Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende battan bir gün sonra test yaptim çok çok silikti. Ertesi gün akşam yine yaptim yani dün aksam:) baya koyuydu. Acaba sabah değil de akşamı mi bekleseydin değer artışı için. Benimde silikti oldukça ve bugün kanda pozitif sonucumu aldim. Insallah seninki de bebeğin sebebiyledir.
Kuzum hayirli olsun idrarda silik mi cikmisti senin testin cunku kan testi sonucun cok yüksek masallah o halde mi silik cikti

Yani diyosun ki kafani duvara gecir 😂😂 Hayirli olsun bebisin saglikla neseyle kucagina alasin insallah agiz tadiyla bi dogum diliyorum sana 🙏 Valla tuhaf bisey ya manyak ediyo insani bu bebeler 😂 Suan sol kasigimda yurudukce ozellikle batma oluyo basim midem bi tuhaf uzun yol gitmisim gibi gogus uclarimda dokununca bi agri var falan fisman hayir hamile degilsem ne bu sacma sapan 😂
Çok teşekkür ederimmm. Ben de bunları yaşayıp regl olunca ağlama krizleri geçiriyordum. Hayır madem bebek yok belirti de olmasın hahahh zaten tedaviye başlayacağım diye boşverdiğim ay oldu alakasız. Umarım hamilesindir, ne zaman test yapacaksın?

Ya bisey sorucam hani kasik agrisi cekiyoruz igne batmasi gibi falan sonra adet oluyoruz ya o batma niye var 😁 kontrole gidiyorum icerisi tertemiz ayagimda corap gunde 3 litre su iciyorum 16 aydir ayni terane psikolojik demeyin kafami duvara gecircem artik nedir bu ya teshis alabilen var mi?
Aslında o ağrılar hep vardı; sadece öncesinde kendini bu kadar dinlemiyordun 😘
Rahim duvarın parçalanıyor regl olmadan önce o yüzden

Çok teşekkür ederimmm. Ben de bunları yaşayıp regl olunca ağlama krizleri geçiriyordum. Hayır madem bebek yok belirti de olmasın hahahh zaten tedaviye başlayacağım diye boşverdiğim ay oldu alakasız. Umarım hamilesindir, ne zaman test yapacaksın?
Cevap burada aslında bosverdiginiz ay vücut kendini salıyor en güzeli bosvermek

Merhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyor 😬 Daha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
Canim hayirli olsun bu t1 t2 oluyor bu test markasi nedir

Ay darisi basima ya 🙏 Bende bu ay ara vercem yetti gari dedim tatile gittik esimle oda yumurtlamaya denk geldi pek turk yoktu kaldigimiz yerde de basbasa fazla vakit gecirdik hic olmadigi kadar degerlendirmis olduk o gunleri basa sardim tekrar acaba mi diye 😂 Valla 30unda adet gunum heralde temmuz 1 2 falan gecikirse yaparim

Üzüldüm kuzum
Bence bundan sonraki aylarda testlerden hatta vücut sıcaklığı ölçmekten bile uzak dur ister istemez stres yaptırıyor bunlar insana
Evet her ay söylüyorum kendime sözler veriyorum ama nerdee 🙃🙃🙃vakit geçmemiş test yapiyorum,amma bitdi gerçekten termometreyi çöpe aticam,bir daha da vücut ısısı,test falan yok , bıktım artık stres yapmaktan, aceba düştü mü kalkti mi düşünmekten

Evet her ay söylüyorum kendime sözler veriyorum ama nerdee 🙃🙃🙃vakit geçmemiş test yapiyorum,amma bitdi gerçekten termometreyi çöpe aticam,bir daha da vücut ısısı,test falan yok , bıktım artık stres yapmaktan, aceba düştü mü kalkti mi düşünmekten
Bende bidaki ay hic test vs yapmayi düşünmüyorum hatta tlfndan takvimi bile kaldircm oluruna birakcam olmaZsada fellik fellik gezcem 😅😂

X