- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.161
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tlfnla al randevu direk git ekstradan muayne ucreti vermene gerek yok kuzuAnladım canim Nisan ayında doktorda bana adet bitimi iki üç gün içinde cekilmen gerek ilişki olmasın falan demişti hatta ama ben yine öncesinde doktora gitsem mi diye düşünüyordum sisteme biseyler girer mi acaba diye kafama göre belki alamam diye. Yani açıkçası bı daha yine muayene için bir de para vermek istemiyorum o yüzden sordum teşekkür ederim
Baya uzun sürüyor o zaman normal herhaldeCanım benim ağrım önce başladı çok sancılıydı geceden başlamıştı ağrım sabah kanamam başladı kahverengiyle sonra normale döndü ertesi gün 6 7 gün sürdü normal adet kadar
Ayy bende gidecem çok gerginim şuan randevu ta 15.00 da inşallah kotu birşey çıkmaz canim..Merhaba kızlar günaydın durumlar nasıl Ben bugün doktora gidicem ooff çok darlanıyorum kötü bişey derse diye ya Allah rızası içinde biri beni buralardan söküp alsın yapıştım kk ne sürekli burdayım çıkamıyorum help meee
Tamam canım teşekkür ederimTlfnla al randevu direk git ekstradan muayne ucreti vermene gerek yok kuzu
Yumurtan gelişmiş mi ona bakacak ve duruma göre iğne vercekKızlar adetimin 2. Gününden itibaren 5 gün Femara kullandım be 2 gün ara verdim bugün doktor randevum var. Doktor bugün nelere bakac
ak acaba
Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Ben de şimdi famera ile tedavime başladım. Haziran da nasıl sonuç alacağız bakalım. Ben de sonradan eklenebiir miyim acaba :))Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Canim birden belirebiliyor yumurtlama veya olmayadabiliyor ama sen akinti ve agri fark ediyosan dedigin gibi bir iki gune gorebilirsin yumurtlamayi devam et. Bende hep 1 saatte yapiyorum net goruyorumKızlar 14unde reglim bitti. 15inden beri ovulasyon testi yapıyorum. Sırayla dizdim sadece 17sinde yapamadım evde değildim diye. Gittikçe siliklesti bu çizgi kasıklarımda ağrı vs de var oysa ki. Anlamadım bir türlü acaba yumurtlamam olmuyor mu ? Şu an 16. Gündeyim reglimin birinci gününden itibaren sayinca. Uygulamalara göre yakın tarihte bir iki gün içinde yumurtlama olması gerekiyor doktora da gitmedim bu ay da geçsin demiştim. İki saat beklemedim bir saat bekledim en son testi yaptığımda ama yine de bu kadar silik çıkması kafamı karıştırdı. Siz ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 3071608
Gittim geldim canım kan verdim yumurtalıklara baktı gayet iyi dedi sonuçlara göre konuşuruz dediAyy bende gidecem çok gerginim şuan randevu ta 15.00 da inşallah kotu birşey çıkmaz canim..
İnşallah bişey çıkmaz canım gönlünü ferah tut ❤❤Ayy bende gidecem çok gerginim şuan randevu ta 15.00 da inşallah kotu birşey çıkmaz canim..
İyi çok sevindim geçmiş olsunGittim geldim canım kan verdim yumurtalıklara baktı gayet iyi dedi sonuçlara göre konuşuruz dedi
Ya kasik agrilari falan hissediyorum dünden beri hatta bugün yarın yumurtlama olur diyordum iki saat su içmeden yaptım bugüne kadar ama bugün sadece bir saat bekledim sadece o da çok silik çıkınca yumurtlamadim mi acaba dedim. Birkaç gün daha bekleyeyim o zamanCanim birden belirebiliyor yumurtlama veya olmayadabiliyor ama sen akinti ve agri fark ediyosan dedigin gibi bir iki gune gorebilirsin yumurtlamayi devam et. Bende hep 1 saatte yapiyorum net goruyorum
Canıımm ne yaptın ne dedi doktorDoktora gidicem ztn kuzum bgn bakıcaz catlamısmı hepsi senin kaçıncı günün iğne
Canım benim 13. Gün baya ağrım oldu alt karnımda kasıklarda ama 16. Gün yumurtlamayı gördüm demekki büyüyorlardı seninde şuan büyüyor muhtemelen.Ya kasik agrilari falan hissediyorum dünden beri hatta bugün yarın yumurtlama olur diyordum iki saat su içmeden yaptım bugüne kadar ama bugün sadece bir saat bekledim sadece o da çok silik çıkınca yumurtlamadim mi acaba dedim. Birkaç gün daha bekleyeyim o zaman
Aynen bende bu ay test yapmamaya karar verdim. Araştırdım biraz 20 gün sonra olan bile varmışBende ilk ay öyle umutlandımm ama 17.gün adet oldum geçen ay da 17.gün adet oldum bu ay da 17 yi bekliceöm