- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.621
Kuzum hayirli olsun idrarda silik mi cikmisti senin testin cunku kan testi sonucun cok yüksek masallah o halde mi silik ciktiCanım bende battan bir gün sonra test yaptim çok çok silikti. Ertesi gün akşam yine yaptim yani dün aksam:) baya koyuydu. Acaba sabah değil de akşamı mi bekleseydin değer artışı için. Benimde silikti oldukça ve bugün kanda pozitif sonucumu aldim. Insallah seninki de bebeğin sebebiyledir.
Bende ikiz diye umit ettim senden sonucunu gorunceİkize de hayır demem canim:)
Pazartesi gideceğim insallah.
Kız o neeeKocasinin spermlerini şırıngaya doldurmuş kendine enjekte etmis ve hamile kalmışkendince aşılama gibi bisey
Çok teşekkür ederimmm. Ben de bunları yaşayıp regl olunca ağlama krizleri geçiriyordum. Hayır madem bebek yok belirti de olmasın hahahh zaten tedaviye başlayacağım diye boşverdiğim ay oldu alakasız. Umarım hamilesindir, ne zaman test yapacaksın?Yani diyosun ki kafani duvara gecirHayirli olsun bebisin saglikla neseyle kucagina alasin insallah agiz tadiyla bi dogum diliyorum sana Valla tuhaf bisey ya manyak ediyo insani bu bebeler Suan sol kasigimda yurudukce ozellikle batma oluyo basim midem bi tuhaf uzun yol gitmisim gibi gogus uclarimda dokununca bi agri var falan fisman hayir hamile degilsem ne bu sacma sapan
Üzüldüm kuzumMerhaba kızlar nasilsiniz? I ipti @Mucizemmm16 @kendimidurdaracakdegilim @Safiye19 ve diğer kızlar test yine aldatdi benivucut ısım düştü ve regl oldum
Aslında o ağrılar hep vardı; sadece öncesinde kendini bu kadar dinlemiyordunYa bisey sorucam hani kasik agrisi cekiyoruz igne batmasi gibi falan sonra adet oluyoruz ya o batma niye varkontrole gidiyorum icerisi tertemiz ayagimda corap gunde 3 litre su iciyorum 16 aydir ayni terane psikolojik demeyin kafami duvara gecircem artik nedir bu ya teshis alabilen var mi?
Cevap burada aslında bosverdiginiz ay vücut kendini salıyor en güzeli bosvermekÇok teşekkür ederimmm. Ben de bunları yaşayıp regl olunca ağlama krizleri geçiriyordum. Hayır madem bebek yok belirti de olmasın hahahh zaten tedaviye başlayacağım diye boşverdiğim ay oldu alakasız. Umarım hamilesindir, ne zaman test yapacaksın?
Canim hayirli olsun bu t1 t2 oluyor bu test markasi nedirMerhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
İpti kuşum napiyosunnnAslında o ağrılar hep vardı; sadece öncesinde kendini bu kadar dinlemiyordun
Rahim duvarın parçalanıyor regl olmadan önce o yüzden
Bende 3. İstiyorum kac yasinda sizinkilerBenim iki tane var 3. İstiyorum
Canim test sonucun ne olduİlk. Siz ikinciyi mi istiyorsunuz
Sorma sorma sinirlerimiz degil biz bozulduk artikSon msjlarima şöyle bir baktım da benim sinirlerim bozulmuş bayacevaplara bakılırsa senin de sinirler harap Pheebs iki deli bir araya gelmemeliydik
Ay darisi basima yaÇok teşekkür ederimmm. Ben de bunları yaşayıp regl olunca ağlama krizleri geçiriyordum. Hayır madem bebek yok belirti de olmasın hahahh zaten tedaviye başlayacağım diye boşverdiğim ay oldu alakasız. Umarım hamilesindir, ne zaman test yapacaksın?
Bacim buyursun parcalansin ama 7 8 gun onceden de bi dursun yaAslında o ağrılar hep vardı; sadece öncesinde kendini bu kadar dinlemiyordun
Rahim duvarın parçalanıyor regl olmadan önce o yüzden
Bende 3. İstiyorum kac yasinda sizinkiler
Teşekkürler canım. Markası artımed. Valla ben de bilmiyorum t1 t2 olayını daha önce artımed kullandım ama mavili olandı bunu ilk kez gördüm ben deCanim hayirli olsun bu t1 t2 oluyor bu test markasi nedir
Masallah kuzum Rabbim korusun hepsini benimkiler 11 ve 8 oglum ve kizim varBenim de 2 oğlum var ellerinden öper teyzesi biri 8.5 , biri 6 yaşında
Evet her ay söylüyorum kendime sözler veriyorum ama nerdeeÜzüldüm kuzum
Bence bundan sonraki aylarda testlerden hatta vücut sıcaklığı ölçmekten bile uzak dur ister istemez stres yaptırıyor bunlar insana
Cok sasirdim kiz degisik biseymis ve guzel sonuc gostermisTeşekkürler canım. Markası artımed. Valla ben de bilmiyorum t1 t2 olayını daha önce artımed kullandım ama mavili olandı bunu ilk kez gördüm ben de
Bende bidaki ay hic test vs yapmayi düşünmüyorum hatta tlfndan takvimi bile kaldircm oluruna birakcam olmaZsada fellik fellik gezcemEvet her ay söylüyorum kendime sözler veriyorum ama nerdeevakit geçmemiş test yapiyorum,amma bitdi gerçekten termometreyi çöpe aticam,bir daha da vücut ısısı,test falan yok , bıktım artık stres yapmaktan, aceba düştü mü kalkti mi düşünmekten