Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 11 haziranda adet oldum. 29 ve 30 u yumurtlama 1 temmuzda çatlama gördüm ovülasyon testiyle. BAT 16 temmuz göğüslerimde hassasiyet var baya canım yanıyor. Halsizlik var uykum geliyor sürekli. Testi adet günümde mi yapmalıyım sizce?

Kızlar bu arada hiç mesajlara bakamadım kan testi bile veremedim daha 🤦 3 kere gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı o kadar 😔 sivas zaraya gitmiştik dün, bugünde acilde kan veriyim dedim almadılar çok sinir oldum bakalım yarında tokatta denicem şansmı 😅 belirtisiz rahat geçiriyorum ama bir taraftanda çok endişeliyim normal mi değil mi bilmiyorum 😥
Çok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorum

Yaaa çok teşekkür ederim tamamdır :)

Cooook teşekkür ederim :) 4 gündür karin bölgemde adet agrim var ara ara girip çıkıyor. Son yaptığım ovulasyon testi de pozitif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ama.
bence bebiş var :) bi hcg kaset testi alıp denesene :emir_bebek:

Kızlar merhaba adetime 6 gün var son üç gündür farklı markalarla kaset test yaptım silik cıkti hamile olma ihtimalim var mi eşim kan vermemi istemiyor adeti 1 hafta geçsin öyle yaparsın diyor kan versem bu kadar erken çıkar mi

Kızlar merhaba adetime 6 gün var son üç gündür farklı markalarla kaset test yaptım silik cıkti hamile olma ihtimalim var mi eşim kan vermemi istemiyor adeti 1 hafta geçsin öyle yaparsın diyor kan versem bu kadar erken çıkar mi
Merhaba canim bence henuz cok erken.
Adetten bir gun once bile kanda cikmayip gec dollenmeden dolayi sonra cikabiliyor. En guzeli adet gecikmeni beklemek dayanabilirsen tabi.
Ya da adetten bir iki gun once testlerini tekrar edip koyulasmayi takip edip oyle kan verebilirsin.

X