- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.681
Arttı mı değerin sonraKuzum ben 2.30 la negatif görmüştüm 5 in altı negatif değerlendirilir ztn pozitif değil suan test yapsan negatif cıkar o yüzden bir kaç gün daha bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arttı mı değerin sonraKuzum ben 2.30 la negatif görmüştüm 5 in altı negatif değerlendirilir ztn pozitif değil suan test yapsan negatif cıkar o yüzden bir kaç gün daha bekle bakalım
Çok teşekkür ederim canımSaglik olsun tabi ki canini sıkma demicem ne kadar uzucu bisey oldugunu biliyorum ben kimyasal gecirdigim donemi bol bol yasin okuyarak atlattim cok dua tevekkul baska da elden gelen bisey yok zaten iyi ol
Bugün dr kontrolü var canım inşallah sonlanması için adımlar atarızbitliKedi aşko ne durumdasın iyi misin merak ettim durumlar nasıl
Bende 3. İstiyorum kac yasinda sizinkiler
İnşaallah hayir haberlerini verirsin belirtilere çok takılma ,her keste aynı olmuyor kiBen bugun kan verdim ama ne ümitliyim ne ümitsiz bir garibim boşlukta gibi :) sadece belirsizlik gitsin diye verdim. çıkınca haber ederim ama sanırım adet yaklaşıyor ağrılarım gidip gidip geliyor üşüdükçe artıyor
Evet ben de nisan ayinda klomen kullanmiştim,amma 3-4yıl önce doktor yazmışdı bana duphaston,femaston gibi ağır hormon ilaçlar,beni o kadar kötü etkiledi kiBen sadece klomen kullandim oda 5 tanecik ama daha ekstra bisey yapmak istemiyorum
İnşaallah hayir haberlerini verirsin belirtilere çok takılma ,her keste aynı olmuyor ki
Rabbim istedikden sonra hap yok ne kullanirsan kullan o bebek gelecekKuzum ilkini anlamadim zaten nasil oldu ikincisinde hastalandim istifra ettim bikac gun sanirim ilac etki etmedi.. cok gec ogrendim onu uzerine adet görmüşüm
hayırlısı ne ise o olsun inşaallah :)
Sizinde 3. galiba gününuzmu gecti kan vermişsiniz dehayırlısı ne ise o olsun inşaallah :)
Sizinde 3. galiba gününuzmu gecti kan vermişsiniz de
Anladım hakkınızda hayırlısı bende çok kasık ağrısı çekiyorum bu ay incir ve havuç kürü yapmıştım o etkilemiş olabilir mi acaba bir haftadır hergun kasıklarım ağrıyor bat 24 haziranönceki döngüme göre (21 gün) gecen cumaydı.Yasminli döngüme göre bu cuma. (28 gün) Yasmini mayısta bıraktım. 5 yıldan sonra. Yumurtlamadan beri tuhafım bakılsa iyi olur diye düşündüm
Allah analı babalı büyütsün canım gecikmeylemi öğrendinGünaydın kizlar ben sonunda hamişim darisi başınıza inşallah tez zamanda güzel haberleri alırsınız
Aksine bir hafta önce öğrendim dahiliye ye gitmiştim ne olur ne olmaz diye HCG ye de baktırdım çok düşük bı değerle öğrendim 10gundur acabalardaydim kesin olarak dün keseyi görünce emin oldum oyuzden size tavsiyem adet gününüzden en az iki gün sonra test yapın çok yıpratıcı oluyoAllah analı babalı büyütsün canım gecikmeylemi öğrendin
Ne kadar erken öğrenmişsin evet oda çok yıpratıcı olur en iyisi beklemekAksine bir hafta önce öğrendim dahiliye ye gitmiştim ne olur ne olmaz diye HCG ye de baktırdım çok düşük bı değerle öğrendim 10gundur acabalardaydim kesin olarak dün keseyi görünce emin oldum oyuzden size tavsiyem adet gününüzden en az iki gün sonra test yapın çok yıpratıcı oluyo
tebrik ederim canım hayırlı olsun darısı bize inşallah :)) Bat ne zamandı canım .Günaydın kizlar ben sonunda hamişim darisi başınıza inşallah tez zamanda güzel haberleri alırsınız
Aynen öyle sabretmek gerekiyoNe kadar erken öğrenmişsin evet oda çok yıpratıcı olur en iyisi beklemek
İnşallah canım hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bat 16 haziranditebrik ederim canım hayırlı olsun darısı bize inşallah :)) Bat ne zamandı canım .