Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi

Canlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi
canım ben hamileliğimi bu şekilde öğrendim 3 gün üst üste 2 çizgi çıktı koyu şekilde sonra kaset hamilelik testi yaptım oda iki çizgi çıktı

Guguuu delii miiiisiin bu gebelik belirtisi bencee , var mı evde gebelik testiiiiiii

Hadi bakalım bekliyoruz sonucunu yaz mutlaka

20.dakikada çektim
Bak benimde ilk 5 dk da ikinci resimdeki gibiydi yarım saat sonra hastanede cekmistim ilk resimdeki koyulasti. Hemen kan verdim 65 çıktı. Bı kan mi versen. Canım insAllah vardir çok sevindim

Eklentiler

• IMG_20220630_221736.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220630_215011.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu gün erken gebelik testi alacaktım düşünce vazgectm negatif cıkar dite
Valla ben hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır sporlar yaptım koşu yaptım ağırlık kaldırdım zaten yoktur diye bide spora alışık bı insan değilim
bı gün sonra hamile olduğumu öğrendim düşse benimki düşerdi

Canım umutlan bence ben bu şekilde öğrendim hamileligimi olmadibe de bu şekilde öğrendi. Adetime 5 gün kala ovulasyon kar köyü çıkınca test yaptım yoksa bu kadar erken test yapmazdim. İnsAllah vardır seninde

bu sekilde kizlar ustteki en son yaptigim test 6 gun once yapmisim. Alttaki bugun yaptigim. Ama olsaydi daha koyu cikardi sanirim pik degil cunku

Bak benimde ilk 5 dk da ikinci resimdeki gibiydi yarım saat sonra hastanede cekmistim ilk resimdeki koyulasti. Hemen kan verdim 65 çıktı. Bı kan mi versen. Canım insAllah vardir çok sevindim
Damarlarım ince birz fazla deliyorlar meslektaşlarım bide bata var daha biraz beklemek istiyorum kan için

Benimde bat 25 temmuz sol bacağım ağrıyor sadece, başka da bişi yok, kendimi dinlememeye çalışıyorum, geçen ay çok etkilendim çünkü , ama cumartesi yada pazar bi test yapasım var :)
Ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Kızımda yumurtlamadan sonra 8. Gün test yapmıştım çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…