Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim acelem yok ben bikac ay daha takılırım buralarda , şüpheli ilişkim olursa başlarım kasık ağrım var diye
Amin kuzum cümlesini Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, olmayanları bekletmesin kurban olduğum
Masallah kuzum Rabbim korusun hepsini benimkiler 11 ve 8 oglum ve kizim var

Bende bidaki ay hic test vs yapmayi düşünmüyorum hatta tlfndan takvimi bile kaldircm oluruna birakcam olmaZsada fellik fellik gezcem
Yok takvime hiç bakmiyorum ben yalniz adet günlerini unutmamak için kayd ediyorum, yumurtlama günü filan hiç ugraşamam gün aşırı deyerlendiriyoruz ,amaaa bitdi ona da kocamannnn bir nokta gercekten gınaa geldi,olsa zaten olacak,millet korunarak kaliyor

Biraz da korunarak kalanları mı kinasak belki başa gelir kinayinca a aaa falan diyelim cık cık yapalim şaka gibi gerçekten liseliler bir kaçamak yapar hamile kalır insanlar planlı programlı beslenmesine kdr dikkat eder ama olmaz... Rabbim in işi herşeyin vakti zamanı var sabır...

2 sefer korunarak hamile kaldim hapla

Kız ben hapla korunurken hamile kaldim

Evet ben hazirim yıkıp sürüyelim gülelim başımıza gelsin benim bir arkadaşım 5ci çocuğa kaldi korunarakvallahi dedim bende bu aydan korunucam

Aminn insallh.. bende bidaki ay kendimi dinlendirme moduna girmek istiyorum cunku bu ay klomen kullandim degisik agrilar cekiyorum yumurtlama sancisi cektim aşırı derece 5-6 gun oldu yumurtlama göreli suan kasık agrisindan yatiyorum Daha vucuduma hormon yuklemeyi düşünmüyorum.

Yok ben ilk oglumdan sonra 2 yıla yakın korundum eşim korundu. Sonra 2. Yi istedik 3. Ayda tuttu , ondan sonra iğne ile korundum çok kanamam oldu, yasmine geçtim 5 yıldır yasminleydik, şu ara eşimde yine korunma işi ama işte olmaz olmaz dememek lazımmış

Valla Yasmin de bırakınca beni darmadağın etti , hamile miyim diye onun yaşattıklari yüzünden geziyorum bu kadar ağrı sızı hep hormon düzeni degismesinden

Vallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmaya

Aman Yarabbi Allah esirgesin çok zor olsa gerek...
Vallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmaya

Yasmin kullandiktan sonra varis sorunları oldumu sizde?

Yok çok şükür 5 yılın sonlarına doğru adetim çok azaldı sadece biraz korktum... Bir de ilacı bıraktığım haftalarda (1 hafta ara veriliyorsa) çok ciddi migren atakları oldu. Bir de kuruluk ve cinsel isteksizlik artmaya baslamisti. Şimdi iyiyim şükür. Ama bıraktım dedikten sonra çok ciddi bir yumurtlama ağrısı yaşadım, sonra dinlene dinlene ağrı devam etti işte arada artıyor arada azalıyor.
Yasmin kullandiktan sonra varis sorunları oldumu sizde?

İyi tarafları da oldu, cildimin rengi düzeldi, kıllarım geç çıktı, hamilelik aklıma bile gelmedi, başta ten tene temas hoşuma gitmişti ama sonra isteksizlik oldu anlayamadım, kullanma süresine göre etkiler değişiyor

Kuzum hayirli olsun idrarda silik mi cikmisti senin testin cunku kan testi sonucun cok yüksek masallah o halde mi silik cikti
Iki kat artmış su an 23 binde canim çok şükür ☺ tesekkur ederim. Battan bir gün sonra silik çıkmıştı ama ertesi aksam testi tekrarlayınca kopkoyu çıkmıştı

Manyakız biz en iyisi test almamak evet haklısın galiba, evde sigara bulunmaması gibi bişey
Test bağımlılığı diye bişey var çantamda yedek test bulunduruyorum her an her yerde işeyip bakabileceğimi bilmek istiyorum artık. 7 saatlik tren yolculuğuna çantamda gebelik testiyle çıktım. takma bu kadar bak stres yapıyosun dediğim arkadaşlarımı solladım geçtim manyakça. Bi dahaki ay relax olma kararındayım yapabilirsem

Ya ben acelem yok sonbaharda bebek düşünüyorum diye sağa sola laf atan ben, şimdi fazladan test aldım diğer ay yaparım nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…