Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canim gebeligin hayirli olsun kan sonuclarindan bizi de haberdar et

Hayırlı olsun kuzum

Benim de öyleydi

Her an adet olacakmışım gibiydim :)

Maşallaaah ne güzel bi çizgi Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım

Bat ım 26 temmuz. Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruz

Bat ım 26 temmuz. Bir kızım var 5.5 yaşında Allah nasip ederse 2 yavrumuz olacak. Ovulasyon testinde pozitif görmedim henüz bekliyoruz
Hosgeldin listeye ekliyorum canim
Kuzunu Allah bagislasin insallah guzel haberlerini aliriz en kisa surede❣

Kızlar selam ya bişe sorcm size.Bu sbah uyandığımdan beri rahimde batma var.Vajinada diil ama bildiğiniz rahimde sağda solda fln hissetmiyorum alt karın bölgesnde tam ortada üşüttüm herlde anlamadım dün de hep çorapla dolaştım.idrarda yanma koku fln yok akıntımda yok.Acaba sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koysam olur mu ki?

Yatınca olmuyo özellikle biraz yürüyünce ayakta durunca oluyo.Resmen biri iğne batırıyomuş gibi baya sızı hisediyorum anlık geçiyo ama sık sık oluyo

Hadi yaa ben de iyyiim canım bi sıkıntım belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor o kadar

Canm sigarayı keşke bırakabilsen benim ablamda hamileliğinde kullandı bırakmadı bebek erken doğdu gelişim geriliği oldu. İnşallah en kısa sürede bırakırsın

Sigarayı bırak mutlaka canım yazık bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…