Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende 8 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çift çizgi gördüm çok sevindim. Bugün( 17 haziran) evde test vardı boşa durmasın diye yine baktım silik çizgi çıktı acaba bir sorun mu var yarın kan vermeye gidecem

Merhaba arkadaşlar bende 8 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çift çizgi gördüm çok sevindim. Bugün( 17 haziran) evde test vardı boşa durmasın diye yine baktım silik çizgi çıktı acaba bir sorun mu var yarın kan vermeye gidecem
Testlerni at canım bakalım bizde istersen fotoğrafı varsa

Hep 2 gün arayla mı bunlar canım maşallah çok güzel artmış kese gördünüz mü bazen kese görünüyo ondan sonra embriyo kendi içinde bölünüyo fln tek yumurta ikizi oluşuyo
Canım keseyi gördük 4+6 da salı gununede randevum var bebeği ve kalp atışını görmek için insAllah salı günü 6+4 olcaz 🌸

Ayy selam kızlar valla bende bayramdı oydu buydu derken bayağı geri kaldım buralardan😬 Bu ay tatil var diye koruncaktım ama vazgeçtim korunmadım ya😂😂😂 yumurtalama günleri değerlendirildi hayırlısı bakalım sizde durumlar ne napıyosunuz var mı yeni hamişlerimiz

Bayramda 3 gun biyunca lekelenmem oldu bende yerlesme kanamasi oldugunu dusundum sadece pecete silince gelen pembemsi ve kahverengi oldu. Lekelenmenin sonunda 4.cu gun sabah test yaptim sanki bi cizgi gordum testi ekleyecegim. Daha sonra 4 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve hicbir sey cikmadi. Adetime suan tam 7 gun var sizce yok mu. Yada adetimin gecikmesini beklemelimiyim 😓

Bayramda 3 gun biyunca lekelenmem oldu bende yerlesme kanamasi oldugunu dusundum sadece pecete silince gelen pembemsi ve kahverengi oldu. Lekelenmenin sonunda 4.cu gun sabah test yaptim sanki bi cizgi gordum testi ekleyecegim. Daha sonra 4 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve hicbir sey cikmadi. Adetime suan tam 7 gun var sizce yok mu. Yada adetimin gecikmesini beklemelimiyim 😓

Eklentiler

• IMG_20220712_184408.jpg
    IMG_20220712_184408.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 34
Canım muhtemelen o lekelenmeyi sen yumurtlama zamanı gördün herlde söylediğin günlere göre öyle çıkıyo hesap

Ayy selam kızlar valla bende bayramdı oydu buydu derken bayağı geri kaldım buralardan😬 Bu ay tatil var diye koruncaktım ama vazgeçtim korunmadım ya😂😂😂 yumurtalama günleri değerlendirildi hayırlısı bakalım sizde durumlar ne napıyosunuz var mı yeni hamişlerimiz
Valla biz dün bi toplu test yaptık 3 4 kişi 1 kişi pozitif diğerleri negatif bi enerjimiz düştü yani😂

Canım muhtemelen o lekelenmeyi sen yumurtlama zamanı gördün herlde söylediğin günlere göre öyle çıkıyo hesap
Oyleyse adetimin gecikmesini beklemeliyim 🙈tesekkr ederim yanitin icin 😘 aslinda 3 yasinda bir kizim var bi tane daha istiyoruz bu ikinci ayimiz ne kadar tecrubelide olsam sanki ilki gibi heycan oliyor 🥰 Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insaAallah

Bilmem ki gugum hiç umudum yok nedense yarın 4 kalmış oluyo sbah bi test yaparım erken gebelik yoksa yoktur zaten artık tamamen ümidi keserim herlde☺️
Ya belki de vardir birde bana diyosun bebisim umudunu yitirme diye guzel dusun bakiyim :21:Guzel seyler olsun da uzerimize coken bu agirliktan kurtulalim:KK68:

Oyleyse adetimin gecikmesini beklemeliyim 🙈tesekkr ederim yanitin icin 😘 aslinda 3 yasinda bir kizim var bi tane daha istiyoruz bu ikinci ayimiz ne kadar tecrubelide olsam sanki ilki gibi heycan oliyor 🥰 Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insaAallah
Hayirlisi olsun hakkinda canim. Ben de 2 aydir nasipse ikinci yavrucak icin ugrasiyorum ama sanki ilk gibi tecrubesiz hissediyorum bazen🤣 Rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah tez vakitte💜

Ne dmek rica ederim aklına takılan bişe olursa buraya yazabilirsin hepimiz cevaplamaya çalışırız bildiğimiz bir konuysa☺️☺️ Amin isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah

Ya belki de vardir birde bana diyosun bebisim umudunu yitirme diye guzel dusun bakiyim :21:Guzel seyler olsun da uzerimize coken bu agirliktan kurtulalim:KK68:
Düşünüyodum aslında da ne bilyim gugum bugün içime bi karamsarlık çöktü eşimde bişeler soruyo lekelenmyle iligli fln onu da tersleyesim geliyo hep birz önce sordu sorma bana bişe ben bişe bilmiyorum yarın görcez işte boşver dedim

Düşünüyodum aslında da ne bilyim gugum bugün içime bi karamsarlık çöktü eşimde bişeler soruyo lekelenmyle iligli fln onu da tersleyesim geliyo hep birz önce sordu sorma bana bişe ben bişe bilmiyorum yarın görcez işte boşver dedim
Oyle iyi anliyorum ki seni..O kadar icten diliyorum ki kuzum yarin sabah insallahh cift cizgiyi gorursun hemen bakcam buraya etiket var mi diye. Benimki de negatif ciktigini gordu bu sonuclar kesin mi emin misin hamile olmadigina diye sorular sorup duruyo kesin kesin yok iste gormuyo musun diye istemeden ters cevap verdim ama uzuluyorum bir yandan boyle sorular insanin uzuntusunu ikiye katliyo sanki..

X