Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede,sinir oldum hatta nasil bir boyle risk aliyo hayir 2 dk sini almicak bakmasi baksa ne guzel hem benimde icim rahatlayacak bayram gibi bayram yasayacaktim ama tatile giriyolarmis iste klasik
Aynen yaa kötü denk geldi ama neyse sonu güzel olur inşallah

İğne vurdu bide vajinadan kapsül verdi bekleyip görcez dedi sağlıklsız bir gebelikse zaten hiç bir ilaç onu kurtaramaz düşer dedi

İğne vurdu bide vajinadan kapsül verdi bekleyip görcez dedi sağlıklsız bir gebelikse zaten hiç bir ilaç onu kurtaramaz düşer dedi
İyi düşünmeye calış canm . Zor bir durum ama gidişat sanada bağlı moralini yüksek tut Allah'ın izniyle bebeğin seninle kalacak. Seneye bayramda bebişin kucagında olacak inşallah

Bol bol dinlen kuzum bol su iç bide pozitif olmaya çalış kötüyü düşünmemeye çalış biz her zman burdayız sıkılıp bunaldığında daraldığında yaz bize.ne kadar sonra gitceksin tekrr kontrole

Sonbahardagel kuzum üzülme desekte üzüleceksin biliyorum ama sen bu bebek için elimden geleni yaptın yapıyorsun . Dinlen ayaklarını uzat , kendini yorma çarşamba iş başı yapıyorsan rapor al bu hafta güzelce dinlen. Her şeyin hayırlısı bitanem

Ssğol kuzum teşekkür ederim güzel destekleriniz için

Kızlar bende yeni öğrendim gebeliği evde test yaptım pozitifti kan testi de yaptım 221,06 çıktı adet günü yapmıştım.. sancım çok var ama arada bir oluyor 10 saniye sürüyor gidiyor normal mi sizce

Kızlar bende yeni öğrendim gebeliği evde test yaptım pozitifti kan testi de yaptım 221,06 çıktı adet günü yapmıştım.. sancım çok var ama arada bir oluyor 10 saniye sürüyor gidiyor normal mi sizce
Normal canım ara ara kasık ağrısı girip çıkar arada batma olur endişe etme hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…