Bugünkünü attım sinirden ilk yaptığım tam kırmızı netTestlerni at canım bakalım bizde istersen fotoğrafı varsa
Pozitif düşünelim öyle olsun. Bozmayın moralleriOyle iyi anliyorum ki seni..O kadar icten diliyorum ki kuzum yarin sabah insallahh cift cizgiyi gorursun hemen bakcam buraya etiket var mi diye. Benimki de negatif ciktigini gordu bu sonuclar kesin mi emin misin hamile olmadigina diye sorular sorup duruyo kesin kesin yok iste gormuyo musun diye istemeden ters cevap verdim ama uzuluyorum bir yandan boyle sorular insanin uzuntusunu ikiye katliyo sanki..
Aynen o stresle tersliyoruz işte ama onlarda bekliyolar onları da anlıyorum snra üzülüyorum niye öyle yaptım diye ay ne bilyim karmaşık duygularOyle iyi anliyorum ki seni..O kadar icten diliyorum ki kuzum yarin sabah insallahh cift cizgiyi gorursun hemen bakcam buraya etiket var mi diye. Benimki de negatif ciktigini gordu bu sonuclar kesin mi emin misin hamile olmadigina diye sorular sorup duruyo kesin kesin yok iste gormuyo musun diye istemeden ters cevap verdim ama uzuluyorum bir yandan boyle sorular insanin uzuntusunu ikiye katliyo sanki..
Oyle kuzum yapicak bisey yok. Sanirim bunlar hassas konular olunca olumsuz dusunceler arada bir yokluyo sonra normale donuyoruz. Yumurtlama donemlerinde resetleniyoruz
Bende cok seviyorum sizi valla iyiki varsiniz hepinizAynen o stresle tersliyoruz işte ama onlarda bekliyolar onları da anlıyorum snra üzülüyorum niye öyle yaptım diye ay ne bilyim karmaşık duygular
burda ne güzel arkadaşlıklar oluyo hiç tanımadan yüzlerimizi dahi görmeden birimiz üzüldüğü an diğerleri motive ediyo destek oluyo hepinizi tanımadan çok seviyorum kardeş gibisiniz
Oyle kuzum yapicak bisey yok. Sanirim bunlar hassas konular olunca olumsuz dusunceler arada bir yokluyo sonra normale donuyoruz. Yumurtlama donemlerinde resetleniyoruz
Ben sabırsızlıkla adet günümü bekliyorm ki heyecanla test yapıp durayım.Oyle kuzum yapicak bisey yok. Sanirim bunlar hassas konular olunca olumsuz dusunceler arada bir yokluyo sonra normale donuyoruz. Yumurtlama donemlerinde resetleniyoruz
öyle tabi gerçekten ilk çocuğuma hamileyken burda çok bilgi edindim. İki tane samimi arkadaşım oldu. İkisiyle de şuan gorusuyorz telefonda. Biri İstanbul'da. Biri kayseride bende İskenderundayim. Kayseri'deki arkadasla yüz yüze görüşme fırsatımız oldu. Diğeriyle de inşallah bir iki aya İstanbul a gitmeyi düşünüyoruz o zmn görüşecezAynen o stresle tersliyoruz işte ama onlarda bekliyolar onları da anlıyorum snra üzülüyorum niye öyle yaptım diye ay ne bilyim karmaşık duygular
burda ne güzel arkadaşlıklar oluyo hiç tanımadan yüzlerimizi dahi görmeden birimiz üzüldüğü an diğerleri motive ediyo destek oluyo hepinizi tanımadan çok seviyorum kardeş gibisiniz
Bende cok seviyorum sizi valla iyiki varsiniz hepiniz
Amin canım teşekkür ederimMaşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin inş canımm
Aa kiz kiskanma seni seviyorum kelebek aysem iyiki varsinGuguuu hayirrrr hepiniz cümlesini kabul etmiyorum. Ben ayrıcalıklı olayım lütfen. Çünkü biraz kıskançlıgim olabilir
Bu arada senin son durumun ne canim kanaman bitti mi nasil atlattin sureciBen sabırsızlıkla adet günümü bekliyorm ki heyecanla test yapıp durayım.
Valla kuzum sadece yoğun kanamayla atlattim düşüğü. Şimdi değerlendiriyoruz işte . Kanamam 29 unda başlamisti. Artık o tarihe göre bekliyorum suanBu arada senin son durumun ne canim kanaman bitti mi nasil atlattin sureci
Herkesten çok olsun lütfenAa kiz kiskanma seni seviyorum kelebek aysem iyiki varsin
Ne güzel çok sevndim sizin adınızaöyle tabi gerçekten ilk çocuğuma hamileyken burda çok bilgi edindim. İki tane samimi arkadaşım oldu. İkisiyle de şuan gorusuyorz telefonda. Biri İstanbul'da. Biri kayseride bende İskenderundayim. Kayseri'deki arkadasla yüz yüze görüşme fırsatımız oldu. Diğeriyle de inşallah bir iki aya İstanbul a gitmeyi düşünüyoruz o zmn görüşecez
Yaptım canım negatif çıktı paylaşcam birzdan,NurseCelline günaydın canmmm naptın test yaptınmı
Kaç gün vardı kuzum adetineNe güzel çok sevndim sizin adınıza
Yaptım canım negatif çıktı paylaşcam birzdan
Hayali çizgi var gibi ama10.dakikada çektim
4 gün var ama çizgi pembe diil testin kendi çizgisidir bence avox marka.önceki gebeliğimde de bunla öğrenmiştim baya belirgindiHayali çizgi var gibi ama