- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Evet evet bizde öyle yapiyoz bir iki dakika kaliyo sonra bende bı on beş dakika kalkmıyorum bu kadar artık ya tutarsa diyoruzDemek ki ne yaparsak yapalım böyle olması gerekiyomuşen azından ilk anlarda içerde tutalım gerisi önemli değil
Ben sabaha kadar çişe bile gitmezdim sonra iki günde anca biterdi menili akıntı aldığım abdestten de bişi anlamazdım allah günah yazmasınDemek ki ne yaparsak yapalım böyle olması gerekiyomuşen azından ilk anlarda içerde tutalım gerisi önemli değil
Ben de yatıyorum bir süreEvet evet bizde öyle yapiyoz bir iki dakika kaliyo sonra bende bı on beş dakika kalkmıyorum bu kadar artık ya tutarsa diyoruz
Neler çekiyoruz Allahım ya gör biziBen sabaha kadar çişe bile gitmezdim sonra iki günde anca biterdi menili akıntı aldığım abdestten de bişi anlamazdım allah günah yazmasınona rağmen hamile kalamadım
Ay bu benim duruma çok benziyo. Benimde bazen sonra ki güne bile çıkıyor ben mi abartiyorim diyordum hattaBen sabaha kadar çişe bile gitmezdim sonra iki günde anca biterdi menili akıntı aldığım abdestten de bişi anlamazdım allah günah yazmasınona rağmen hamile kalamadım
En iyisi o zaten yapabilirsek tabiBen de yatıyorum bir sürebakalım hayırlısı. Ama bu ay kararlıyım kafama takmıycam gelişine yaşıycam ne olursa olsun dicem
Ay iyi bari yoksa bir senedir abdestsiz dolaşıyomAy bu benim duruma çok benziyo. Benimde bazen sonra ki güne bile çıkıyor ben mi abartiyorim diyordum hattaabdest konusunda bende biraz supheliydim ama araştırdım sorun yok iliski sonrası ilk çıkandan sonra çıkanlar önemli degilmis
Onu akmasın carsafa falan diye herhalde ayyy muhabbet nereye geldiValla orası öyle zaten ama en azından bir süre içerde kalmasını kolaylaştırmış oluyormuşsun peçete ile vs tutmaktansa ajjsjs
Yaaa dimi dimi gerçekten okurken kahkaha attım Allah'ım ya ama mecbur işte biraz beklemek bile belki etki ediyordur diyerek biz de beş dk falan bekliyoruz artık ben de diyorum oldu oldu olmazs yapacak bir şey yok ahsjsjNeler çekiyoruz Allahım ya gör bizi
Hahaha o derece fazla mı yaAy iyi bari yoksa bir senedir abdestsiz dolaşıyomeşim saolsun tankerle boşaltıyo gibi ama işlev önemli demekki gelen giden yok
Ay yicem seni ya ne tatlısın hadi bakalım bizim olmazsa seni olursa öbür aya görüşelim ahhahaAy ne bilim normalde kramplar girerdi yumurtluyom diyodum şimdi iki gün önce görmüşüm yumurtladığımı bu neyin nesi dedimdur ama ümidim var şimdi bi taktik denedim ben olursa basın açıklaması yapıcam herkes hamile kalsın
Hahaha hiç sorma valla reelde asla konuşamayacagim şeyleri burdan konuşuyoruz bir bakıma iyi de oluyor kimseye de soramiyor insanOnu akmasın carsafa falan diye herhalde ayyy muhabbet nereye geldi
Aynen öyle bunun icin hepimiz burdayizHahaha hiç sorma valla reelde asla konuşamayacagim şeyleri burdan konuşuyoruz bir bakıma iyi de oluyor kimseye de soramiyor insan
Umarım yapabilirimEn iyisi o zaten yapabilirsek tabi
Fazla ya teste de gitti eşim miktar çok fazla dedi doktor sanırım hareket ortalamaymış ondan mı olamadı daha anlamadık adet olursam gidicez doktora tüplerime mi bakıyo aşılamamı yapıyor naparsa yapsın diğer ay beni hamile yapsınHahaha o derece fazla mı ya
Yaaa dimi dimi gerçekten okurken kahkaha attım Allah'ım ya ama mecbur işte biraz beklemek bile belki etki ediyordur diyerek biz de beş dk falan bekliyoruz artık ben de diyorum oldu oldu olmazs yapacak bir şey yok ahsjsj
Pozisyondan pozisyon beğendiricem ahsjajsAy yicem seni ya ne tatlısın hadi bakalım bizim olmazsa seni olursa öbür aya görüşelim ahhaha
Hahaha hiç sorma valla reelde asla konuşamayacagim şeyleri burdan konuşuyoruz bir bakıma iyi de oluyor kimseye de soramiyor insan
Tabi canımHahaha hiç sorma valla reelde asla konuşamayacagim şeyleri burdan konuşuyoruz bir bakıma iyi de oluyor kimseye de soramiyor insan
Benim bide arama motorumu görünHahaha hiç sorma valla reelde asla konuşamayacagim şeyleri burdan konuşuyoruz bir bakıma iyi de oluyor kimseye de soramiyor insan