Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesin birbirine böyle dua etmesi ne güzel :) Rabbim hepimize sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200:
Amin canmmm
Kızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı🥹🥹🥹🥹
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diye 😄😄

herkesin birbirine böyle dua etmesi ne güzel :) Rabbim hepimize sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200:
Amin canmmm
Kızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı🥹🥹🥹🥹
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diye
Kizlaaaarrr cumartesi 139,2 idi. Bugun 423,1 cikmisss sevinesim geldi ama hala korkuyorum sevinmeye.
Cok güzel canm maşallh 2 katındanda fazla

Ayy valla kızlar biz ovulasyon zamanı 2 kez değerlendirdik şans arttı ondan oldu sanırım bu 😂
Bi şey diyimmi bizim lise hocamızda öyle demişti . Biz çocuk gelişimi dersindeyken tam kanıtlanmamış ama . Böyle bir bilgiyi öne sürdüklerini söylemişti . Belkide ondan oldu .

Vallahi canım test yapa yapa bir hal oldum😅 hiçbirinde tam olarak silik dahi göremedim. Erken gebelik testleri. Hatta dün de predictor yaptım bişey çıkmadı. Bat günümü bekliyorum artık.20 si bat. Dün ateşim düştü iki güne gelir adet dedim bugün geri yükseldi, acaba kasık ve bal ağrım olmuştu çok, yumurtladim ondan mı oldu diye düşündüm. İhtimaller ihtimaller yani anlayacağın 😅
kizlar son 2 gunumuz kaldi ne durumdasiniz:halay:

X