- 7 Haziran 2022
- 237
- 194
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.661
OlabilirBen de regli bekliyorum belki yine aynı döneme denk gelir tedavimiz irtibatta kalırızsonraki ay umarım kısmet olur güzel haberi almak
Evet o dedikleriniz benim ablamda da oldu,cinsel isteksizlik,ayaklarda varis, adeti azaldi, çok şükür şimdilerde kendine geliyorYok çok şükür 5 yılın sonlarına doğru adetim çok azaldı sadece biraz korktum... Bir de ilacı bıraktığım haftalarda (1 hafta ara veriliyorsa) çok ciddi migren atakları oldu. Bir de kuruluk ve cinsel isteksizlik artmaya baslamisti. Şimdi iyiyim şükür. Ama bıraktım dedikten sonra çok ciddi bir yumurtlama ağrısı yaşadım, sonra dinlene dinlene ağrı devam etti işte arada artıyor arada azalıyor.
Yine yazar paylaşırız nasıl ilerlediğimiziOlabilirben yarın doktoruma gideceğim bakalım nasıl ilerleyeceğiz. Görüşmek üzere
Test firmaları sayemizde işleri büyüttüYa ben acelem yok sonbaharda bebek düşünüyorum diye sağa sola laf atan ben, şimdi fazladan test aldım diğer ay yaparım nolur nolmaz diye
Hayırlısı kuzum üzülmeMerhaba kızlar nasilsiniz? @iptiMucizemmm16 @kendimidurdaracakdegilim miraclebeyb ve diğer kızlar test yine aldatdi beni vucut ısım düştü ve regl oldum
Tebrik ederim canım aaglikla.ilerlesinKızlar sonucum 237 çıktı :) hepinizi etiketleyemedim ama diğer msjlara işten çıkınca döneceğim. Gecikmem 3 gün ama tam 3 gün olmayadabilir iki aydır döngüm biraz karışmıştı bugün bat günümde olablir yani
Ya hem o hem genel stres var ne biliyim bebek işini düşündüğüm den beri hiç bişeye kafa yoramaz oldum sürekli aklımda dönüp duruyo yordu epeycePardon yanlış yere yazmışımyeni olduğum nasıl belli. Sende lütfen ümidini kesme sadece kendimizi rahat bırakmamız lazım çok kafaya takıyoruz
Sağlıkla kucağına al canım tebrik ederim ❤Kızlar sonucum 237 çıktı :) hepinizi etiketleyemedim ama diğer msjlara işten çıkınca döneceğim. Gecikmem 3 gün ama tam 3 gün olmayadabilir iki aydır döngüm biraz karışmıştı bugün bat günümde olablir yani
Kuzum ilkini anlamadim zaten nasil olduOy nenem yarabbinasil oldu hap etki etmemiş mi?
Ben sadece klomen kullandim oda 5 tanecik ama daha ekstra bisey yapmak istemiyorumVallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmaya
Aynen bende senin gibiyim bu ay artık test yapmıcam dedim ama gittim yine ovülasyon testi ve hamilelik testi sipariş ettim nettenYa hem o hem genel stres var ne biliyim bebek işini düşündüğüm den beri hiç bişeye kafa yoramaz oldum sürekli aklımda dönüp duruyo yordu epeyce
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim canım aaglikla.ilerlesin
Amiiiiinnnn canımmmm çok teşekkür ederimmmSağlıkla kucağına al canım tebrik ederim ❤
Bende adetim biteli 3 gün oldu canımKuzum adetim daha bugün bitti sen ne durumdasın nasıl gidiyo benim bu ay hiç uğraşcak halim yok kalmadı yani
Yaa inanamıyorum hayırlı olsunBen hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment
Saglik olsun tabi ki canini sıkma demicem ne kadar uzucu bisey oldugunu biliyorum ben kimyasal gecirdigim donemi bol bol yasin okuyarak atlattim cok dua tevekkul baska da elden gelen bisey yok zaten iyi olKizlar bu sabah kanamam oldu kimsayal gebelik yaşadım sanırım. Muhtemelen dün de beta düşerken yakaladım ondan 16ydı.Sağlık olsun umarım gelecek ay güzel haberi alırım.