Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :)) çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah :)

bence var canım mart ayında hamileydim bata 5 gün kala bu şekilde öğrenmiştim. ama malesef düşükle sonuçlandı o yüzden korkularını çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla gelişir bebeğin :) bende bu ay çok ümitliyim umarım hepimiz buradan şubat annelerine geçiş yaparız :))

burada hepimiz aile olup sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz sende iyiki varsın canım sağlıkla gelsin minik kuzunuz :))

Canım benim ben hamilesindir diye düşünmüştüm. Testin de ince çizgi vardi değil mi? Moralini bozma lütfen insallah bir sonraki ay güzel haberler alırsın.
Evet bende öyle düşünüyordum,hatta bu gün eşimin doğum günü ona sürpriz yapma planlari kuruyordumAllahin takdiri,elden ne gelir

Evet bir arkadaş daha yazmisti bende sanki o gunlerde olunca kesin hamile kalirim diye yazı bekliyodum yıkıldım

Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuan kan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment

Eklentiler

• 07C47854-DAFF-4684-B6CC-77F76F10E1CA.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…