- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.641
Masallah kuzum Rabbim korusun hepsini benimkiler 11 ve 8 oglum ve kizim var
Yok takvime hiç bakmiyorum ben yalniz adet günlerini unutmamak için kayd ediyorum, yumurtlama günü filan hiç ugraşamamBende bidaki ay hic test vs yapmayi düşünmüyorum hatta tlfndan takvimi bile kaldircm oluruna birakcam olmaZsada fellik fellik gezcem
Yok takvime hiç bakmiyorum ben yalniz adet günlerini unutmamak için kayd ediyorum, yumurtlama günü filan hiç ugraşamamgün aşırı deyerlendiriyoruz ,amaaa bitdi ona da kocamannnn bir nokta gercekten gınaa geldi,olsa zaten olacak,millet korunarak kaliyor
2 sefer korunarak hamile kaldim haplaYok takvime hiç bakmiyorum ben yalniz adet günlerini unutmamak için kayd ediyorum, yumurtlama günü filan hiç ugraşamamgün aşırı deyerlendiriyoruz ,amaaa bitdi ona da kocamannnn bir nokta gercekten gınaa geldi,olsa zaten olacak,millet korunarak kaliyor
Kız ben hapla korunurken hamile kaldimBiraz da korunarak kalanları mı kinasak belki başa gelir kinayinca a aaa falan diyelim cık cık yapalimşaka gibi gerçekten liseliler bir kaçamak yapar hamile kalır insanlar planlı programlı beslenmesine kdr dikkat eder ama olmaz... Rabbim in işi herşeyin vakti zamanı var sabır...
Evet ben hazirim yıkıp sürüyelim gülelim başımıza gelsinBiraz da korunarak kalanları mı kinasak belki başa gelir kinayinca a aaa falan diyelim cık cık yapalimşaka gibi gerçekten liseliler bir kaçamak yapar hamile kalır insanlar planlı programlı beslenmesine kdr dikkat eder ama olmaz... Rabbim in işi herşeyin vakti zamanı var sabır...
Aminn insallh.. bende bidaki ay kendimi dinlendirme moduna girmek istiyorum cunku bu ay klomen kullandim degisik agrilar cekiyorum yumurtlama sancisi cektim aşırı derece 5-6 gun oldu yumurtlama göreli suan kasık agrisindan yatiyorumValla benim acelem yok ben bikac ay daha takılırım buralarda , şüpheli ilişkim olursa başlarım kasık ağrım var diye
Amin kuzum cümlesiniAllah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, olmayanları bekletmesin kurban olduğum
Oy nenem yarabbi2 sefer korunarak hamile kaldim hapla
Vallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmayaAminn insallh.. bende bidaki ay kendimi dinlendirme moduna girmek istiyorum cunku bu ay klomen kullandim degisik agrilar cekiyorum yumurtlama sancisi cektim aşırı derece 5-6 gun oldu yumurtlama göreli suan kasık agrisindan yatiyorumDaha vucuduma hormon yuklemeyi düşünmüyorum.
Vallahi o kadar hormon yuklemeyin kendinize ,yan etkileri çok fazla,bizim bir akrabamiz var kız o kadar hormon ilaçlarla tedavi oldu ki,beyninde tümör yarandı, ameliyat etdiler ve doktor izin vermiyor çocuk için tedavi olmaya
Yasmin kullandiktan sonra varis sorunları oldumu sizde?Yok ben ilk oglumdan sonra 2 yıla yakın korundum eşim korundu. Sonra 2. Yi istedik 3. Ayda tuttu , ondan sonra iğne ile korundum çok kanamam oldu, yasmine geçtim 5 yıldır yasminleydik, şu ara eşimde yine korunma işi ama işte olmaz olmaz dememek lazımmış
Doktoruma pazartesi randevu bulamadım mecbur çarşambayı bekliyorum :) yarın insallah keseyi görürüm.Bende ikiz diye umit ettim senden sonucunu goruncebenide etiket yap keseyi yada keseleri gordugunde
Yasmin kullandiktan sonra varis sorunları oldumu sizde?
Iki kat artmış su an 23 binde canim çok şükür ☺ tesekkur ederim. Battan bir gün sonra silik çıkmıştı ama ertesi aksam testi tekrarlayınca kopkoyu çıkmıştıKuzum hayirli olsun idrarda silik mi cikmisti senin testin cunku kan testi sonucun cok yüksek masallah o halde mi silik cikti
Test bağımlılığı diye bişey varManyakız bizen iyisi test almamak evet haklısın galiba, evde sigara bulunmaması gibi bişey
Test bağımlılığı diye bişey varçantamda yedek test bulunduruyorum her an her yerde işeyip bakabileceğimi bilmek istiyorum artık. 7 saatlik tren yolculuğuna çantamda gebelik testiyle çıktım. takma bu kadar bak stres yapıyosun dediğim arkadaşlarımı solladım geçtim manyakça. Bi dahaki ay relax olma kararındayım yapabilirsem
Amin amin,evet çok ama çok zor,ablam öldürüyor beni ki yeter artık çocuk için bu kadar tedavi, bu kadar hormon ilaçlar içtiğinAman Yarabbi Allah esirgesin çok zor olsa gerek...