- 27 Haziran 2022
- 72
- 43
- 34
Bu testi ne zaman yaptınYaaa çok teşekkür ederim tamamdır :)
Cooook teşekkür ederim :) 4 gündür karin bölgemde adet agrim var ara ara girip çıkıyor. Son yaptığım ovulasyon testi de pozitif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ama.
Ben de battan 4 gün önce öğrendim ama henüz doktora gitmedim.Sen hamişsin dmi canım öyle hatırlıyorum.Peki ne zman oldu senn batmaların benim bata daha çok var aslında 22 temmuz ama ben bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum 4ünde baya yoğun yumurtlama akıntım olmuştu.Dün o batmalar olduğunda yumurtlamadan sonra 7.gündü.bugün batmalar devam ediyo ama dünkü kadar sık diil
Yumurtlama canım değrrlendirKızlar selam napıyosunuzya bişe sorcam size ben hiç yumurtalaa takip etmiyom sadece uygulamadan bakıyom bu ay adetim bitince ilişki yaşadık iki gün sonra benım böyle hafif kokulu şeffaf ve kasık ağrılı bi akıntım başladı acaba yumurttilamamı vardır yoksa üşütmeden mi çözemedim böyle olan var mı
Evet evet bu batmayı dha önce yaşamadım hiç hatrlamıyorum yani değişikti bakalım hayırlısı artıkBen de battan 4 gün önce öğrendim ama henüz doktora gitmedim.
Son adet tarihine göre 4+6 şuan hâlâ devam ediyor, regl agrısı gibi değil farklı bir ağrı
Bugün sabah yaptım canmBu testi ne zaman yaptın
Bebem benim ki bembeyaz degildi sarimtirak gibi krem gibi degisikti daha once sadece yumurta aki gibi olurduGugum peki o kesik akıntıların ne renkti bembeyz mıydı? bugün benimde o şekilde akıntım oldu da peçeteye silince kremsi renkte
Yaa inşallah canm çok şaşırdım ilk kez karşılaştım ben bunlaKuzum ben o sekilde akinti farkliligindan tahmin etmistim gebeligimi kesik kesik parcalar ve yogun akintim vardi hic olmazdi insallah bebistendirr
Evet evet bende gorunce cok sasirmistim bize guzel haberler ver bu ayYaa inşallah canm çok şaşırdım ilk kez karşılaştım ben bunla
Benimki de sarımtırak beyaz iç çamaşırında baya belliBebem benim ki bembeyaz degildi sarimtirak gibi krem gibi degisikti daha once sadece yumurta aki gibi olurdu
AMin inşallah canmEvet evet bende gorunce cok sasirmistim bize guzel haberler ver bu ay
Ayy hadi insallahhhh bol hamisli bir ay olsun aminBenimki de sarımtırak beyaz iç çamaşırında baya belli
Yumurtlama dönemim 2 gün önce bitti hemen böyle bir belirti olur mukiAyy hadi insallahhhh bol hamisli bir ay olsun amin
İnşallah kuzumCanım korkma bir şey olmaz insAllah. Nerdeyse gebeliklerin çoğunda lekelenme oluyo. Kahverengiyse sıkıntı yok. Hatta kırmızı olup düşmeyenler bile var. Bol bol dinlen hiç bir iş yapma gerekirse evi pislik götürsün biraz sabret
Yumurtlama dönemi değilse hamile olabilirsinBugün sabah yaptım canm
Sen regl oldun mu canım ya da hamile misinKızlar merhaba bende yine akıntı yoğunlaşmaya başladı ama bu sefer değişik afedersiniz çökelek gibi aynı yaşayan var mı . Ve ben hiç ilşki esnasında agrı yaşamam dün cok şiddetli agrı yaşadım . Bu normalmi ya
Bat ne zaman senin canım, bence regl günün geçmeden yapma. Erken öğrenmek sıkıntı sürekli kan testi yapıp yükseldi mi , kimyasal gebelik mi diye stres yaşıyorsunBende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiç
Benimkide bugün öyle oldu aynı anlattığın gbiBebem benim ki bembeyaz degildi sarimtirak gibi krem gibi degisikti daha once sadece yumurta aki gibi olurdu
Nasip bu ay umutluyuz bakalim gecen ay olmadi adet oldum
Hayır hamile değilim canm 22 temmuz batSen regl oldun mu canım ya da hamile misin
Bat ne zaman senin canım, bence regl günün geçmeden yapma. Erken öğrenmek sıkıntı sürekli kan testi yapıp yükseldi mi , kimyasal gebelik mi diye stres yaşıyorsun
İnşallah istediğin sonucu alırsın canımHayır hamile değilim canm 22 temmuz bat
Amin inşallah canmİnşallah istediğin sonucu alırsın canım