Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Subatta gitmistim. Kimyasal da olsa gebelik olustugu icin sorun yok dedi. Tekrar hamile kalabilirsin dedi. Korunmana gerek yok gebelik dusundugunde gel dedi de annemin saglik sorunlarindan bana sira gelmedi. Bir de ilk denemeydi zaten bir sure gecmeden bir sey yapmazlar diye cok da onemsemedim aslinda. Yaz sonuna kadar kendigilinden olmazsa gideriz diye dusunmustuk. En az 1 sene denemeden sonra diyorlar cunku. Genel kontrolde bir sorun yoktu da. Bilmiyorum kafam cok karisik vucudum ayri tuhaf psikolojim ayri. Erkenden doktora gidip stres de olmak istemiyorum. Pazartesi beta baktirip baktirmama konusunda da hala kararsizim. Hala silik cikiyor test.
Benim de kaset testim adet günümde böyle çıkmıştı be betam 276 ydı:)

Gunaydin kusum🌸

Kizlar test yaptim ama erkenden alamadim dun. Kaset vardi elimde.
Hafif bir golge goruyorum sanki fotografta belli olmuyo ama gozlerim oyun oynuyor olabilir mi kalbim yerinden cikicak
Ay hadi inşallah canım ben de öylesine yaptığım test silik çıkınca bi tek ben mi görüyorum demiştim foto at biz de bakalım 😂

Bu arada bulantın falan var mı canım nasıl gidiyor hamilelik
Sabahları uyanınca oluyor canım ama tuzlu bir şeyler yiyince geçiyor . Mide ağrısı yanması yaşadım geçen çok kötüydü şimdi ara ara oluyor ama o kadar şiddetli değil :)

Onun dışında halsizlik devam 😀

Sen nasılsın , nasıl gidiyor :)

kimyasal olduğunu ne zaman nasıl anladınız canım
Regl gunu 33 betayla ogrenmistim. Iki gun sonra 88 olmustu. Az bu artis demisti aile hekimi ki 3 gun sonra hafif kanama basladi doktora kostum kimyasal dedi ondan da 3 gun sonra tam regl olmustum.
Simdi de sali gununden beri kaset testler silik cikiyor hic kanamam olmadi yerlesme kanamasi bile gormedim. Reglden sonra 34. gundeyim hala endiseliyim.

Sabahları uyanınca oluyor canım ama tuzlu bir şeyler yiyince geçiyor . Mide ağrısı yanması yaşadım geçen çok kötüydü şimdi ara ara oluyor ama o kadar şiddetli değil :)

Onun dışında halsizlik devam 😀

Sen nasılsın , nasıl gidiyor :)
ben de tatildeyim bol yürümeli hareketli o yüzden hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum regl olacakmış gibi olan karın ağrım kalmadı artık sadece sabahları midem bulanıyor bi de sevmediğim yiyecekler aklıma gelmesi bile midemi bulandırıyor sanki zorlasam kusacakmış gibi. Ama allahtan çok ileri seviyede değil. Onun dışında halsizim sürekli ama o gezdiğim için de olabilirmiş gibi geliyoR

Sadece ben goruyorum fotoda cikmiyo sanirim ya :bicak:
Kizlar bakin hele

20220716_094520.jpg

ben de tatildeyim bol yürümeli hareketli o yüzden hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum regl olacakmış gibi olan karın ağrım kalmadı artık sadece sabahları midem bulanıyor bi de sevmediğim yiyecekler aklıma gelmesi bile midemi bulandırıyor sanki zorlasam kusacakmış gibi. Ama allahtan çok ileri seviyede değil. Onun dışında halsizim sürekli ama o gezdiğim için de olabilirmiş gibi geliyoR
Tatilde daha güzel geçiyor zaman valla :)

Benim de bazı yiyecekleri düşününce Bile tiksiniyorum :) yemiyorum yemeyi hayal bile edemiyorum 😀

Pirinç pilavı makarna tatlı şeyler ( bu arada normalde tatlıya ve makarnaya bayılan biriydim 😀)

X