- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Evet A Afddy ‘nin de batı geçti o da haber vermedi hiç kızların sesi çıkmıyor merkta bırakmayın bizi yahuuu@Bidebayilistersenferiha canm senin bat yaklaşmış varmı bir belirti . Hiç sesin cıkmıyorr
Dimi ya bize daha var diye bende her gün listeye bakıyorum belki bi belirti fln bize de umut verirGercekten her gün takim ediyorum acaba kimin batı yakın diye
Evet canımm bakalım bu ay yüzümüze gülcek mii heyecanlı bekleyişlerBziimde seninle bat günlerimiz aynıymış
Insallah guzellerim bu ay bizim ayimiz hersey guzel olcak allahin izniyleEvet canımm bakalım bu ay yüzümüze gülcek mii heyecanlı bekleyişler
Hadi bakalım inşallah ben kendimden ümitli değişimde inşallah sizlerin olur bu ay canlarEvet canımm bakalım bu ay yüzümüze gülcek mii heyecanlı bekleyişler
Amiin inşallh hakkımızda hayrlısı olsun hepimizinInsallah guzellerim bu ay bizim ayimiz hersey guzel olcak allahin izniyle
Aslında bakarsan bende çok umutlu diilim akıntıdan takip ettim yumurtlamayı ilk şeffaf uzayan gördüğümde değrrlendirdik ama 2 gün sonra tekrr aynı akıntı oldu onu değerlendirmedik bakalım hayırlısı önümzdeki ay ateş takibi yapmayı planlıyorumHadi bakalım inşallah ben kendimden ümitli değişimde inşallah sizlerin olur bu ay canlar
İşin tuhafı ben her ay akıntıdan filan fark ederdm o bile olmadı . Dün kasık ağrım oldu sol tarafımda başka hiç bir şey yok . Bu ay düzenli ilişki filan olmadı ovülasyonla takip etmedim. Saldım çayıra mevlam kayıraAslında bakarsan bende çok umutlu diilim akıntıdan takip ettim yumurtlamayı ilk şeffaf uzayan gördüğümde değrrlendirdik ama 2 gün sonra tekrr aynı akıntı oldu onu değerlendirmedik bakalım hayırlısı önümzdeki ay ateş takibi yapmayı planlıyorum
Bakarsın sürpriz gelir valla ayy sen salmaya devam et canımİşin tuhafı ben her ay akıntıdan filan fark ederdm o bile olmadı . Dün kasık ağrım oldu sol tarafımda başka hiç bir şey yok . Bu ay düzenli ilişki filan olmadı ovülasyonla takip etmedim. Saldım çayıra mevlam kayıra
Bakalım görecez salmanın sonucunun ne olacağınıBakarsın sürpriz gelir valla ayy sen salmaya devam et canım
Gecen ay ben öyleydim resmen kesin hamile görüyordum kendimiKiz bu ay ben cok umutluyum ya neden bilmem icimde cicekler kelebekler ucusuyo sanki guzel seyler hissediyorum sanki olucak gibiSiz de oyle hissedin
Olsun kotu dusunmektense umutlu olmak daha guzel stres olmuyo o zamanGecen ay ben öyleydim resmen kesin hamile görüyordum kendimi
Senin çocuğun var zaten dimi canımOlsun kotu dusunmektense umutlu olmak daha guzel stres olmuyo o zaman
Evet canim cok sukur bir oglum varSenin çocuğun var zaten dimi canım
2.si de olur o zaman inşallahEvet canim cok sukur bir oglum var