canım ben hamileliğimi bu şekilde öğrendim 3 gün üst üste 2 çizgi çıktı koyu şekilde sonra kaset hamilelik testi yaptım oda iki çizgi çıktıCanlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi
Canlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi
Testi yollasanaaaCanlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Hadi bakalım bekliyoruz sonucunu yaz mutlaka36. gun bugun. Normalde 28-29 gunde oluyordu ama son uc aydir sirasiyla 30-31-35 gunde oldum. O yuzden bati kestiremiyorum. Bizim burda saglik ocaginda 4 e kadar cikiyor sonuc. Hastane uzak, saglik ocagi evimin karsisi hemen :)) Bir de hastaneye randevu alinmiyor ki kolay kolay. Ozel hastane de yok bulundugum sehirde. Saglik ocaginda takip edip sonuca gore ozele gidecegim yakin sehirde.
Ben biraz silik görüyorum umutlandirmak istemem ama kaç gün var adetine10.dakikada çektim
Ovülasyonu da gönder gugumCanlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
4 gün var canım yarın sbah kaset test yapcm yarın belli olurBen biraz silik görüyorum umutlandirmak istemem ama kaç gün var adetine
canım ben hamileliğimi bu şekilde öğrendim 3 gün üst üste 2 çizgi çıktı koyu şekilde sonra kaset hamilelik testi yaptım oda iki çizgi çıktı
Oyle pik degil ama yolluyom simdi heyecanlandimTesti yollasanaaa
Bak benimde ilk 5 dk da ikinci resimdeki gibiydi yarım saat sonra hastanede cekmistim ilk resimdeki koyulasti. Hemen kan verdim 65 çıktı. Bı kan mi versen. Canım insAllah vardir çok sevindim20.dakikada çektim
Elinde ovulasyon testi var mı ben ovulasyon testi yapmıştım 5 gün kala koyu çıkmıştı4 gün var canım yarın sbah kaset test yapcm yarın belli olur
Kaset testte çıkmayabilir benim 5 gün kala tertemiz çıkmıştı. Erken gebelik silik çıkmıştı kanda 65 çıktı4 gün var canım yarın sbah kaset test yapcm yarın belli olur
Valla ben hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır sporlar yaptım koşu yaptım ağırlık kaldırdım zaten yoktur diye bide spora alışık bı insan değilimBu gün erken gebelik testi alacaktım düşünce vazgectm negatif cıkar dite
Sen yinede kendine dikkat et çok yorma ani hareket yapma insAllah vardırevet asla geçmeyecek günler ama napalım sabredecez artık bir şekilde Allahtan bu hafta yoğun bugün evdeym izinliym ama önümüzdeki 4 gün fena bi yoğunluk var zaman geçer diye düşünüyorum
Benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlarda o kadar şiddetli ağrıyordu ki bildiğin adet ağrısı kesin adet olcak düşecek dedim ama şükür bir şey olmadı bol bol dinlenKasığım cok şiddetli agrımaya başladı kızlar ya
Canım umutlan benceCanlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Damarlarım ince birz fazla deliyorlar meslektaşlarımBak benimde ilk 5 dk da ikinci resimdeki gibiydi yarım saat sonra hastanede cekmistim ilk resimdeki koyulasti. Hemen kan verdim 65 çıktı. Bı kan mi versen. Canım insAllah vardir çok sevindim
Ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Kızımda yumurtlamadan sonra 8. Gün test yapmıştım çıkmıştı.Benimde bat 25 temmuz sol bacağım ağrıyor sadece, başka da bişi yok, kendimi dinlememeye çalışıyorum, geçen ay çok etkilendim çünkü , ama cumartesi yada pazar bi test yapasım var :)
Ovü testi yok canım dikkat etmeye çalışıyorumSen yinede kendine dikkat et çok yorma ani hareket yapma insAllah vardır