- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.181
Hadi inşallah güzel haberler alırsın.Ben giricem smdi canım benimki cagırıyo bakıyo çatlamısmı ona göre progestana baslatıyor 10-12 gün arası bakalım ne dicek iyi az kalmıs senin hadi insallah
Ben dayanamıyorum nolur nolmaz yapıyorum Bi taneAynen bende bu ay test yapmamaya karar verdim. Araştırdım biraz 20 gün sonra olan bile varmış
Tabi çiçeğim heerzamanBen de şimdi famera ile tedavime başladım. Haziran da nasıl sonuç alacağız bakalım. Ben de sonradan eklenebiir miyim acaba :))
Kuzum çatlamıslar ufak kist vardı o da catlamıs dedi temiz dedi ama sagda yumurta varmıs hala soldakiler sabah çatlamıs dedi güzel begendim dedi birlikte olun ddi dünden olmustuk ins bulusmuslardır :) bugünde cnku gece anca yaparız artık sans bakalımCanıımm ne yaptın ne dedi doktor
Ben kullanıyorum 10 gündür canım eş paketi aldımBenide ekleyin birlikte guzeel haberler alalim bat 17 haziran mfk yontemini duyan yapan var mi bu ay bu yontemini kullanacagim ama pek fikrim yok
Insallah canimmmm benim karninda bir can bir ruh olmustur ve seninledirKuzum çatlamıslar ufak kist vardı o da catlamıs dedi temiz dedi ama sagda yumurta varmıs hala soldakiler sabah çatlamıs dedi güzel begendim dedi birlikte olun ddi dünden olmustuk ins bulusmuslardır :) bugünde cnku gece anca yaparız artık sans bakalım
Insallah faydasi olur canim bide 3 2 2 3 yontemi var onu ilk deneyecegim olmadi es paketialacagimBen kullanıyorum 10 gündür canım eş paketi aldım
Insallah faydasi olur canim bide 3 2 2 3 yontemi var onu ilk deneyecegim olmadi es paketialacagimBen kullanıyorum 10 gündür canım eş paketi aldım
Ayy sagol canımm benim seninde ins gönlünce olsun bu ay son olsunInsallah canimmmm benim karninda bir can bir ruh olmustur ve seninledir
Dene canım kaliteli yumurta oluyo gerçekten sonucu bilmiyorum ama mfkya güveniyorum ben sürekki takşp ediyorumInsallah faydasi olur canim bide 3 2 2 3 yontemi var onu ilk deneyecegim olmadi es paketialacagim
Devam devam bir gun oncesi cok silik olup sonrasinda sakkadanak ciktigi oluyoYa kasik agrilari falan hissediyorum dünden beri hatta bugün yarın yumurtlama olur diyordum iki saat su içmeden yaptım bugüne kadar ama bugün sadece bir saat bekledim sadece o da çok silik çıkınca yumurtlamadim mi acaba dedim. Birkaç gün daha bekleyeyim o zaman
şansın bol olsun, gebelik haberini de alırız inşallahArkadaşlar bu ay çok umutluyum 3 tane 19 mm aynı boyutta yumurtam oluşmuş. Ovitrelle iğnesi yaptırdım. Bana şans dileyin.
kaç gün var bat'a canım?Kızlar evde 5 tane test var onlar bana bakıyor ben onlara ama çok erken, zaman da geçmiyor kendimi temizliğe verdim ama buraya bakmadan da yapamıyorum
Havuç yemedin mi? Yeseydin kolaylaştırırdı belki çatlamasınıİyiyim askım indi kasıklarım ama ole akıntı fln olmadı kontrolüm var bakalım catlamıslarmı sen nasılsın
Oh tamam o zaman yapmaya devam ediyorum ne diyeyimDevam devam bir gun oncesi cok silik olup sonrasinda sakkadanak ciktigi oluyo2 saat daha garanti tabi ki ama ben bisey icmeden duramayan bi insanim su kahve cay mutlaka 2 saat zulum bana 1 saat tutup yapiyorum testlerimi gayet net sekilde de cikiyo aklinda kalmasin
İyi o zaman birkaç güne olur inşallahCanım benim 13. Gün baya ağrım oldu alt karnımda kasıklarda ama 16. Gün yumurtlamayı gördüm demekki büyüyorlardı seninde şuan büyüyor muhtemelen.