Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugun kan verdim ama ne ümitliyim ne ümitsiz bir garibim boşlukta gibi :) sadece belirsizlik gitsin diye verdim. çıkınca haber ederim ama sanırım adet yaklaşıyor ağrılarım gidip gidip geliyor üşüdükçe artıyor

İnşaallah hayir haberlerini verirsin belirtilere çok takılma ,her keste aynı olmuyor ki

önceki döngüme göre (21 gün) gecen cumaydı.Yasminli döngüme göre bu cuma. (28 gün) Yasmini mayısta bıraktım. 5 yıldan sonra. Yumurtlamadan beri tuhafım bakılsa iyi olur diye düşündüm
Sizinde 3. galiba gününuzmu gecti kan vermişsiniz de

önceki döngüme göre (21 gün) gecen cumaydı.Yasminli döngüme göre bu cuma. (28 gün) Yasmini mayısta bıraktım. 5 yıldan sonra. Yumurtlamadan beri tuhafım bakılsa iyi olur diye düşündüm
Anladım hakkınızda hayırlısı bende çok kasık ağrısı çekiyorum bu ay incir ve havuç kürü yapmıştım o etkilemiş olabilir mi acaba bir haftadır hergun kasıklarım ağrıyor bat 24 haziran

Allah analı babalı büyütsün canım gecikmeylemi öğrendin
Aksine bir hafta önce öğrendim dahiliye ye gitmiştim ne olur ne olmaz diye HCG ye de baktırdım çok düşük bı değerle öğrendim 10gundur acabalardaydim kesin olarak dün keseyi görünce emin oldum oyuzden size tavsiyem adet gününüzden en az iki gün sonra test yapın çok yıpratıcı oluyo

Belirtileri kafamızda kuruyoruz aslın da benim tek gerçek belirtim kasık ağrısı ve krapmti adete bir hafta kala başladı kramplar ayağı kalktığımda öldürüp hapsurdugum da kasılıp kalıyorum bir de göğüs şişmesi ve ağrısı iki haftadır çekiyorum bu belirtileri çok ağrım var

Ne kadar erken öğrenmişsin evet oda çok yıpratıcı olur en iyisi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…