- 24 Haziran 2022
- 205
- 397
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy hayırlı olsun canm benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy hayırlı olsun canm benim
Tebrik ederim canim gebeligin hayirli olsun kan sonuclarindan bizi de haberdar et❣Kızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti inşallah hafta içi kan vercem Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok
Aminnnn inşallah bizlerin başınaTeşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun kuzumKızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti inşallah hafta içi kan vercem Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok
Maşallaaah ne güzel bi çizgi Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin canımKızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti inşallah hafta içi kan vercem Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok
Bat ım 26 temmuz. Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruzMerhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 @Evimmis 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @Uykucupandaa 05.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @caglali9669 18.07.2022 @y_yesim 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 NurseCelline 22.07.2022 H Hasretimm123 22.07.2022 mesirmacunu 25.07.2022 @Kelebekaysee ... @bloggerserap 02.08.2022
Hosgeldin listeye ekliyorum canimBat ım 26 temmuz. Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruz
Allah razı olsun umarım hepimiz çok güzel haberler alırızHosgeldin listeye ekliyorum canim
Kuzunu Allah bagislasin insallah guzel haberlerini aliriz en kisa surede❣
Amaninnn hadi bakalim yavrum pikler degerlendirilsinGünaydın kizlarr herkese iyi bayramlar Guguuu kuzum bayram telasindan anca gelebildim bugun yumurtlama pik oldu bakalım heyecanliiii
Guzel haberlerle gelelim inşallah kuzuumAmaninnn hadi bakalim yavrum pikler degerlendirilsin
Ben artik beklemedeyim kaldi 9 gun
Insallah bitanemGuzel haberlerle gelelim inşallah kuzuum
Canimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsinNasılsın canımm nasıl gidiyo
Hadi yaa ben de iyyiim canım bi sıkıntım belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor o kadarCanimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsin
Yumurtlama döneminden dolayı olmasın canm belki çatlama oldu ondan agrı yapıyorYatınca olmuyo özellikle biraz yürüyünce ayakta durunca oluyo.Resmen biri iğne batırıyomuş gibi baya sızı hisediyorum anlık geçiyo ama sık sık oluyo
Oo nerelerdesin ya kayıpsınGünaydın kizlarr herkese iyi bayramlar Guguuu kuzum bayram telasindan anca gelebildim bugun yumurtlama pik oldu bakalım heyecanliiii
Canm sigarayı keşke bırakabilsen benim ablamda hamileliğinde kullandı bırakmadı bebek erken doğdu gelişim geriliği oldu. İnşallah en kısa sürede bırakırsınCanimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsin
Sigarayı bırak mutlaka canım yazık bebişeCanimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsin