- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.561
Ayy sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim ❤Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment
Bir de ilk idrarla yapılması gerekmiyor muydu?Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment
Evet bugün 3. Günüm ama aşırı ağrım olduğu için test yapmıyordum yola gideceğim diye yaptımRegliniz geçmış miydi?
Eğer testte bir hata yoksa inşallah canımmm kan verdim haber vereceğim mutlakaAyy sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim ❤
Öyle bir kural yok aslında onun amacı gebelik yeniyse ilk idrarda daha net belli olduğu için ama beta değeri yüksekse akşamda yapsan belli oluyor. Tabi bende kesin diyemiyorum sonuçta testlere güven olmuyor maalesefBir de ilk idrarla yapılması gerekmiyor muydu?
Tebrik derim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :))) darısı bizlere olsun :)) bat ı geçti mi peki?Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment
Belirtilerinizden bahseder misiniz biraz, benim de bugün yada yarın bat. Yine tüm adet belirtilerini yaşıyorumEvet bugün 3. Günüm ama aşırı ağrım olduğu için test yapmıyordum yola gideceğim diye yaptım
Beta 2li değer erken gebelik testlerinde çıkar mı var mı yok mu diyeHayırlısı kuzum bekle bakalım biraz daha allah tan umut kesilmez güzel haberler
İnşallah yoktur kuzum mutlaka etiketle güzel haberler bekliyoruz ne zaman cıkıcak sonucEğer testte bir hata yoksa inşallah canımmm kan verdim haber vereceğim mutlaka
Pardon yanlış yere yazmışımİyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın? Üzülme kuzum ben kaç gündür bakamıyorum buralara hiç motivasyonum yok bebek işinden vazgeçtim gibi sizden güzel haberler bekliyorum ❤
Yo o şart değil ben ilk hamileliğimde ikindi vakti gibi yapmıştım hemen çıkmıştı. Galiba gebelik yeniyse sabah ilk idrarda daha net çıksın diye yapılıyorBir de ilk idrarla yapılması gerekmiyor muydu?
4-5 günlük gecikmede bu kadar az mı oluyor beta değeriDört beş günlük bi gecikme mevcut saat dörtte doktora görünücem
canım kaç gün var bat a geç döllenme olabilir 5 in üzerinde ihtimal var çünkü 3-4 gün sonra tekrar yaptır 2 günde bir en az %60 artması gerekli inşallah bebişin sağlıkla büyüyordur :)))Kızlar beta hcg 16 cıktı biraz az gibi geldi
Canım dualarınızı bekliyorum umarım her şey yolundadır kasık ağrım da var dörtte randevu aldım görünücem birazdan çok garip duygulardayım adetim geçmişti birkaç gün belki de geç döllenmedir bilemiyorumcanım kaç gün var bat a geç döllenme olabilir 5 in üzerinde ihtimal var çünkü 3-4 gün sonra tekrar yaptır 2 günde bir en az %60 artması gerekli inşallah bebişin sağlıkla büyüyordur :)))
inşallah canım benim dualarımız seninle Rabbim kalbine göre versin :)) sağlıkla gelsin minik kuş :)))Canım dualarınızı bekliyorum umarım her şey yolundadır kasık ağrım da var dörtte randevu aldım görünücem birazdan çok garip duygulardayım adetim geçmişti birkaç gün belki de geç döllenmedir bilemiyorum