Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canim benim sagolasin bilgi icin,ben martta kurtaj olmustum parca kalmisti mayista bi daha oldum. Simdi yine hamile kalmaya calisiyorum. Ilki resmen nasil oldu hala inanamiyorum. Insallah ikinciyi de hemen Allahim saglikla verir. Calismalara basladik ama bu işte yeniyim ya ondan dedim acaba sperm yumurtaya mi girdi :) ondan mi bu agri :) bir de zaten 17sinde yumurtalamanin yuksek oldugunda iliskiye girmistik o zamanda sag yumurtaligimda agri vardi. Bugun çok artti hemen tabi umitlenme surecine girmistim.:) allah sana da saglikla nasip etsin insallah canim benim

Canım ben de çok güvenemiyorum zaten o yüzden marka sordum. Pazartesi kan vereceğim dayanabilirsem
Kızlar yarın doktoruma gideceğim bakalım dua edin doktor güzel konussun 25 gün oldu iğneyi yapalı ne adet var ne testler pozitif ağrı da birşey de yok anlamadım birşey
Allah'ım gonlunde ne varsa hayırlısı ile nasip etsin kuzu

Kaset testlere malesef çok güven olmuyor ben iğnenin 9. Gününden itibaren etkisini görmek için test yaptım. Sonuncusu bugünkü testim. Normalde bunu pozitif olarak değerlendirirdim ama Burada silik çizgi görüp negatif olan arkadaşların deneyimlerine şahit olduğum için umutlanmak yerine gidip kan verdim ve sonuç hcg 2,27. Testler yanıltabiliyor en kesin sonucu kan veriyor.

Eklentiler

• 743394CF-7524-468E-967E-F33C4AFF3101.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 65
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aynı ben gizli sapık gibi girip okumadan duramıyorum galiba kızların paylaşımından kendime umut ediniyorum neyse ben çalışmalara devam temmuza kaldı bakalım

Merhaba tamamen regl bugün kendini iyice belli etti. Umarım sonraki ay kavuşuruz. Tedavinizde başarılar dilerim.

Ne demek rica ederim Amiiin hepimize dilegim saglikli gebelik dogum ve evlatlar hayirlisiyla.. Cok uzuldum oncelikle bebegin icin basin sagolsun tevekkul cok onemli bu yolda Biraz kaptiriyoruz kendimizi bende cok belirti aradim dinledim kendimi deliler gibi ama gercekten gebelik belirtisiyle adet belirtisini ayirt etmenin tek yolu adet gecikmesi sonrasi test yapmak onun disinda dusundugumuz ne varsa biraz cacik kaliyo Ben artik silik cizgi agri sizi dinlemiyorum eskiden ay kahveyi sigarayi azaltiyim agir bi spor yapmayayim cart curt diye strese girdim hep suan hic umrumda degil o bebe gelecekse nasibi varsa ben ne yaparsam yapayim gelir zaten rahat biraktim kendimi tavsiye ederim ozume dondum cunku

Çiçeğim pepappi bilmeyen yoktur buralarda yorulmussun aciklamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…