- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Cnm bu ay incir cok fazla tüketmiş olabilrimsin ben ilk zamanlar cocuk olsun diye bol bol incir yedim gögüslerim aynı senin dediğin gibi oldu daha sonra doktora gittim adet olunca prolaktin seviyem yükselmiş cok incir yemekten süt üretmeye başlamış o süt üretiminde gebeliği engellemiş. Hani lohusa kadınlara derler ya süt korur diye aynı o şey olmuşIste durum tam olarak bu kuzum. Negatif gormek beni hic etkilemezdi cok gordum negatifleri. Ama bu ay meme uclarim kopar gibi acidi sisti sut kanallarim agridi. Hic olmazdi boyle.
Beklentiye girince insan emin olunca ister istemez etkileniyo sanirim. Herseyde hayir vardir deyip hayirli zamani bekliycez
Bekle bekle yaniliyordur o test. Günün geçsin öyle git direk kan ver. Bnde erken gebelik testi yaptm çıkmadı. Kaset test yaptm çıkmadı ama kanda ciktiYaptim canim erken gebelik yaptim negatif cikti. Bakalim bekliyorum artik
5 gün kala yaptım. Normalde yapmiycaktim ovulasyon testlerin kopkoyu çıkınca şüphelendimKac gun kala yaptin canim testleri
Hayır surelab tiCanım bu kaset testin laboquick marka mı hatırlıyo musun
Benimde hep 3 er kat arttı ikiz olma ihtimali var mıYok canım sanmıyorum ikiz gebeliklerde beta 4 kat fln artıyo bi tanıdığımda öyle olmuştu
Olabilir kuzum bilemiyorum ama hep mi 3 kat arttı nasıl oldu artışlarınBenimde hep 3 er kat arttı ikiz olma ihtimali var mı
Bir kere gordum o ikinci silik cizgiyi hamileyim diye sevinip annemlere falan soyledim 1 hafta sonra kimyasal oldugunu ogrendim ben de herkes de cok uzuldu. Korkuyorum yine oyle olursa diye.Neden sevinmiyorsun herkes ayni durumu yasamiyo endise edip kendini de bebisini de strese sokma canim hersey olacagina variyo
Kalp atislarini 7 haftalik civarindayken duydugunda soylersin insallah icini ferah tut guzel olsun herseyBir kere gordum o ikinci silik cizgiyi hamileyim diye sevinip annemlere falan soyledim 1 hafta sonra kimyasal oldugunu ogrendim ben de herkes de cok uzuldu. Korkuyorum yine oyle olursa diye.
Tukettim bu ay incir canim yumurta catlamasina faydasi oldugunu okumustum. Bende adet oldugumda bi kan degerlerime mi baktirsam acaba cunku ilk hamileligimin arasindan 5 yil gectiCnm bu ay incir cok fazla tüketmiş olabilrimsin ben ilk zamanlar cocuk olsun diye bol bol incir yedim gögüslerim aynı senin dediğin gibi oldu daha sonra doktora gittim adet olunca prolaktin seviyem yükselmiş cok incir yemekten süt üretmeye başlamış o süt üretiminde gebeliği engellemiş. Hani lohusa kadınlara derler ya süt korur diye aynı o şey olmuş
Bence de kuzum bir muayene olmaktan zarar gelmez :)Tukettim bu ay incir canim yumurta catlamasina faydasi oldugunu okumustum. Bende adet oldugumda bi kan degerlerime mi baktirsam acaba cunku ilk hamileligimin arasindan 5 yil gecti
Bencede bktr bana yasakladı mesela incir yerine havuç tüket dedi doktor yumurta gelişimi içinTukettim bu ay incir canim yumurta catlamasina faydasi oldugunu okumustum. Bende adet oldugumda bi kan degerlerime mi baktirsam acaba cunku ilk hamileligimin arasindan 5 yil gecti
Kuzucum ben biraz once geldim eve giremedim dogru duzgun bugun sen napiyosun nasilsin bakalim nasil gidiyorCanlarım napıyosunuz bugün grupta bi sessizlik hakim sanki
Anladim canim adetliyken mi gidiliyo kontrol icin bitince mi bende adetim bittikten sonra baktirmayi dusunuyorum ne var ne yok bakilsin d vitamini eksikligim vardi mesela o ne alemde bilmiyorumBencede bktr bana yasakladı mesela incir yerine havuç tüket dedi doktor yumurta gelişimi için
Adetinin 3 günü git canm o zaman bakıyorlar genelde hormonlaraAnladim canim adetliyken mi gidiliyo kontrol icin bitince mi bende adetim bittikten sonra baktirmayi dusunuyorum ne var ne yok bakilsin d vitamini eksikligim vardi mesela o ne alemde bilmiyorum
Aynn bu gün cok sessz girip baktım sürekli yazan yok. Ben iyiyim kuzum sen napıyorsunCanlarım napıyosunuz bugün grupta bi sessizlik hakim sanki
Cok sagol bilmiyodum hic canim oyle yapayim 3 gun kaldi zaten bakalim artik sen nasilsin nasil gidiyoAdetinin 3 günü git canm o zaman bakıyorlar genelde hormonlara
Olabilir kuzum bilemiyorum ama hep mi 3 kat arttı nasıl oldu artışların
2.5 tan fazla artti hep 65-172-487-1435Olabilir kuzum bilemiyorum ama hep mi 3 kat arttı nasıl oldu artışların
Kuzucum ben biraz once geldim eve giremedim dogru duzgun bugun sen napiyosun nasilsin bakalim nasil gidiyor
Testler negatf olunca sanki bi enerjimiz düştü ama normaldir önümüzdeki ay yine başlarız heyecanlaraAynn bu gün cok sessz girip baktım sürekli yazan yok. Ben iyiyim kuzum sen napıyorsun