Ayy kuzum ikinci cizgi baya baya gorunuyor kac dkda cikti bu cizgi hemen mi10.dakikada çektim
Kuzumm yarin da tekrarla yine bence var gibi yaa insallah koyulasir 4 gun var adetine boyle cikmasi cok normal bence20.dakikada çektim
Gugum testi yaptım şöyle bi baktm göz ucuyla negatf geldim yatağa uzandım 7.53te yapmıştım.snra buraya girdim H Hasretimm123 sormuş hemen koştum banyoya 8.03te çekerken bi baktım çizgi var bende şok oldum tam 10. Dakikada gördüm ve çektim öncesi yok yani incelememiştim hiçAyy kuzum ikinci cizgi baya baya gorunuyor kac dkda cikti bu cizgi hemen mi
Bebegimm insallah vardir insallahhh koyulasir yarin ay cok heyecanlandim hic umut etmiyodun bakGugum testi yaptım şöyle bi baktm göz ucuyla negatf geldim yatağa uzandım 7.53te yapmıştım.snra buraya girdim H Hasretimm123 sormuş hemen koştum banyoya 8.03te çekerken bi baktım çizgi var bende şok oldum tam 10. Dakikada gördüm ve çektim öncesi yok yani incelememiştim hiç
Laboquick var elimde bir sürü kaset test onlarla denerim gugum bundan yok elimde başka.eğer regl gelmezse 3 4 günde kasetle takip ederim snra giderim kan vermeyeKuzumm yarin da tekrarla yine bence var gibi yaa insallah koyulasir 4 gun var adetine boyle cikmasi cok normal bence
Ya sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim
Yaaaa bes belli ortada kuzumm gün gün koyulaşacak bakta gör. Dün akşam düştüm belimin üstüne inşallah bendede bir şey varsa gitmezGugum testi yaptım şöyle bi baktm göz ucuyla negatf geldim yatağa uzandım 7.53te yapmıştım.snra buraya girdim H Hasretimm123 sormuş hemen koştum banyoya 8.03te çekerken bi baktım çizgi var bende şok oldum tam 10. Dakikada gördüm ve çektim öncesi yok yani incelememiştim hiç
Aslında bu ay olcak diye hep içimde bişe vardı ama sonra bi an da nedense gitmişti o his dün de negatf çıkınca hepten regl olcam moduna girdim belim fln ağrıyo birz eşim de dedi regl olcaksın dmek ondan ağrıyo iyice inandrmıştm kendmi gugum bende şaşırdım ama hala teste bi inanasım gelmiyo sanki yalancı çizgiymiş gibiBebegimm insallah vardir insallahhh koyulasir yarin ay cok heyecanlandim hic umut etmiyodun bak
Aaa nasıl düştün kuzumm var mı bişeyin iyi misinYaaaa bes belli ortada kuzumm gün gün koyulaşacak bakta gör. Dün akşam düştüm belimin üstüne inşallah bendede bir şey varsa gitmez
Evet evett onlarla denersin kuzum kasette su an cikmaz herhalde ama 1 gun oncesinde gormustum ben insallah senin onlarda da cikar takip et bakalimLaboquick var elimde bir sürü kaset test onlarla denerim gugum bundan yok elimde başka.eğer regl gelmezse 3 4 günde kasetle takip ederim snra giderim kan vermeye
Balkonda kaydım belim agrıdı o zamn biraz şu anlık bi agrı yokAaa nasıl düştün kuzumm var mı bişeyin iyi misin
Tamamdır gugum onlarla devam ederm yarından sonra cumarteside kan veririm dayanabilirsem ya da cuma akşamı tabi regl gelmezseEvet evett onlarla denersin kuzum kasette su an cikmaz herhalde ama 1 gun oncesinde gormustum ben insallah senin onlarda da cikar takip et bakalim
hadi bakalım bende heyecanlandım şimdi :))) inşallah vardır sabredelim bekleyelimCanım damarlarım çok ince benim meslektaşlarım sağolsun boş gebelikte 4 kere kan verdim 7 kere delindimbatı beklesem diyorum en azındn birz dha az delerler
Ya cok gecmis olsun canim iyi misin su an nasil olduYaaaa bes belli ortada kuzumm gün gün koyulaşacak bakta gör. Dün akşam düştüm belimin üstüne inşallah bendede bir şey varsa gitmez
Dikkat et bebeğim bel kötüdür sonradan çıkar acısıok geçmiş olsunBalkonda kaydım belim agrıdı o zamn biraz şu anlık bi agrı yok
İyiyim kuzum şu an lık bir şey yok bklm görecez ilerleyen günlerdeYa cok gecmis olsun canim iyi misin su an nasil oldu
Ay gelmesin gelmesinn bence koyulascak insallaahhh bebis gelir cook amin. Esine gostercek misin gizlice takip mi etceksin kasetlerleTamamdır gugum onlarla devam ederm yarından sonra cumarteside kan veririm dayanabilirsem ya da cuma akşamı tabi regl gelmezse
çok geçmiş olsun canımBalkonda kaydım belim agrıdı o zamn biraz şu anlık bi agrı yok
Hayırlısı canımm bakalım hep birlikte görcez eşimde işe gitti hiç bişe söylemedim kaset testte görene kadr söylemicemhadi bakalım bende heyecanlandım şimdi :))) inşallah vardır sabredelim bekleyelim
İnşallah bir şey olmaz bklmDikkat et bebeğim bel kötüdür sonradan çıkar acısıok geçmiş olsun
Tabi ki gizliceAy gelmesin gelmesinn bence koyulascak insallaahhh bebis gelir cook amin. Esine gostercek misin gizlice takip mi etceksin kasetlerle