Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzum ikinci cizgi baya baya gorunuyor kac dkda cikti bu cizgi hemen mi
Gugum testi yaptım şöyle bi baktm göz ucuyla negatf geldim yatağa uzandım 7.53te yapmıştım.snra buraya girdim H Hasretimm123 sormuş hemen koştum banyoya 8.03te çekerken bi baktım çizgi var bende şok oldum tam 10. Dakikada gördüm ve çektim öncesi yok yani incelememiştim hiç

Bebegimm insallah vardir insallahhh koyulasir yarin ay cok heyecanlandim hic umut etmiyodun bak

Kuzumm yarin da tekrarla yine bence var gibi yaa insallah koyulasir 4 gun var adetine boyle cikmasi cok normal bence
Laboquick var elimde bir sürü kaset test onlarla denerim gugum bundan yok elimde başka.eğer regl gelmezse 3 4 günde kasetle takip ederim snra giderim kan vermeye

Ya sabir :) ya da kan testi:) ben de kan testi vermeye gidecegim birazdan. Cumartesi gunu zaten morarttilar bir de bugun yapiversinler :) bir sonrakini cuma gunu veririm sanirim onun sonucuna gore de cumartesi doktora giderim

Yaaaa bes belli ortada kuzumm gün gün koyulaşacak bakta gör. Dün akşam düştüm belimin üstüne inşallah bendede bir şey varsa gitmez

Bebegimm insallah vardir insallahhh koyulasir yarin ay cok heyecanlandim hic umut etmiyodun bak
Aslında bu ay olcak diye hep içimde bişe vardı ama sonra bi an da nedense gitmişti o his dün de negatf çıkınca hepten regl olcam moduna girdim belim fln ağrıyo birz eşim de dedi regl olcaksın dmek ondan ağrıyo iyice inandrmıştm kendmi gugum bende şaşırdım ama hala teste bi inanasım gelmiyo sanki yalancı çizgiymiş gibi

Laboquick var elimde bir sürü kaset test onlarla denerim gugum bundan yok elimde başka.eğer regl gelmezse 3 4 günde kasetle takip ederim snra giderim kan vermeye
Evet evett onlarla denersin kuzum kasette su an cikmaz herhalde ama 1 gun oncesinde gormustum ben insallah senin onlarda da cikar takip et bakalim

Evet evett onlarla denersin kuzum kasette su an cikmaz herhalde ama 1 gun oncesinde gormustum ben insallah senin onlarda da cikar takip et bakalim
Tamamdır gugum onlarla devam ederm yarından sonra cumarteside kan veririm dayanabilirsem ya da cuma akşamı tabi regl gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…