Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o dedikleriniz benim ablamda da oldu,cinsel isteksizlik,ayaklarda varis, adeti azaldi, çok şükür şimdilerde kendine geliyor

Hanımlar merhaba bende yeni üye oldum. Son adet tarihim 7 haziran, beklediğim adet tarihi 3 temmuz..
Adet bitimi temizlendikte sonraki gün korunmazsız ilişki oldu sonra takvime göre yumurtlama günümden önce ve sonraki gün birlikte olundu.
Şuan adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. İnanılmaz bir şişlik var..
hayırlısıyla güzel haberlerimizi birbirimize veririz inşallah

Vallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmaya
Ben sadece klomen kullandim oda 5 tanecik ama daha ekstra bisey yapmak istemiyorum

Ya hem o hem genel stres var ne biliyim bebek işini düşündüğüm den beri hiç bişeye kafa yoramaz oldum sürekli aklımda dönüp duruyo yordu epeyce
Aynen bende senin gibiyim bu ay artık test yapmıcam dedim ama gittim yine ovülasyon testi ve hamilelik testi sipariş ettim netten ama bu kez ovülasyon testlerimi sizinle paylaşarak yol almak istiyorum belki yanlış uyguluyorumdur bizlerde minik mucizelerimize kavuşacağız biliyorum

Yaa inanamıyorum hayırlı olsun

Kizlar bu sabah kanamam oldu kimsayal gebelik yaşadım sanırım. Muhtemelen dün de beta düşerken yakaladım ondan 16ydı.Sağlık olsun umarım gelecek ay güzel haberi alırım.
Saglik olsun tabi ki canini sıkma demicem ne kadar uzucu bisey oldugunu biliyorum ben kimyasal gecirdigim donemi bol bol yasin okuyarak atlattim cok dua tevekkul baska da elden gelen bisey yok zaten iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…