Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonbahardagel Canim nasilsin cumartesi gunu kontrolun vardi sanirim hersey yolunda mi?
Canımmm nasılda unutmuyosun beni öncelikle teşekkür ederim
Kontrol cuma günü bitanem bende bekliyorum cuma herşey belli olur en son 6 haftamda kesem hariç emriyo görünmemişti biliyosun bugün arkadaşımın bir doktoru ile telefonda görüştüm eğer sağlıklı bir gebelik bebek se bu gittiğin kontrol günü herşey belli olur dedi lekelenme yaşamıştım bir kere onuda sordum o durumun normal olduğunu söyledi bakalım şimdilik bekliyorum ama bi yanım umutlu bi yanım huzursuz hangisine inancağımı bende şaşırdım Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin. Dua et bebeğim cuma günü haber vericem sana

Güzel haberler al inşallah canm

Hadi hayirlisi bitanem mutlaka guzel haberlerini bekliyo olucam gittiginde insallah bebisini gorursun de butun huzursuzluklarin biter beta artislarin guzeldi ben saglicakla gorecegine inaniyorum dua edicem cok cok

Gugum ben bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı.Şimdi adet günümü bekliyorumİnşallah kırmızılar gelmez.
Gelmez insallah kuzum ya elinde varsa yarin sabah da dene bende yapicam yarin sabah. Bir umut bende kirmizilarin gelmemesini diliyorum
Ovulasyon testin var mi elinde denedin mi hic

Bu arada hafif mide bulantısı mide yanması iştahsızlık başladı göhüslerde yanma şişlik oldu bende çok Merak ediyorum bugün 6+5 muayene günü 7+2 oluyorum
Hadi hayirlisi bitanem mutlaka guzel haberlerini bekliyo olucam gittiginde insallah bebisini gorursun de butun huzursuzluklarin biter beta artislarin guzeldi ben saglicakla gorecegine inaniyorum dua edicem cok cok
Allah razı olsun bebeğim senin ve bebek yolu gözleyen tüm anne adayların bu Güzel haberlerini hep beraber duyalım inşallah mutluluk paylaştıkça çoğalırmış. Rabbim yardımcımız olsun

Gelmez insallah kuzum ya elinde varsa yarin sabah da dene bende yapicam yarin sabah. Bir umut bende kirmizilarin gelmemesini diliyorum
Ovulasyon testin var mi elinde denedin mi hic
İnşallah canım yaaHayır hiç ovulasyon testim yok elimde.Artık yarın alıp tekrar denerim.İnşallah senin ovulasyon testindeki çizgi bebiş habercisidir.Dualarım hep sizlerleİnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Insallah kalp atislarini duyar gelirsin kuzum amin insallah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim❣

Insallah kuzum insallah hepimize burdan guzel haberler vermek nasip olsun. Yarin testini yapincs bizimle paylas sonucunu merak ederiz

sibak Canim bat yarin var mi bir gelisme test yaptin mi

@pozitifbiri Hewda @spapatyamin Kizlar son 2 gunumuz kaldi ne durumdasiniz
Bugün azcık kasıklarımda çekme oldu böyle adet sancısı değilde çekme nasıl tarif ediceğimi bilemedim test için kendimi zor tutuyorum ama eğer yarın gelmezse öbür gün sabah test yapıcamm hepimiz hamile olalım Amiiin

Ben inanıyorum bebeğim sen güzel haberlerle gelceksin bize dualarımız sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…