Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3098780 bu sekilde kizlar ustteki en son yaptigim test 6 gun once yapmisim. Alttaki bugun yaptigim. Ama olsaydi daha koyu cikardi sanirim pik degil cunku
gugum akşam 2 saat sıvı alımı yapmadan tekrar denesene bu testi? yada bi erken gebelik testi yapsan sabah? 2 gün kala lh bu kadar yüksek olmaz çok ince bir çizgi çıkmış olması gerekirdi, ay bilmiyorum bence gebesin sen yaa sana bunu geçen haftada söyledim

Sıvıya dikkat ettin mi bunu yaparken gugum
Evet kuzum ettim
Insallah bebegim ya ilk idrarla yapmadim bunu. Aksam da deneyeyim bari insallah oyledir o kadar umutlanmistim ki bu ay kirmizilar gelmedigi surece kendime biseyler aricam galiba var mi yok mu diye erken gebelik testinde cikardi diye dusunuyorum ama bakalim kafam karisti baya

Belli olmaz dur bakalım dha 2 günün var bebeğim hayırlısı inşallah ayy heyecanlı günler yine başladı

Gugumm şu an öyle ama bat gnü ne olur bide öyle düşün ayy hadi inşallah çok heyecanlandım bak şimdi yarın sbah bi test mi yapsan ki
Bende cok heyecanliyim bebem yenilen pehlivan gurese doymazmis ya negatifleri gordukce inanmayip pozitifi gormeye ugrasiyorum resmen

Eveet benim de öylesine yaptığım ovulasyon testi seninki gibiydi başta çok koyu değildi pik kadar sonra koyulaştı

Kızlar benim adetim yarın. Ben dün kaset test yaptım negatif çıktı eğer hamile olsaydı kaset testte çıkarmıydı iki gün önceden

Ovulasyon testi yok mu gebelik varsa o koyu çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…