- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Childdevelopment
Anladim canim inşallah vardir ya yıl dönümü hediyeniz olurYok de yazcaktim dr olmus , nerdeee doktor es
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim inşallah vardir ya yıl dönümü hediyeniz olurYok de yazcaktim dr olmus , nerdeee doktor es
Insallah ya amiinnnAnladim canim inşallah vardir ya yıl dönümü hediyeniz olur
Aayy iyi bari sanki bana %5 gidiyo %95 geri geliyo gibiYok yok internette okudum %95 giden gidiyor %5'lik kısmı geri geliyormuş. Normal birseymis
Ay sorma bazen çok gıcık oluyorum bu durumaAynen kuruyo kaliyo.bide carsaf yika isin yoksa
Ay inan bende esime kalsa nolacak dursun oyle bisey olmaz.diyo bideAy sorma bazen çok gıcık oluyorum bu duruma
Ayyy olduuuu hahahAy inan bende esime kalsa nolacak dursun oyle bisey olmaz.diyo bide
Gebe kalana kadar cekicez mecbur sizlerde belirtiler var miydiAyyy olduuuu hahah
Ah be kuzum Bizim de imtihanımız bu sanırım. Kaç yaşındasın ne kadar süredir deniyorsunuzInsanlar bazen böyle pislklesiyolar hani bi laf varya insan hazmedemedigini kusar istemiyolar iste kimse kimsenin mutlulugunu
Bende senin gibiydim ama biyerden sonra artik kafa sariyo okey simdilik bebek olmuyor diye.ben sadece cok duygusallasiyorum eşim bir kiz babasi olmak istiyor hemde cok ismi bile hazir etmiş
Kızlar bunun için en mantıklı çözüm eşin bir süre içerde kalması ve o şekilde beş dakika falan beklemek. Benim araştırdığım kadarıyla gebe kalmayı kolaylastiriyormusAy inan bende esime kalsa nolacak dursun oyle bisey olmaz.diyo bide
Denendi ama gene çıkan çıkıyor yaKızlar bunun için en mantıklı çözüm eşin bir süre içerde kalması ve o şekilde beş dakika falan beklemek. Benim araştırdığım kadarıyla gebe kalmayı kolaylastiriyormus
Evet icerde kaliyo bi süreKızlar bunun için en mantıklı çözüm eşin bir süre içerde kalması ve o şekilde beş dakika falan beklemek. Benim araştırdığım kadarıyla gebe kalmayı kolaylastiriyormus
Valla orası öyle zaten ama en azından bir süre içerde kalmasını kolaylaştırmış oluyormuşsun peçete ile vs tutmaktansa ajjsjsDenendi ama gene çıkan çıkıyor ya
Benim adetim yeni bitti daha ilk denemeyi yaptık geçen ay bir çok belirtim vardı bana göreGebe kalana kadar cekicez mecbur sizlerde belirtiler var miydi
Aynen ya çıkar çıkmaz hemen dışardaDenendi ama gene çıkan çıkıyor ya
Ya ne kadar durabilir kiiii en fazla bir iki dakika diye düşünüyoorumValla orası öyle zaten ama en azından bir süre içerde kalmasını kolaylaştırmış oluyormuşsun peçete ile vs tutmaktansa ajjsjs
E bir beş dakika falan duruyoruz biz öyle dışarı çıkmasını engellediği için olasılığı arttırıyor o yüzden birçok yerde de aynı şekilde yazıyor biz de deniyoruz o şekildeeYa ne kadar durabilir kiiii en fazla bir iki dakika diye düşünüyoorum
Ay ne biliyim bilemedim ki tamam deniycez bizde eşim her gün yeni bir şeyle geliyosun artık diyo bakalım buna ne dicekE bir beş dakika falan duruyoruz biz öyle dışarı çıkmasını engellediği için olasılığı arttırıyor o yüzden birçok yerde de aynı şekilde yazıyor biz de deniyoruz o şekildee
Ay ne bilim normalde kramplar girerdi yumurtluyom diyodum şimdi iki gün önce görmüşüm yumurtladığımı bu neyin nesi dedim dur ama ümidim var şimdi bi taktik denedim ben olursa basın açıklaması yapıcam herkes hamile kalsınTüp tıkanıklığının tek belirtisi hamile kalamamakmış diye biliyorum sadece rahim filminde belli olurmuş. Belki seninki dölleniyor kız hemen niye kötüyü düşünüyorsun
Ben sabaha kadar yataktan kalkmamistim ama sabah lavaboda yine çıkmıştı yani onca saate rağmenher türlü çıkıyor yaniAy ne biliyim bilemedim ki tamam deniycez bizde eşim her gün yeni bir şeyle geliyosun artık diyo bakalım buna ne dicek
Demek ki ne yaparsak yapalım böyle olması gerekiyomuş en azından ilk anlarda içerde tutalım gerisi önemli değilBen sabaha kadar yataktan kalkmamistim ama sabah lavaboda yine çıkmıştı yani onca saate rağmenher türlü çıkıyor yani