- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Ama daha dört gün var. Ve çok hafif çizgi. Heyecanlı bir durum dur bakım bekle. Bikac gün sonra tekrar dene4 gün var ama çizgi pembe diil testin kendi çizgisidir bence avox marka.önceki gebeliğimde de bunla öğrenmiştim baya belirgindi
Canım o çizgi orda boşuna çıkmaz bence :) 2 gün sonra tekrarla testi derim ben :)10.dakikada çektim
ümitlendirmek istemiyorum ama bence var20.dakikada çektim
Aynı testten yok elimde bundan snra kaset test yaparım artıkCanım o çizgi orda boşuna çıkmaz bence :) 2 gün sonra tekrarla testi derim ben :)
Canım damarlarım çok ince benim meslektaşlarım sağolsun boş gebelikte 4 kere kan verdim 7 kere delindimümitlendirmek istemiyorum ama bence varbi kan mı verip gelsen
Sanki ikinci cizgi var gibi10.dakikada çektim
Canimm sen iki gün sonra tekrar dene benceCanım damarlarım çok ince benim meslektaşlarım sağolsun boş gebelikte 4 kere kan verdim 7 kere delindimbatı beklesem diyorum en azındn birz dha az delerler
Tamamdır kaset teste devam etcem mecburen artık onunla takip ederim birazCanimm sen iki gün sonra tekrar dene bence
Ay hadi bakalım inşallah vardır. Güzel haberlerini bekliyoruzTamamdır kaset teste devam etcem mecburen artık onunla takip ederim biraz
Bende ilkten görmemiştim foto çekerken farkettim 10. Dakikada.yaptım negatfti banyoda bırktım geldim snra foto çekip atmak için gittim çizgi vardıSanki ikinci cizgi var gibi
Amin inşallah bebeğim hayırlısıyla gelsin inşallah öncekinde çok sevndik hüsrana uğradık bunda hakkımızda hayrlısı neyse o olsunAy hadi bakalım inşallah vardır. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tabi yine de çok kaptırma kendini. Bekleyelim iki gün sonra yine aynıysa kan verirsin.Amin inşallah bebeğim hayırlısıyla gelsin inşallah öncekinde çok sevndik hüsrana uğradık bunda hakkımızda hayrlısı neyse o olsun
Ya sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderimBende ilkten görmemiştim foto çekerken farkettim 10. Dakikada.yaptım negatfti banyoda bırktım geldim snra foto çekip atmak için gittim çizgi vardı
Kanı zaten bat gnünden önce vermem regl gelmezse bile battan sonra vercem.regl gelirse de zaten yapck bişe yok gelirTabi yine de çok kaptırma kendini. Bekleyelim iki gün sonra yine aynıysa kan verirsin.
Hadi bakalım hayırlısı mutlaka bize de yaz canımYa sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim
Bekliyoruz sonucunuKanı zaten bat gnünden önce vermem regl gelmezse bile battan sonra vercem.regl gelirse de zaten yapck bişe yok gelir
Senin adet günün ne zaman. Bide tavsiyem hastahane de ver kanı. Sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Şahsen ben sabirszliktan öldüm beklerkenYa sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim