- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.581
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın çok sevindimBen hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment
İnsallah hepimiz bebislerimizle coook mutlu olalıminşallah canım benim dualarımız seninle Rabbim kalbine göre versin :)) sağlıkla gelsin minik kuş :)))
Tamam canım :)Hayırlısı olsun kırmızılar gelmeden ümidimizi kesmiyoruz ilişkiye devam et regl olana kadar canım
Kuzum ben 2.30 la negatif görmüştüm 5 in altı negatif değerlendirilir ztn pozitif değil suan test yapsan negatif cıkar o yüzden bir kaç gün daha bekle bakalımBeta 2li değer erken gebelik testlerinde çıkar mı var mı yok mu diye
Evet negatif işte çatlatma iğnesi sonrası 26 gün oldu adet olmadım kist de yoktu 2 de çıkınca doktor bekleyelim dediKuzum ben 2.30 la negatif görmüştüm 5 in altı negatif değerlendirilir ztn pozitif değil suan test yapsan negatif cıkar o yüzden bir kaç gün daha bekle bakalım
Benim de erken gebelik testi negatif görünüyor beta hcg 2,27 hala regl olmadım karnım ve belimde ağrı var hatta son bi haftadır sürekli kasıklarımda batma ve şişkinlik var.Evet negatif işte çatlatma iğnesi sonrası 26 gün oldu adet olmadım kist de yoktu 2 de çıkınca doktor bekleyelim dedi
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin :))) darısı bize olsun canım inşallah :))Kızlar sonucum 237 çıktı :) hepinizi etiketleyemedim ama diğer msjlara işten çıkınca döneceğim. Gecikmem 3 gün ama tam 3 gün olmayadabilir iki aydır döngüm biraz karışmıştı bugün bat günümde olablir yani
Çatlatma iğnesi oldunuz muBenim de erken gebelik testi negatif görünüyor beta hcg 2,27 hala regl olmadım karnım ve belimde ağrı var hatta son bi haftadır sürekli kasıklarımda batma ve şişkinlik var.
6 haziranda oldum çatlatma iğnesi.Çatlatma iğnesi oldunuz mu
Ben 26 Mayıs da oldum 26 gün oldu vurali adet olmam gerekirdi adet olmasam kist olması gerekirdi kist de yok yani öyle bir karmaşa ki6 haziranda oldum çatlatma iğnesi.
Canım pozitif görünüyor evet doktor da bişey diyemez bu değere 2 günde bir en az %60 katlanması lazım.Kizlar doktor henüz çok yeni daha hiçbir şey belli değil dedi fitil verdi bebek tutunsun diye iki gün sonra kan tahlili yenilenecek irtibatta kalalım dedi bu kadar. Umarım her şey yolunda gider. Altı aydır olmuyordu şu an bu bile mucize gibi geliyor bana
Umarım canım benim çok teşekkür ederimCanım pozitif görünüyor evet doktor da bişey diyemez bu değere 2 günde bir en az %60 katlanması lazım.Geç döllenme olabilir sen yine de dikkat et kendine perşembe tekrarla kan testini umarım bebişin seninledir
Gec dollenme olabilir canim ovulasyon takibi yapmismiydinDört beş günlük bi gecikme mevcut saat dörtte doktora görünücem
Evet yapmıştım canım ben 4-5 yumurtlama 6 sı çatlama gördüm aslında ama bilemiyorum daGec dollenme olabilir canim ovulasyon takibi yapmismiydin
Hayirlisi olsun insallah canim sen yine iki gun sonra kan verirsin insallah sagliklidirEvet yapmıştım canım ben 4-5 yumurtlama 6 sı çatlama gördüm aslında ama bilemiyorum da