Maşallah sağlıkla gelsinler miniklerAyy valla kızlar biz ovulasyon zamanı 2 kez değerlendirdik şans arttı ondan oldu sanırım bu
Ay sende beni korkuttunAnneannemin annesi ikizmiş sanırım bence baya uzak ihtimal geldi eşim tarafında da yok bildiğimiz öyle şaşırdık valla şoku atlatamıyorum
Umarım senin ikizin olur . Bendeki tüm ihtimaller de sana gelsinEmin ol tek çocukta olsa uykusuz kalacaksın. Yorulacaksin. En azından ikiz olursa bir defada iki çocuk buyuteceksin. Bnde çok dua ettim ikiz olsun diye de
Tebrik ederimAyy valla kızlar biz ovulasyon zamanı 2 kez değerlendirdik şans arttı ondan oldu sanırım bu
Hayırla sağlıkla inşallahUmarım senin ikizin olur . Bendeki tüm ihtimaller de sana gelsin
Benim hiç akıntım olmamıştı kuzumSarımsı katı şekilde akıntım olmaya başladı böyle olan olmuş muydu hamişler bata yakınkenasyadan olmadibe Sonbahardagel U Uykucupandaa
Tamam canım teşekkürlerBenim hiç akıntım olmamıştı kuzum
Amin canmmmherkesin birbirine böyle dua etmesi ne güzel :) Rabbim hepimize sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diyeKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Amin canmmmherkesin birbirine böyle dua etmesi ne güzel :) Rabbim hepimize sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diyeKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Cok güzel canm maşallh 2 katındanda fazlaKizlaaaarrr cumartesi 139,2 idi. Bugun 423,1 cikmisss sevinesim geldi ama hala korkuyorum sevinmeye.
Bi şey diyimmi bizim lise hocamızda öyle demişti . Biz çocuk gelişimi dersindeyken tam kanıtlanmamış ama . Böyle bir bilgiyi öne sürdüklerini söylemişti . Belkide ondan oldu .Ayy valla kızlar biz ovulasyon zamanı 2 kez değerlendirdik şans arttı ondan oldu sanırım bu
Bende oldu sarı katı çökelek gibiSarımsı katı şekilde akıntım olmaya başladı böyle olan olmuş muydu hamişler bata yakınkenasyadan olmadibe Sonbahardagel U Uykucupandaa
Evet tam şu an öyle bi akıntı gördüm wc gittiğimde bende herlde regl geliyo dedim ama bakalımBende oldu sarı katı çökelek gibi
Ne kadar guzel bir haber. Benim de ikiz olsa keske. Cok isterimKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Adete yakın mı oldu yoksa yumurtlama sonrasımı canımBende oldu sarı katı çökelek gibi
Canım maşallah sana çok sevindim güle güle kucağına al inşallah bizede dua et kuzumKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Kız bak kötü düşünmeyi bırak ya . Çoğu sitede var çökelek gibi akıntının hamilelik belirtisi olduğuuEvet tam şu an öyle bi akıntı gördüm wc gittiğimde bende herlde regl geliyo dedim ama bakalım
Yumurtamanın 6 gün sonrasıydı galibaAdete yakın mı oldu yoksa yumurtlama sonrasımı canım