Insallah vardir kuzum ya heyecanla bekliyorumCanım umutlan benceben bu şekilde öğrendim hamileligimi olmadibe de bu şekilde öğrendi. Adetime 5 gün kala ovulasyon kar köyü çıkınca test yaptım yoksa bu kadar erken test yapmazdim. İnsAllah vardır seninde
1 gün kalaKaç gün kala yaptınız
Ben biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Aksam tekrar deneyip aticam fotografini canim peki ovuda koyulasmayi gordukten sonra ne zaman kaset testte gordun kuzum? Ne zaman yaptinBen biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Baya net çıkmış sizin1 gün kala
Ovulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadarAksam tekrar deneyip aticam fotografini canim peki ovuda koyulasmayi gordukten sonra ne zaman kaset testte gordun kuzum? Ne zaman yaptin
Elimde 3-4 tane ovu testi var canim bugun ve yarin onlarla takip edeyim koyulasma olursa gebelik testi alayim en iyisi bende zaten son 2 gun kaldiOvulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadar
Canim ben ilk gebeligimde adetten 1 gun once gece yapmistim cok ama cook silik sekilde cikmisti. Elinde varsa bugun deneyebilirsinKızlar benim adetim yarın. Ben dün kaset test yaptım negatif çıktı eğer hamile olsaydı kaset testte çıkarmıydı iki gün önceden
Aynen canım inşallah bebek vardır gelişmelerden bizi haberdar etElimde 3-4 tane ovu testi var canim bugun ve yarin onlarla takip edeyim koyulasma olursa gebelik testi alayim en iyisi bende zaten son 2 gun kaldi
Herkesin pozitifi görme şekli farklı cidden o yüzden adet gecikmesini beklemek en garantisiCanim ben ilk gebeligimde adetten 1 gun once gece yapmistim cok ama cook silik sekilde cikmisti. Elinde varsa bugun deneyebilirsin
biraz önce tam test yapmak üzereyken adet olduğumu gördümCanim ben ilk gebeligimde adetten 1 gun once gece yapmistim cok ama cook silik sekilde cikmisti. Elinde varsa bugun deneyebilirsin
Tamm cnmBenim hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlarda o kadar şiddetli ağrıyordu ki bildiğin adet ağrısı kesin adet olcak düşecek dedim ama şükür bir şey olmadı bol bol dinlen
Bende bahcede calışıyorum canm dün kötü düşünce o yüzden öyle düşündümValla ben hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır sporlar yaptım koşu yaptım ağırlık kaldırdım zaten yoktur diye bide spora alışık bı insan değilim
bı gün sonra hamile olduğumu öğrendim düşse benimki düşerdi
Kesinlikle oyle kaset testle 6 gun once ogrenen de var adet gunu negatif olup birkac gun sonra pozitife donen de en guzeli bekleyebilmekHerkesin pozitifi görme şekli farklı cidden o yüzden adet gecikmesini beklemek en garantisi
Hayirlisi canim uzulme yazarsin yine batini bize listeye eklerim seni birlikte beklerizbiraz önce tam test yapmak üzereyken adet olduğumu gördüminşallah bir dahaki sefere
Ben ovulasyon testi yaptim bugun canim 2 gun kala birazcik koyu cikinca bu sekilde hamileligini ogrenen kizlar da ornek testlerini gonderdi.Kızlar ovulasyon testi ile hamilelik mi öğrendiniz. Ben konuyu kaçırdım anlamadım
Kuzum ya ne tatlisin