- 26 Nisan 2022
- 250
- 285
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bana da diyorlar kilo almissin var var söylemiyorsunKilo aldim diye aa yok yok sen hamileydin dogurdunmu eminmisin diyenler bile olduEMINMISIN DIYOR YA walla daha lafi yapistiriyorum kimse cesaret edemiyor cok şey varda anlatmak istemyrm burda midem bulaniyo gercekten insanlar cok Adi..
Yok canim dabaKızlar yardımcı olur musunuz 26 günde bir adet olurken geçen ay 21.gün oldum bugün 14.gün adet başlangıcımdan sizce pik var mı çok mu yakın değerlendirmeli miyim yarın daha mı önemli sizce
Eki Görüntüle 3070444
Eki Görüntüle 3070445
Kizlar ovulasyon testime bakar mısınız,bugün yumurtlama olmuş mu yada yakın mı☺Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Ay ne densiz insanlar ya !Bana da diyorlar kilo almissin var var söylemiyorsun
İnşallah canım ❤Ay inşallah bu gruba da girmem dua edin nolur
Bu da senin hamilelikle çıkacağın grup olur inşallah kuzummmİnşallah canım ❤Ben girdim ama bata bakmadım bu kez çokta sinirim bozuldu hastalanınca zaten
Canım pik yakın yarın yada öbür gün olur diye düşünüyorum çünkü benimde gün gün koyulaştı :) istersen değerlendirKızlar yardımcı olur musunuz 26 günde bir adet olurken geçen ay 21.gün oldum bugün 14.gün adet başlangıcımdan sizce pik var mı çok mu yakın değerlendirmeli miyim yarın daha mı önemli sizce
Eki Görüntüle 3070444
Eki Görüntüle 3070445
Daha olmamış ama olacak yakın :)Kizlar ovulasyon testime bakar mısınız,bugün yumurtlama olmuş mu yada yakın mı☺
Tamam. Canim çok tesekkur ederimDaha olmamış ama olacak yakın :)
Sağol canım inşallah sende buralara gelmeden bebiş haberi verirsin bize ❤Bu da senin hamilelikle çıkacağın grup olur inşallah kuzummm
Gerizekalilar ya gercekten zorla insani sinirli agresiv yapiorlarBana da diyorlar kilo almissin var var söylemiyorsun
Olmak üzere bence canim akşam tekrar yap testKizlar ovulasyon testime bakar mısınız,bugün yumurtlama olmuş mu yada yakın mı☺
Yok canim daha olmamış.Kizlar ovulasyon testime bakar mısınız,bugün yumurtlama olmuş mu yada yakın mı☺
Yok ben hsg çekdirdikden bir kaç gün sonra gördüm..yani faktinde gördümVenev I ipti S sultansultan90 My_Moonlight06 M MiuLego Niqu A ad000 Veziir G Gzmyts53 ve etiket yapamadigim kizlar, ben bu ay sanirim geç yumurtluycam Normalde dün yumurtlama görmem lazimdi ve fazlaca yumurtlama sancisi çekerdim bu ay hic sancilanmadimda. Hafif goguslerim agriyor akintim normal baska da bisey yok hsg den sonra yumurtlama gecmi oluyo acaba ya
Olabilir kuzum kaçıncı günündesin bugün?Venev I ipti S sultansultan90 My_Moonlight06 M MiuLego Niqu A ad000 Veziir G Gzmyts53 ve etiket yapamadigim kizlar, ben bu ay sanirim geç yumurtluycam Normalde dün yumurtlama görmem lazimdi ve fazlaca yumurtlama sancisi çekerdim bu ay hic sancilanmadimda. Hafif goguslerim agriyor akintim normal baska da bisey yok hsg den sonra yumurtlama gecmi oluyo acaba ya
Döngünün kaçıncı günündesin canım olabiliyor bazen bir iki gün geç de yumurtlayabilirsinVenev I ipti S sultansultan90 My_Moonlight06 M MiuLego Niqu A ad000 Veziir G Gzmyts53 ve etiket yapamadigim kizlar, ben bu ay sanirim geç yumurtluycam Normalde dün yumurtlama görmem lazimdi ve fazlaca yumurtlama sancisi çekerdim bu ay hic sancilanmadimda. Hafif goguslerim agriyor akintim normal baska da bisey yok hsg den sonra yumurtlama gecmi oluyo acaba ya