmiş sanırım bence baya uzak ihtimal geldi eşim tarafında da yok bildiğimiz öyle şaşırdık valla şoku atlatamıyorumYa demek diğer kese sonradan oluştu yada geçen farketmedi doktorun
Hayırlısı olsun kuzum zor ama güzel de olur
Ama ailede olmaması ilginçmiş çünkü kadın genlerinden gelen bir şey diye biliyordum
Var aslında ama şehirdışında yaşadığımız için yanımıza gelmeleri lazım zor bize de herkese deAyyy ne kadar güzeeeeelneden korkuyosun hayatım yardım etcek kimse mi yok
Ayy valla kızlar biz ovulasyon zamanı 2 kez değerlendirdik şans arttı ondan oldu sanırım buEmin ol tek çocukta olsa uykusuz kalacaksın. Yorulacaksin. En azından ikiz olursa bir defada iki çocuk buyuteceksin. Bnde çok dua ettim ikiz olsun diye de