Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün var ama çizgi pembe diil testin kendi çizgisidir bence avox marka.önceki gebeliğimde de bunla öğrenmiştim baya belirgindi
Ama daha dört gün var. Ve çok hafif çizgi. Heyecanlı bir durum dur bakım bekle. Bikac gün sonra tekrar dene

Bende ilkten görmemiştim foto çekerken farkettim 10. Dakikada.yaptım negatfti banyoda bırktım geldim snra foto çekip atmak için gittim çizgi vardı
Ya sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim

Ya sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim
Hadi bakalım hayırlısı mutlaka bize de yaz canım

Senin adet günün ne zaman. Bide tavsiyem hastahane de ver kanı. Sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Şahsen ben sabirszliktan öldüm beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…