Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi ☺️ eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti☺️ inşallah hafta içi kan vercem 🙈 Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok 😅
Tebrik ederim canim gebeligin hayirli olsun kan sonuclarindan bizi de haberdar et🌸

Kızlar testimi tekrarlasım önceki erken gebelik testiydi ☺️ eşim ilçede bu testi bulmuş ve normal gebelikti☺️ inşallah hafta içi kan vercem 🙈 Bu arada hiç bir belirtim olmadı sadece 2 gün normal adet sancım oldu akıntı falan yok 😅
Hayırlı olsun kuzum

Benim de öyleydi

Her an adet olacakmışım gibiydim :)

Maşallaaah 🧿 ne güzel bi çizgi Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım

Merhaba arkadaslar🌸

Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.

💫Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.

Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle :KK55: :KK200::anneadayı:

Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.

Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah🤲🏻🌸🤗

@PerinayyHAZIRAN:anneadayı:🧿
asyadan asyadan HAZIRAN:anneadayı: 🧿
@Hayalim5454HAZIRAN:anneadayı:🧿
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
HAZIRAN-TEMMUZ BATSONUC
@khilall21429.06.2022:anneadayı:🧿
@Evimmis29.06.2022:anneadayı:🧿
@Gulere30.06.2022:anneadayı:🧿
olmadibe olmadibe 01.07.2022:anneadayı:🧿
@filozofia01.07.2022🔴
@yelken_c03.07.2022:anneadayı:🧿
@Aycoregi103.07.2022:anneadayı:🧿
@Uykucupandaa05.07.2022:anneadayı:🧿
@AYldz12306.07.2022:anneadayı:🧿
Edyy96 Edyy96 07.07.2022❓
@Afddy08.07.2022❓
@Bidebayilistersenferiha15.07.2022❓
@caglali966918.07.2022❓
@y_yesim18.07.2022❓
Guguuu Guguuu 20.07.2022❓
@pozitifbiri20.07.2022❓
@Hewda20.07.2022❓
@ASENK21.07.2022❓
NurseCelline NurseCelline 22.07.2022❓
H Hasretimm123 22.07.2022❓
mesirmacunu mesirmacunu 25.07.2022❓
@Kelebekaysee...❓
@bloggerserap02.08.2022❓
Bat ım 26 temmuz. 😊 Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruz 🤲🏻

Bat ım 26 temmuz. 😊 Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruz 🤲🏻
Hosgeldin listeye ekliyorum canim 🌸
Kuzunu Allah bagislasin insallah guzel haberlerini aliriz en kisa surede❣

Kızlar selam ya bişe sorcm size.Bu sbah uyandığımdan beri rahimde batma var.Vajinada diil ama bildiğiniz rahimde sağda solda fln hissetmiyorum alt karın bölgesnde tam ortada üşüttüm herlde anlamadım dün de hep çorapla dolaştım.idrarda yanma koku fln yok akıntımda yok.Acaba sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koysam olur mu ki?

Yatınca olmuyo özellikle biraz yürüyünce ayakta durunca oluyo.Resmen biri iğne batırıyomuş gibi baya sızı hisediyorum anlık geçiyo ama sık sık oluyo

Canimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsin
Hadi yaa ben de iyyiim canım bi sıkıntım belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor o kadar

Canimcim sukur dunden beri kanamam olmuyor. Sadece bir karnim agriyor onun disinda belirtim yok. Bir de ne guzel sigarayi azaltmistim 2 gundur affedersin yine bkunu cikardim onun bi siniri stresi oluyor. Keske midem bulansa da tiksinsem ya keske. Sen nasilsin
Canm sigarayı keşke bırakabilsen benim ablamda hamileliğinde kullandı bırakmadı bebek erken doğdu gelişim geriliği oldu. İnşallah en kısa sürede bırakırsın

Sigarayı bırak mutlaka canım yazık bebişe

X