- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.221
Kızlar şimdi doktordan çıktım. Femaradan sonra 2 tane 16mm lik yumurtam oluşmuş. Doktor ekstra bir şey söylemedi siz ne düşünüyoBe
Bende cuma günü gittim femara kullandım 1 hafta sonra gittiğim de 2 yumurta oluşmuştu biri 12 mm diğer 14mm di. Dün tekrardan gittiğimde ikiside 20.5 mm büyüklüğüne ulaşmış istenilen büyüklük genelde 19-20 mm. perşembe gittiğinde eğer bu boyuta gelmişse sana da muhtemelen vurur iğneyi. Bana dün sabah vurduHayır yapmadı. Perşembe günü tekrar gideceğim belki o zaman bilgi verir.
Başka neler yaptın o süreçteBu süreçte havuç tüketebilirsin yumurtaların çatlamasına yardımcı olacaktır. Bekleme kısmı zorlayıcı oluyor bolca yazıyorum bu yüzdenbirçok şey öğrendim bu sitede yazılan deneyimlerden bu yüzden ben de paylaşıp yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum
o nasıl birşey pekiBen kullanıyorum 10 gündür canım eş paketi aldım
Insallah cok guzel haberler alirsinMesela dün 10:40da iğneyi vurduk 36 saat sonra birliktelik dedi. Bu yumurtlama haftası boyunda 5 gün birliktelik önerdi. İğneden itibaren 16 gün say dedi eğer tuttuysa adet görmeyeceksin dedi görürsen de tekrardan muayene sonrası bir kez daha deneriz dedi umarım ikinciye gerek kalmadan tospikimize kavuşuruz. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
Insallah cok guzel haberler alirsin
Hala adet gorurken mi yumurta aki akintin var ?Arkadaslar size bir sey danisacagim benim ozel gunum 2 gun pihtili geldi 3.gun lekeli geldi pembe suan 4.gunumdeyim yumurtlama aki tarzinda geliyor ben sanirsam erken mi yumurtluyorum belim kasigim ara ara agriyor
Yaa seviyorum vallahi çok iyi umutluyum bu ayyOlur olur annesi sev onları
Ahhaha yok yok çıkmaz. Çıkarsa da isyanı bastıririzIlla yumurtlamayi bekleme yahu isyan cikmasin sonra
Bence de bekle canım benim valla erkenden yapıp hayal kırıklığı yaşamaTam 2 Haziran da yapicam diye sartladim kendimi amabekleyebildigim kadar beklemek istiyorum bu sefer
Evet gecen ayda oyle oldu adetken yumurtlama olmaz diye onemsemedim gene ayni oldu anlamadim ara ara oyle akintim oluyor suan kirmizi gelmiyor suan kafam cok karisikHala adet gorurken mi yumurta aki akintin var ?
Ovulasyon testi yapabilirsin adetkende yumurtlama goruyosan cikar boyleceEvet gecen ayda oyle oldu adetken yumurtlama olmaz diye onemsemedim gene ayni oldu anlamadim ara ara oyle akintim oluyor suan lkirmizi gelmiyor suan kafam cok karisik
İnşallah bekleyip bekleyip de yaşamam o daha kötüBence de bekle canım benim valla erkenden yapıp hayal kırıklığı yaşama
Ben negatif olcagini bile bile dün yaptımSakince bekle sakın erkenden test yapma engel olsun herkes birbirine hatta bata en az 3 gün kalana kadar kimse elini atmasın testlere