Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim o zaman
Edyy96 canımm sen naptın test bulup alabildin mi bugün tekrar yapcaktın
Yok canım ya bugün çok yoğundu hiç yazamadım da galiba pazartesi merkeze gidip test alcam eğer tekrar 2. Çizgi olursa hemen kan vermeyi düşünüyorum

Çok teşekkür ederim canım sende böyle söyleyince içim rahatladı hâlâ regl de olmayınca galiba doğru diyorum benim aslında vajinal çok baktılar ilk hamileliğimde kahverengi akıntım oldu ebeler baktılar kanama yok dediler ama o gece düşük yaptım kürtaj oldum daha sonra yumurta toplamadan önce falanda baktılar ama dedim ki erkenden gidip baktırmıcam sabretcem tabi Allah nasip ederse inşallah canım pazartesi merkeze gitmeyi düşünüyoruz haber veririm

Hayırlısı olsun canım zaten bu gidişle direk keseyi görürsünüz

Sonbahardagel bebegim nasilsin hersey yolunda mi?
Bebeğim şimdilik kanama yok ama ilaçda baskılıyor olabilir ve bu yüzden kendimi takip ediyorum bakalım ne olcak her evresi sitresli malum oldu olucak tuttu tutacak derken keseyi gördük rahatladık bu sefer kahverengi pıhtı ve akıntı oldu ilginç gerçekten. Hayırlısı olsun bitanem bekleyip görcem sen nasılsın nasıl gidiyor

Hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider sag salim kavusursunuz yavrunuza.

Benim de kanamam olmustu 6 haftalikken fitille durdurulmustu iliskiyi yasaklamisti doktorum o yuzden olmustu kanama.

Bebek isinin her ani stresle geciyo herseyin farkinda oldugumuz icin sanirim. Dogduktan sonra da buyurken de anneler hep stresli. Gecicek bu gunler insallah guzel seyler olsun

Ben zaten on gündür ilişki yaşamıyorum ve ne kadar zaman yaşanmaması gerektiğini de bilmiyorum

Ben zaten on gündür ilişki yaşamıyorum ve ne kadar zaman yaşanmaması gerektiğini de bilmiyorum
Ben ilk gittigim doktoru bu yuzden degistirmistim kanamam vardi demisti ki iliskiyle alakasi yok devam edebilirsiniz. Benim icime sinmemisti baska doktora ciktim kesinlikle yasak dedi erken dogum ve dusuk riskim vardi ben gebeligim boyunca uzak kalmistim. Iyi doktor bulabilmek cok buyuk sans.

Bilemiyorum kişiye göre mi riske göre mi değişiyor bilmiyorum ama doktorum bize sıkıntı yok dedi

Bilemiyorum kişiye göre mi riske göre mi değişiyor bilmiyorum ama doktorum bize sıkıntı yok dedi
Benim bebegim cok asagidaydi ilk baslardan beri. O yuzden yasakti 4-5 ay hic kalkmadan yatmistim. 36 haftalik olana kadar.
Herkes de farkli tabi.

Kızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti inşallah hafta içi kan vercem Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok

Eklentiler

• IMG_20220710_133010.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…