- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.701
Canım ben 10 haziranda yumurtladım hala agrı çekiyorum düşün neden oluyor bilmem hormon dengesizliği olabilir. Ateşim hala düşmedi aslında vucudum soguk normalime göre ama 35.4 e sabitlendim 5 gündür aynı.Anladım hakkınızda hayırlısı bende çok kasık ağrısı çekiyorum bu ay incir ve havuç kürü yapmıştım o etkilemiş olabilir mi acaba bir haftadır hergun kasıklarım ağrıyor bat 24 haziran
Canım bana inan belirtilerini birebir yaşıyorum :) 2 gebelik geçirdim, bunlar da ilk gebeliğime benzer belirtiler kafamı karıştıran o :)Belirtileri kafamızda kuruyoruz aslın da benim tek gerçek belirtim kasık ağrısı ve krapmti adete bir hafta kala başladı kramplar ayağı kalktığımda öldürüp hapsurdugum da kasılıp kalıyorum bir de göğüs şişmesi ve ağrısı iki haftadır çekiyorum bu belirtileri çok ağrım var
Benimde dördüncü gebeliğim ama ilk defa böyle ağrılarım var diğerlerinde hiçbir şey bilmezdim bunda ayağa kalkamıyorum her gebelik farklı heraldeCanım ben 10 haziranda yumurtladım hala agrı çekiyorum düşün neden oluyor bilmem hormon dengesizliği olabilir. Ateşim hala düşmedi aslında vucudum soguk normalime göre ama 35.4 e sabitlendim 5 gündür aynı.
Canım bana inan belirtilerini birebir yaşıyorum :) 2 gebelik geçirdim, bunlar da ilk gebeliğime benzer belirtiler kafamı karıştıran o :)
Herkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyorböyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...
Evet bende öyle çok kasık agrisi çektim bu ay ve hala cekiyorum benim hormonlarimda FSH değeri biraz yüksek çıktı onun düşmesi için İbrahim Saraçoğlu nün önerdiği testere dişli aslan pençesi suyu içtim acaba omu yaptı incir kurumu yaptı bilemiyorumCanım ben 10 haziranda yumurtladım hala agrı çekiyorum düşün neden oluyor bilmem hormon dengesizliği olabilir. Ateşim hala düşmedi aslında vucudum soguk normalime göre ama 35.4 e sabitlendim 5 gündür aynı.
Canım bana inan belirtilerini birebir yaşıyorum :) 2 gebelik geçirdim, bunlar da ilk gebeliğime benzer belirtiler kafamı karıştıran o :)
4. Cocukmu yoksa gebelikmiBenimde dördüncü gebeliğim ama ilk defa böyle ağrılarım var diğerlerinde hiçbir şey bilmezdim bunda ayağa kalkamıyorum her gebelik farklı heralde
canım geç döllenme olabilir o yüzden beta degerin düşük olabilir 2 gün de bir %60 artıyorsa sıkıntı yok diyorlar stres yapma sağlıcakla gelişiyordur umarım bebeğin :)Herkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyorböyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...
Hormon testi için kadın doğuma adetin 3. Günü gidilmesi gerek kan veriyorsun orda çıkıyor 2. Yada 4. Günde olur ama 3. Gün en sagliklisihormon testi nereye veriliyor acaba doktora gitmek şart mı sağlık ocagı bakmaz mı
Hormon testi için kadın doğuma adetin 3. Günü gidilmesi gerek kan veriyorsun orda çıkıyor 2. Yada 4. Günde olur ama 3. Gün en sagliklisi
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi ban
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana
Evet benimkide normal değil sanki bildiğin regli oluyorum ve yatıyorum şuan kalkamıyorum anlamadım gittiolmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana
Canımmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmYaa inanamıyorum hayırlı olsun
Kan tahlili yaptırdınız mı? Benimde bu ay ilk kez denedik 4 yaşında çocuğum var ilk kez ilk hamileliğime kıyaslayınca adet ağrım gibi kadık ağrısı çekiyorum özellikle ilişkiden 2-3 gün sonra oldu normal miBenim nöbet gibi 2 saat gidiyor, 2 saat geliyor doğum sancısı gibi su an :) yaklaşıyor yaklaşmakta olan bana
İçime umut serptin çok teşekkürlerkorkma bence çünkü ben senin 21. gününde gibi gördüğümde adetim 3 gün geçmişti ve beta 148 cıkmıstı 2. oglumda :) b hcg artıran besinler ye yaz google amcaya :)
Evet Dr da öyle dedi. Cuma günü kanda hcg baktırmamı söyledi, artışa göre değerlendirecekmiş. Ama ben dayanamadım sürekli geceleri yatarken kasıklarım karnım ağrıyor adet olucam sanıyorum bu yüzden sabahları test yapıyorum panikle. Silikleşme olunca bugün ondan panik yaptım. Koyulaşmıyor bir türlü idrar testleri ya. Hcg artıyorsa koyulaşması gerekiyor diyorlar. Koyulaşmıyorsa kimyasal oluyormuşcanım geç döllenme olabilir o yüzden beta degerin düşük olabilir 2 gün de bir %60 artıyorsa sıkıntı yok diyorlar stres yapma sağlıcakla gelişiyordur umarım bebeğin :)