Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuan🫣 kan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment Childdevelopment
Ayy sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim ❤😍🤲🏻

Ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bu yüzden ağrım var kesin regl olcam ama yinede yapayım aklım kalmasın yola gidicem dedim az önce normal testlerden yaptım saniyeler içinde çift çizgi oldu inanamıyorum şuan🫣 kan verdim hemen umarım yanıltmaz beni Childdevelopment Childdevelopment
Bir de ilk idrarla yapılması gerekmiyor muydu?

az önce adet oldum sandım süt kesiği kıvamında akıntım olmuş, yürüdükçe ağrıdı sanki karnım hala agrıyor... gelecekse gelsin adet valla agrıdan sıkıldım

Tebrik derim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :))) darısı bizlere olsun :)) bat ı geçti mi peki?

İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın? Üzülme kuzum ben kaç gündür bakamıyorum buralara hiç motivasyonum yok bebek işinden vazgeçtim gibi sizden güzel haberler bekliyorum ❤
Pardon yanlış yere yazmışım🙈 yeni olduğum nasıl belli. Sende lütfen ümidini kesme sadece kendimizi rahat bırakmamız lazım çok kafaya takıyoruz

Son düzenleme:
Dört beş günlük bi gecikme mevcut saat dörtte doktora görünücem

Eklentiler

• 5EA66A94-7F1E-4900-BF3F-FFC719C52607.jpeg
    5EA66A94-7F1E-4900-BF3F-FFC719C52607.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 70
canım kaç gün var bat a geç döllenme olabilir 5 in üzerinde ihtimal var çünkü 3-4 gün sonra tekrar yaptır 2 günde bir en az %60 artması gerekli inşallah bebişin sağlıkla büyüyordur :)))
Canım dualarınızı bekliyorum umarım her şey yolundadır kasık ağrım da var dörtte randevu aldım görünücem birazdan çok garip duygulardayım adetim geçmişti birkaç gün belki de geç döllenmedir bilemiyorum

Canım dualarınızı bekliyorum umarım her şey yolundadır kasık ağrım da var dörtte randevu aldım görünücem birazdan çok garip duygulardayım adetim geçmişti birkaç gün belki de geç döllenmedir bilemiyorum
inşallah canım benim dualarımız seninle Rabbim kalbine göre versin :)) sağlıkla gelsin minik kuş :)))

Benim kasık ağrılarım da hiç geçmiyor az az arada bulantım oluyor, sanırım yarın sabah ben de sağlık ocagına kan vereceğim, karnım gurul gurul... gerildim artık...

X