- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.541
Hepsi kabulümüz
Kızlar doktor kist yok dedi kan verdim beklemedeyim dua edin bana
Canım insallah öyledir iyi ki varsınızHadi bakalım.. Heyecanlı bekleyiş..umarım bebişin seninledir. Haber ver bize
Gözüm ekranda ama hala bir hareket yok öğleden sonra üç gibi çıkar demistiAslında bir saat oldu çıkması gerekmez miydi :) çatladık burda :)
canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :)) çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah :)
bence var canım mart ayında hamileydim bata 5 gün kala bu şekilde öğrenmiştim. ama malesef düşükle sonuçlandı o yüzden korkularını çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla gelişir bebeğin :) bende bu ay çok ümitliyim umarım hepimiz buradan şubat annelerine geçiş yaparız :))Merhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
burada hepimiz aile olup sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz sende iyiki varsın canım sağlıkla gelsin minik kuzunuz :))Kızlar size belirtilerini nasıl bir süreç olduğunu yazacağım. Geçen ay incir kürü denedim ve adetim gecikti hamile değildim Doktor Tarnusal verdi onu kullandım adet oldum ve artık hiç bir uygulamaya girmedim yani yumurtalama dönemi adet dönemi bilmiyorum günleri değerlendirdik sonra ben adet olmadım acaba ne zaman olacağım derken bekledim sonra bı ara dayanamadım baktım takvimime ve 2 gün geçmişti sonra önemsemedim aman her zamanki gibi dedim ki adet düzensizliği hiç olmuyordu zaman geciyordu ve ben olmadım 6. günümde test verdim önce evde yaptım direk köyü çift çizgi çıktı.sonra hemen acilde test verdim sonuç 756larda doktor sağlıklı ama daha kese oluşmamış(daha erkemis 1800lerde genelde kese olurmuş) yumurtalıkların da bir sıkıntı yok Cuma günü gel değerine birdaha bakalım kese oluşur onuda görürüz dedi.son adet tarihim 18. Mayisti 26 gunde bir oluyorum ve yumurtlamam 1 hazırlandı.belirtilerime geçmek istiyorum. Bende sinir vardı bı duygusallik aynı zamanda herşeyi icimde büyütüyorum ama aynı adet dönemi gibi sonrasında bir akıntı hiç olmadı sağ kasığımda ara ara ağrı oldu ve kızlar popom ağrıyordu sanki 20 saat üstünde oturdum sonra ertesi gün oda geçti adet olacakmisim gibi belim ağrıdı ama olmadım yerleşme kanaması felanda hiç olmadı yani aynı adet belirtileri kızlar 3 yılın sonunda oldu inşallah sağlıklı ilerler daha ailelerin haberi yokken sizin var iyi ki varsınız iyi ki
Ben de regli bekliyorum belki yine aynı döneme denk gelir tedavimiz irtibatta kalırızMerhaba tamamen regl bugün kendini iyice belli etti. Umarım sonraki ay kavuşuruz. Tedavinizde başarılar dilerim.
Canım benim ben hamilesindir diye düşünmüştüm. Testin de ince çizgi vardi değil mi? Moralini bozma lütfen insallah bir sonraki ay güzel haberler alırsın.Merhaba kızlar nasilsiniz? I iptiMucizemmm16 K kendimidurduracakdegilim miraclebeyb ve diğer kızlar test yine aldatdi beni vucut ısım düştü ve regl oldum
Evet bende öyle düşünüyordum,hatta bu gün eşimin doğum günü ona sürpriz yapma planlari kuruyordumCanım benim ben hamilesindir diye düşünmüştüm. Testin de ince çizgi vardi değil mi? Moralini bozma lütfen insallah bir sonraki ay güzel haberler alırsın.
Hayırlısı kuzum bekle bakalım biraz daha allah tan umut kesilmez güzel haberlerKızlar sonucum 2 çıktı doktorum arada bir değer cuma günü tekrar bak.dedi kist yokmuş bakalım yine belirsizlik
Kuzum adetim daha bugün bitti sen ne durumdasın nasıl gidiyo benim bu ay hiç uğraşcak halim yok kalmadı yani
Insallah bir sonraki ay sürpriz yapma imkanın olsun canim. Kesinlikle Rabbimizin takdiri ve bizim elimizde değil.Evet bende öyle düşünüyordum,hatta bu gün eşimin doğum günü ona sürpriz yapma planlari kuruyordumAllahin takdiri,elden ne gelir
Yeniyim ya yazık nasil detayli anlatmisim :) çok heyecanlı bi surec ya :)Çiçeğim pepappi bilmeyen yoktur buralarda yorulmussun aciklamak için
Evet bir arkadaş daha yazmisti bende sanki o gunlerde olunca kesin hamile kalirim diye yazı bekliyodum yıkıldımKesin diyemiyoruz hicbir durumda ya tam catlamaya denk gelse bile olmuyor bazen. Ben 10 aydir nerdeyse ovülasyon takibi yapıyordum ama olmayinca olmuyor sende o günü değerlendirdin diye çok beklentiye girme sonra üzülürsün
Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuanBen yumurtlamadan öncesinden beri(yumurtlamada coşan) halen agrılar cekiyorum, söylenenlerin hepsi var ama öööööylece bekliyorum testler negatif çıkıyor , zaten testlere karşı benim vucudum hiç çıkmaz
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın? Üzülme kuzum ben kaç gündür bakamıyorum buralara hiç motivasyonum yok bebek işinden vazgeçtim gibi sizden güzel haberler bekliyorum ❤Merhaba kızlar nasilsiniz? I iptiMucizemmm16 K kendimidurduracakdegilim miraclebeyb ve diğer kızlar test yine aldatdi beni vucut ısım düştü ve regl oldum
Regliniz geçmış miydi?Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuankan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment