- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.601
Ay tebrik edeerimm:) iyiki yapmissin öğrenmiş oldunKızlar sonucum 237 çıktı :) hepinizi etiketleyemedim ama diğer msjlara işten çıkınca döneceğim. Gecikmem 3 gün ama tam 3 gün olmayadabilir iki aydır döngüm biraz karışmıştı bugün bat günümde olablir yani
Canım bu iki gün iyi dinlen yorma kendini. Tutunur insallah bebeğinKizlar doktor henüz çok yeni daha hiçbir şey belli değil dedi fitil verdi bebek tutunsun diye iki gün sonra kan tahlili yenilenecek irtibatta kalalım dedi bu kadar. Umarım her şey yolunda gider. Altı aydır olmuyordu şu an bu bile mucize gibi geliyor bana
Teşekkür ederim canımm darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallahAy tebrik edeerimm:) iyiki yapmissin öğrenmiş oldun
Bugün aynı şeyi yaşadım özelde verdim ve ne telefonda nede e nabızda veremiyoruz dedi gitmem lazımmış kavga ettim çünkü kan vermeden önce sordum çalışıyorum gelemem tekrar dedim neyse kavga gürültü yansıttılar e nabıza ama sonra sildilerÖzel hastanelerin tahlil sonuçları artık yansımıyor mu e nabiza benim hep yansirdi şimdi yansimamis
Önceden veiliyordu şimdi neden verilmiyor iseBugün aynı şeyi yaşadım özelde verdim ve ne telefonda nede e nabızda veremiyoruz dedi gitmem lazımmış kavga ettim çünkü kan vermeden önce sordum çalışıyorum gelemem tekrar dedim neyse kavga gürültü yansıttılar e nabıza ama sonra sildilerO kadar para verdim sonucum bile yok ortada
Devlet yasaklamış güya kanun varmış saçma saçma işler sadece beta hcg yansımıyormuşÖnceden veiliyordu şimdi neden verilmiyor ise
Canım bu iki gün iyi dinlen yorma kendini. Tutunur insallah bebeğin
İnsallah canım benim elimden geleni yapıcam sağlıklı bir şekilde tutunur umarımCanım bu iki gün iyi dinlen yorma kendini. Tutunur insallah bebeğin
Bat kaç gün geçti?Ben sabah kan vericem ona rağmen duramadim prodoctor gelmişti kargodan denedim negatifsabah yine yapıp gidicem kana yemin ediyorum akıllı adam isi değil yaptığım bir de ben bu ay istemiyordum diye geziniyorum, insanın içine direkt aslında bir istek doğuyor inc den inceden
Hahahaha cok dogru tespit akilli insan isi degil gercekten mantik sinirlarini zorluyoruzBen sabah kan vericem ona rağmen duramadim prodoctor gelmişti kargodan denedim negatifsabah yine yapıp gidicem kana yemin ediyorum akıllı adam isi değil yaptığım bir de ben bu ay istemiyordum diye geziniyorum, insanın içine direkt aslında bir istek doğuyor inc den inceden
Bat kaç gün geçti?
Hahahaha cok dogru tespit akilli insan isi degil gercekten mantik sinirlarini zorluyoruzbende ayni oyleyim o yuzden test sokmuyorum eve oyle boyle cebelleserek bitiriyorum gunu
Tam olarak oyle bagimlilik gibi bisey hayir bekliyorum 2 gun kala falan gidip aliyorum onuda ilk idrarla yapmiyorum tut ulan cisini 3 saat oda yok zart diye yapiyorum testi bile bileManyakız bizen iyisi test almamak evet haklısın galiba, evde sigara bulunmaması gibi bişey
Bebek düşünmeden önce asla kasık ağrısı yaşamadım, ne zaman denemeye başladık her ay kasıklarım ağrıyordu, bütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum. Şu an hamileyim sıfır belirti, sadece diğer aylardan farklı şekilde kasığıma sancı giriyor ve sırtım, belim ağrıyor bu kadarYa bisey sorucam hani kasik agrisi cekiyoruz igne batmasi gibi falan sonra adet oluyoruz ya o batma niye varkontrole gidiyorum icerisi tertemiz ayagimda corap gunde 3 litre su iciyorum 16 aydir ayni terane psikolojik demeyin kafami duvara gecircem artik nedir bu ya teshis alabilen var mi?
Yani diyosun ki kafani duvara gecirBebek düşünmeden önce asla kasık ağrısı yaşamadım, ne zaman denemeye başladık her ay kasıklarım ağrıyordu, bütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum. Şu an hamileyim sıfır belirti, sadece diğer aylardan farklı şekilde kasığıma sancı giriyor ve sırtım, belim ağrıyor bu kadarbir de eskiden regl başlamadan 3 gün önce göğüslerim ağrırdı, bu ay hiç ağrımadı hamileliğimi öğrendim 1 hafta sonra başladı ve diğer ağrıdan çok farklı şekilde ağrıyor. Kesinlikle kendimizi dinlediğimiz için psikolojik olarak ortaya çıkıyor, başka açıklaması var mıdır bilmiyorum.
Yani diyosun ki kafani duvara gecirHayirli olsun bebisin saglikla neseyle kucagina alasin insallah agiz tadiyla bi dogum diliyorum sana Valla tuhaf bisey ya manyak ediyo insani bu bebeler Suan sol kasigimda yurudukce ozellikle batma oluyo basim midem bi tuhaf uzun yol gitmisim gibi gogus uclarimda dokununca bi agri var falan fisman hayir hamile degilsem ne bu sacma sapan
Valla çok da psikolojiktir diyemem ben bugün çarşıya gittim yürüdüm her zaman gittiğim yer, kasık ağrım coştu. Bilemiyorum tabi insan dediğin karpuz gibi.